Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef med interesse for forberedende uddannelse (FGU) og voksen- og efteruddannelser søges til Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-11-2022

Vil du stå i spidsen for vejledning, rådgivning, kvalitetstilsyn, administration og udvikling af FGU og voksen - og efteruddannelserne? Har du mod på et job, hvor sikker drift skal gå hånd i hånd med udvikling af dit område, og hvor du skal samarbejde med mange aktører om opgaverne. Så er stillingen som kontorchef i Kontor for Forberedende Grunduddannelse og Efteruddannelse i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet måske noget for dig.

 

Om dig

Vi leder efter en kontorchef, der:

  • Kan påtage sig ledelsen af et kontor med en bred opgaveportefølje på et stort uddannelsesområde - og meget gerne med erfaring fra tilsvarende opgaver.

  • Har fokus på at skabe resultater og styr på detaljen.

  • Har politisk tæft og kommunikerer klart i skrift og tale.

  • Formår at omsætte styrelsens ledelsesgrundlag til god ledelse i det daglige.

  • Formår at skabe gode samarbejdsrelationer internt såvel som eksternt.

  • Understøtter en ambitiøs og effektiv arbejdsplads præget af trivsel og høj motivation.

 

Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse. Du har erfaring med og ambitioner for ledelse.

 

Du leder kontoret i tæt samarbejde med tre teamledere, og du refererer til styrelsens ene vicedirektør, ligesom et godt samarbejde med en række øvrige kontorer og centre i styrelsen er en forudsætning for at skabe gode resultater. Endelig har du en række faglige relationer til departementet såvel som aktører i undervisningssektoren og arbejdsmarkedet parter. Samarbejdsevner er derfor en afgørende kompetence.

 

Om os

Kontoret består af 3 teams, der arbejder med erhvervsrettet efteruddannelse (AMU), almene voksenuddannelser (avu, FVU og OBU) samt med den forberedende grunduddannelse (FGU) og den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU). Kontoret har ansvaret for en række opgaver relateret til udvikling og administration af uddannelserne og øge kvaliteten. Derudover har kontoret ansvaret for udarbejdelse af bekendtgørelser og behandling af klagesager, udvikling og gennemførelse af tilsyn, puljeadministration, forsøgs- og udviklingsprojekter og en lang række andre opgaver knyttet til uddannelsernes udvikling, herunder udvikling af fag, evaluering af uddannelser, udbud af uddannelse mv. Alle opgaver løses i tæt samspil med samarbejdspartnere, både skoler, organisationer og arbejdsmarkedets parter.

 

Kontoret består af 3 teamledere, 22 faste medarbejdere, 3 studentermedhjælpere og 5 fagkonsulenter. I alt 33 medarbejdere.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1/lønramme 37. Du vil som udgangspunkt blive ansat på kontraktvilkår efter Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen besættes som udgangspunkt på åremål. Hvis du er tjenestemand i forvejen, kan ansættelse på tjenestemandsvilkår være en mulighed. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.

 

Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2023.

 

Vil du vide mere?

Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til direktør Julie Elm Vig Albertsen på telefon 2478 1407 eller vicedirektør Martin Larsen på telefon 2528 4136. Læs mere om ministeriet på www.uvm.dk og om styrelsen på www.stukuvm.dk, hvor du også kan finde vores ledelsesgrundlag.

 

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest 8 december 2022. Du søger stillingen via vores hjemmeside www.uvm.dk/job. Vi afholder løbende samtaler under ansøgningsfristen.

 

Du får flere oplysninger, hvis du indkaldes til anden samtale, hvor der tillige indgår en case, hvor det vurderes, hvordan du løser en konkret opgave.

 

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund - vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

 

Ansøgningsfrist

08-12-2022

 

Tiltrædelsesdato

01-02-2023

 

Kategori

Kontorchef

 

Arbejdssted

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

 

Hjemmeside

http://uvm.dk/

 

Kontakt

Martin Larsen

Vicedirektør

E-mail

2828 4136

 

Julie Elm Vig Albertsen

Direktør

E-mail

+45 2478 1407

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 25
1015 København K
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 21
1220 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-11-2022
Udløber
08-12-2022
Kviknummer
LJA-84279959
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 21
1220
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-11-2022
Ansøgningsfrist
08-12-2022
Kviknummer
LJA-84279959
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Kommunikation og medier, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed