Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef for økonomi, analyse og kunder

Færdselsstyrelsen

Vestjylland

Indrykket
12-03-2024

Færdselsstyrelsen skaber rammerne for sikker færdsel på de danske veje og sikrer balancen mellem bæredygtighed og mobilitet. Vores arbejde betyder meget for mange i vores samfund og det forudsætter stærke processer og oplyst beslutningsgrundlag.

Vi tilbyder et chefjob med ledelse af ledere i en styrelse, der har hjemme i hele Danmark. Det er både i form af vores arbejdspladser og de aktiviteter, vi har rundt om i landet. Du får her muligheden for at binde vores økonomi, der er en god blanding af brugerfinansiering og bevillinger, sammen med vores analysekompetencer og vores strategiske arbejde med at sætte kunderne i centrum. Du bliver en central aktør på tværs af Færdselsstyrelsen, ligesom du kommer tæt på vores departement og direktionen.

Vi tilbyder også et job i en organisation, der er vokset fra ca. 80 til godt 600 medarbejdere i løbet af de seneste år. Vores hovedsæde er i Ribe, men vi har knap 60 lokationer rundt om i hele landet. Det betyder, at vi hele tiden er opmærksomme på sammenhængskraften i organisationen, hvilket forudsætter godt lederskab og brug af nye måder at mødes og koordinere på. Vi er en styrelse, der vil fastholde en flad organisation og hvor dygtige medarbejdere anerkendes og får ansvar.

sJeg søger en leder, der vil bidrage til den fortsatte professionalisering af processerne i Færdselsstyrelsen. Det er vigtigt, fordi vi både er vokset og samtidig spredt ud over hele landet. Du får mulighed for at excellere på økonomiområdet, ligesom du får muligheden for at interessere dig for de supplerende fagligheder inden for analyse, kundebetjening og kundefokus alt sammen med et element af landspolitik, iger vicedirektør Henrik Sauvr.

Du refererer til Henrik Sauvr og bliver en del af ledergruppen i vicedirektørområdet Administration og Udvikling. Du får to teamledere i reference, en for Økonomi og BI og en for Kundebetjening og Sagsstyring. Der er godt 30 medarbejdere i dit ansvarsområde. Du bliver dog også sparringspartner for direktionen, ligesom du også får en ganske udadvendt rolle i forhold til cheferne i de forskellige dele af styrelsen. Du kan bo hvor som helst i Danmark, men du skal nok regne med 1 dag om ugen i Ribe, hvor de fleste kolleger befinder sig.

Om dig

Du har minimum et par års ledelseserfaring meget gerne med ledelse af ledere. Du har i karrieren beskæftiget dig med statslig økonomistyring, sikre finanslovsprocesser samt afgifter, gebyrer og lignende finansieringskilder. Du er også lykkedes med departements- og direktionsbetjening. Det vil også være ideelt, hvis du har erfaring med distanceledelse. Endelig så skal du ikke være ekspert på, men i hvert fald have interesse for, analyse- og kundeområdet. Du gør, hvad du siger, og siger, hvad du gør og evner at sætte en tydelig retning både fra ølkassen og i dialogen. Du har et godt øje til djævlen i detaljen, sans for at planlægge og implementere processer og så kan du brænde igennem med dagsordner på tværs af organisationen. Du ser udfordringerne i god tid og går konstruktivt og energisk ind i håndteringen af det.

Det med småt

Læs mere om Færdselsstyrelsen her og du er velkommen til at ringe til partner i Mercuri Urval, Jakob Westh, på tlf. 6089 6436 eller sende vicedirektør, Henrik Sauvr, en sms på 2333 8935 for at få en fortrolig dialog. Stillingen forventes besat på åremålsvilkår, og du indplaceres i løngruppe 1. Ansøgningsfristen er den 8. april 2024 kl. 23.59, og der er samtaler hhv. 15. april (1. samtaler) og 22. april (2. samtaler).

 

Du søger stillingen her Job & karriere (fstyr.dk).

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Færdselsstyrelsen

Adresse 1
Sorsigvej 35
6760 Ribe
Danmark
Adresse 2
Sorsigvej 35
6760 Ribe
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-03-2024
Udløber
08-04-2024
Kviknummer
LJA-85377153
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Færdselsstyrelsen

Adresse
Sorsigvej 35
6760
Ribe
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-03-2024
Ansøgningsfrist
08-04-2024
Kviknummer
LJA-85377153
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Ledelse
Beliggenhed