Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef søges til Sundhedsplanlægning i Region Nordjylland

Region Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
21-10-2020

Kan du vise retningen for udformning og implementering af strategier og planer for den nordjyske sundhed? Har du blik for samspillet mellem administration, drift og politik? Kan du bevare roen både indadtil og udadtil, når det brænder på, og der skal handles hurtigt?

 

Så er det måske dig, der fremadrettet skal lede en engageret medarbejderstab som kontorchef for Sundhedsplanlægning i Region Nordjylland.

 

Som kontorchef får du plads på første række, når det nordjyske sundhedsvæsens fremtid planlægges og når planerne skal konkretiseres og implementeres. En af de vigtigste opgaver er at arbejde for et samarbejdende sundhedsvæsen og skabe en stærkere sammenhæng mellem de enkelte dele af sundhedsvæsenet. Opgaven er central, fordi den er en forudsætning for, at regionens sundhedsvæsen udvikler sig i spændet mellem høj faglig kvalitet, stramme økonomiske rammer og store forventninger fra borgerne.

 

Som kontorchef i Sundhedsplanlægning bidrager du til, at relationerne til interne og eksterne samarbejdspartnere løbende udvikles og forstærkes. Dette skal baseres på Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme, som er Region Nordjyllands grundlæggende personalepolitiske værdier (ITOP). Du får ansvaret for en række centrale udviklings-, planlægnings- og driftsopgaver i det nordjyske sundhedsvæsen, hvor nogle af de væsentligste f.eks. er:

 

 • Implementering og opfølgning på hospitalsprofiler.

 • Sundhedsaftalen og udvikling af det tværsektorielle samarbejdet med de nordjyske kommuner og almen praksis.

Om dig
Det er afgørende, at du har talent for at betjene det politiske og administrative niveau, ligesom din evne til at skabe værdi i samspillet mellem politik, administration, hospitaler, kommuner og praksissektor er helt central. Det er også afgørende, at du er en engageret og delegerende chef for kontoret og dets medarbejdere, og at du bidrager til den samlede ledelsesopgave i Patientforløb og Økonomi. Som kontor er vi ofte i vælten, og du skal som chef kunne holde hovedet koldt både indadtil og udadtil i organisationen, og trives med at navigere i og under pres. Herudover står du inde for flest mulige af følgende kvalifikationer og kompetencer:

 

 • Du er samfundsvidenskabeligt uddannet, har solide analytiske kompetencer og har en inspirerende ledelsesstil.

 • Det er ønskeligt, at du har kendskab til sundhedsområdet og har ledelseserfaring fra en politisk ledet organisation.

 • Du har indgående erfaring med strategisk planlægning, og du er god til at bevæge dig i krydsfeltet mellem analyse og strategisk udvikling, og du konkretiserer og implementerer strategiske planer.

 • Du har erfaring med personaleledelse af en engageret medarbejdergruppe.

 • Du er dygtig til at motivere medarbejderne, bl.a. ved at give arbejdsopgaverne mening og retning.

 • Du er en dygtig formidler.

 • Du samarbejder, er åben og lyttende, har et godt humør og en uformel tone i det daglige.

 • Du håndterer konflikter og skaber enighed om løsninger.

 • Du er ambitiøs og visionær på hele organisationens vegne, og kan omsætte visionerne til handling. 

Om kontoret Sundhedsplanlægning

Kontoret Sundhedsplanlægning er ét af i alt fire kontorer i afdelingen Patientforløb & Økonomi som samlet understøtter regionens politisk-strategiske mål. Sundhedsplanlægning bidrager til at udvikle det samlede sundhedsvæsen i samarbejde med hospitalerne, praksissektoren og kommunerne, således borgerne får den bedste behandling både på hospitalerne og i det nære sundhedsvæsen tæt på borgerens hverdagsliv. Derudover understøtter vi hospitalerne i at nå de politisk fastsatte målsætninger.

 

Kontorets medarbejdere er fordelt i to enheder med hver deres vicekontorchef og hører til i Regionshuset i Aalborg.

 

Læs mere om kontoret her

Læs mere om afdelingen Patientforløb og Økonomi

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et arbejde med mening i et dynamisk, uhøjtideligt og til tider hektisk arbejdsmiljø med gode kollegaer, fart på og fantastiske muligheder for at realisere dine visioner. Derudover har vi en spændende og inspirerende arbejdsplads med fokus på kompetenceudvikling og med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

 

Har du spørgsmål til jobbet?

Så kan du henvende dig til afdelingsdirektør Eva Sejersdal Knudsen på mobil  24 62 93 63 eller på mail: eva.sejersdal@rn.dk

 

Det formelle

Stillingen besættes på overenskomstvilkår og ud fra de aftaler, der er indgået mellem regionen og de relevante overenskomstmæssige parter. Du får kontor i Regionshuset i Aalborg, men det er en del af jobbet at være synlig og til stede i hele organisationen. Der er opstart i jobbet den 1. januar 2021 eller snarest derefter. Du refererer til direktør for Patientforløb og Økonomi, Eva Sejersdal Knudsen

 

Ansøgningsfristen er onsdag den 8. november 2020.

1. samtalerunde er planlagt til den 11. november og 2. samtalerunde afholdes den 19. november 2020. Kandidater der går videre til 2. runde skal sætte tid af til personprofiltest.

 

 

Om Region Nordjylland

Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Nordjylland

Adresse 1
Niels Bohrs vej 30
9220 Aalborg Ø
Danmark
Tlf
97 64 80 00
Web
Praktisk information
Oprettet
21-10-2020
Udløber
08-11-2020
Kviknummer
LJA-81295750
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Nordjylland

Adresse
Niels Bohrs vej 30
9220
Aalborg Ø
Tlf: 97 64 80 00
Praktisk information
Indrykket
21-10-2020
Ansøgningsfrist
08-11-2020
Kviknummer
LJA-81295750
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed