Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef for køretøjer

Færdselsstyrelsen

Syd- og Sønderjylland

Vestjylland

Indrykket
20-03-2024

Færdselsstyrelsen skaber rammerne for sikker færdsel på de danske veje og sikrer balancen mellem bæredygtighed og mobilitet. Vores arbejde betyder meget for mange i vores samfund - og det forudsætter stærke processer og oplyst beslutningsgrundlag.

 

Vi tilbyder et chefjob med ledelse af ledere i en styrelse, der er vokset fra ca. 80 til godt 600 medarbejdere i løbet af de seneste år og som har hjemme i hele Danmark. Det er både i form af vores arbejdspladser og de aktiviteter, vi har rundt om i landet. Som kontorchef for køretøjer får du her muligheden for at udvikle, hvordan EU-lovgivningen omsættes til danske forhold, og med det kommende danske formandskab for EU i 2025 får du også en mulighed for at arbejde endnu bredere og dybere med det faglige stof.

 

Vi tilbyder, at du får hænderne på rattet og foden på speederen i forhold til mange tematikker. Det er lige fra fremtidens selvkørende køretøjer, flere miljøvenlige lastbiler, batterier i alt fra biler til løbehjul, at sikre statslige rastepladser, retssikkerhed for klagere, godkendelse til særtransport af bl.a. vindmøller og til udvikling af hele landets infrastruktur for ladestandere og implementering af det nye regelsæt om kilometerbaseret vejbenyttelsesafgift. Nå ja, så er der også en masse vigtig minister- og departementsbetjening og det, der ellers dukker op på vores fælles køretur.

 

Jeg er selv ny i Færdselsstyrelsen og søger en leder, der vil være med til at bygge relationer, sætte medarbejderne i centrum, lykkes i fællesskab og samtidig have det sjovt. Vi har et kontor med mange højt engagerede ingeniører, jurister og bil-tekniske eksperter. Jeg inviterer også indenfor i et ledelsesfællesskab, hvor vi vil og udvikler hinanden, siger vicedirektør Jacob Buch.

 

Du refererer til Jacob Buch og er én af tre kontorchefer i vicedirektørområdet, der fra 1. maj hedder Klima og Mobilitet. Du får tre teamledere i reference og ca. 35 medarbejdere. Du kommer meget i kontakt med branchen, andre statslige organisationer og ikke mindst EU. De fleste af medarbejderne er på vores lokation i Ribe, og der regner vi også med at se en del til dig. Sammen med medarbejderne bliver det særligt vigtigt i de næste par år at lykkes med:

  • EU-formandskab, som er vigtigt at få eksekveret godt og opmærksomhedsskabende for både køretøjsteknik og klima.

  • Sikker implementering af en velfungerende administrativ bødefunktion ift. det nye regelsæt for vejbenyttelsesafgiften.

  • Klimaomstillingen på de tunge køretøjer.

 

Om dig

Du har en relevant akademisk baggrund, og du har minimum et par års ledelseserfaring fra en driftsorganisation - meget gerne med ledelse af ledere. Du har i karrieren beskæftiget dig med offentlig regulering og udvikling af teknisk komplekse områder, hvor EU har spillet en ganske stor rolle. Du kan sagtens lykkes i en kommune eller en region i dag, men i løbet af karrieren har du været tæt på minister- og departementsbetjening. Du behøver ikke være ekspert i køretøjer, men have en grundlæggende nysgerrighed på området.

 

Du gør, hvad du siger, og siger, hvad du gør - og evner at sætte en tydelig retning både fra ølkassen og i dialogen. Du har holdninger til god ledelse, efterspørger feedback på din egen ledelse og ønsker at udvikle dig som leder. Du ser udfordringerne i god tid og går konstruktivt og energisk ind i håndteringen af det.

 

Det med småt

Læs mere om Færdselsstyrelsen https://fstyr.dk/her og du er velkommen til at ringe til partner i Mercuri Urval, Jakob Westh, på tlf. 6089 6436 eller sende vicedirektør, Jacob Buch, en sms på 4187 1818 for at få en fortrolig dialog. Stillingen forventes besat på åremålsvilkår, du indplaceres i løngruppe 1 og det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes til hemmeligt.

 

Ansøgningsfristen er den 10. april 2024 kl. 23.59, og der er samtaler hhv. 16. april (1. samtaler) og 22. april (2. samtaler).

 

Du søger stillingen her Job & karriere (fstyr.dk).

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

 

Sted

Ribe/Danmark

 

Virksomhed

Færdselsstyrelsen

 

Læs mere

www.fstyr.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Færdselsstyrelsen

Adresse 1
Sorsigvej 35
6760 Ribe
Danmark
Adresse 2
Sorsigvej 35
6760 Ribe
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-03-2024
Udløber
10-04-2024
Kviknummer
LJA-85391465
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Kontor og administration, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Færdselsstyrelsen

Adresse
Sorsigvej 35
6760
Ribe
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-03-2024
Ansøgningsfrist
10-04-2024
Kviknummer
LJA-85391465
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Kontor og administration, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed