Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef der kan skabe sammenhæng i offentlige data

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-02-2021

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering (SDFE) er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge offentlige data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi samler, udvikler og distribuerer centrale data om vores land og sikrer, at de er let tilgængelige og kan kombineres på tværs. Styrelsen er en del af Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, som står i spidsen for arbejdet med at reducere udledningerne af drivhusgas med 70 pct. i 2030. Styrelsen arbejder for, at denne grønne omstilling fremmes og understøttes af data.

 

Du bliver chef for kontoret Databank (DAT), der har ansvaret for styrelsens datainfrastruktur og har en central rolle i forhold til vores arbejde med at sikre, at forskellige data kan bruges sammen. Som chef for DAT bliver det din opgave at sørge for, at data fra forskellige fagsystemer bliver samlet i datainfrastrukturen på en struktureret og standardiseret måde, således de er klar til at blive brugt. Du får også en central rolle i forhold til at sikre, at vores data og andres data kan anvendes i flere sammenhænge. Målet er, at data skal bidrage til modernisering og effektivisering i den offentlige sektor og til at skabe vækst i den private sektor.

 

Du får ansvaret for driften og udviklingen af styrelsens datainfrastruktur. DAT udarbejder retningslinjer for og yder praktisk bistand til datamodellering og til strukturering og forvaltning af data og tilhørende metadata. DAT står for drift og udvikling af databaser, hvor hovedparten af styrelsens fagdata opbevares. En væsentlig del af opgaverne løses som en del af tværoffentlige samarbejder, bl.a. inden for Grunddataområdet og Den fælles offentlige digitaliseringsstrategi. Kontoret deltager i forskellige internationale samarbejder og har ansvaret for implementering af INSPIRE-direktivet, der har etableret et fælles europæisk rammeværk for deling af geodata og SDFEs bidrag til implementering af "åbne data-direktivet".

 

Kontoret har 19 højt specialiserede medarbejdere inkl. to funktionsledere med ansvar for den faglige ledelse.

 

Din profil

Som kontorchef for DAT forventer vi, at du med en akademisk baggrund kan bidrage til at sætte retning for styrelsen og er kendetegnet af følgende:

  • Er udviklingsorienteret og kan sætte retning for udviklingen af styrelsens datainfrastruktur og datasammenhænge

  • Har erfaringer fra organisationer, hvor data er en central del af forretningen

  • Er løsningsorienteret, kan prioritere og skabe resultater i en digital styrelse

  • Kan lede et kontor med specialiserede kompetencer inden for databaser, data-modellering, standardisering mm.  

  • Er stærk i det tværorganisatoriske samarbejde og kan håndtere forskellige interessenter

  • Er robust, vedholdende og har gennemslagskraft

  • Fokuserer på motivation, udvikling og feedback i ledelsen af medarbejderne

 

Løn- og ansættelsesvilkår: Stillingen som kontorchef er klassificeret i løngruppe 1 (lønramme 37) med en grundløn inden for intervallet kr. 574.000 kr. 635.000 pr. år plus pension. Der er mulighed for forhandling af individuelt tillæg. Du vil som udgangspunkt få en kontraktansættelse på åremålsvilkår, der aftales i henhold til principperne i den gældende aftale om åremålsansættelse. Desuden er der mulighed for årligt vederlag på baggrund af opnåede resultater.

 

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner. Ansættelse pr. 1. maj 2021 eller efter aftale.

 

Ansættelsesstedet er Rentemestervej 8, 2400 København NV.

 

Yderligere oplysninger kan fås hos direktør Kristian Møller tlf. 2229 0267 eller vicedirektør Morten Hvidberg tlf. 2234 1475.

 

Du søger stillingen online på vores jobportal via nedenstående link Søg stillingen.  Vi skal have dine oplysninger, ansøgning og CV senest den 24. februar 2021. Samtaler forventes afholdt den 3. marts og 12. marts. Der vil blive gennemført test imellem samtalerne (i uge 9/10).

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Adresse 1
Rentemestervej 8
2400 København NV
Danmark
Adresse 2
NULL
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-02-2021
Udløber
24-02-2021
Kviknummer
LJA-81674466
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Adresse
Rentemestervej 8
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
05-02-2021
Ansøgningsfrist
24-02-2021
Kviknummer
LJA-81674466
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed