Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontor for Analyse og Kommunikation søger to dygtige analytikere og projektledere

Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-05-2019

Vil du gerne arbejde med, at politikudviklingen på ministeriets område bygger på viden og forskning? Og har du lyst til at udvikle anvendelsen af viden og forskning i skoler og uddannelser?  Trives du med varierede opgaver, hvor du både kan anvende dine analytiske og formidlingsmæssig kompetencer? Så er du måske en af vores to nye kolleger i Kontor for Analyse og Kommunikation i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.  

 

Om os

Kontor for Analyse og Kommunikation arbejder for at udvikle anvendelsen af viden og forskning i skoler og uddannelser i tæt samarbejde med læringskonsulenter og forsknings- og vidensmiljøer. Ligesom vi arbejder med at understøtte politikudvikling på ministeriets område med viden og forskning.

 

Kontoret har blandt andet ansvaret for følgeforskningsprogrammer til reformerne på folkeskole-, gymnasie-, erhvervsuddannelses-, og FGU-området, trivselsmålinger, læringsportalen EMU samt en række internationale undersøgelser som f.eks. PISA-undersøgelsen. Kontoret er organiseret i et EMU-team og et Vidensteam.

 

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. 

 

Om dit arbejdsområde

Vi er et kontor med en bred vifte af opgaver, som bl.a. omfatter:

 • formidling af forskning til praktikere på skole og uddannelsesområdet

 • projektledelse af evaluerings- og udviklingsprojekter på grundskole- og ungdomsuddannelsesområdet

 • analyser og udvikling af ministeriets vidensgrundlag om kompetenceudvikling, ledelse og skoleudvikling  

 

Vi løser vores opgaver i tæt samarbejde med departementet, ministeriets fag- og læringskonsulenter og forsknings- og vidensmiljøer.

 

Som ny kollega vil du især komme til at beskæftige dig med at:

 • styre projekter og koordinere i forbindelse med evalueringer, undersøgelser, analyser og udviklingsprojekter på grundskole- og ungdomsuddannelsesområdet 

 • samarbejde med ministeriets fag- og læringskonsulenter om udvikling af deres fælles vidensgrundlag og udvikling af inspirations- og vejledningsmateriale til undervisere og ledelser.  

 • udarbejde og kvalitetssikre udbudsmateriale, gennemføre udbud og samarbejde med forsknings- og vidensmiljøer om opgaver med undersøgelser, analyser, evalueringer og udviklingsprojekter og -programmer

 • udarbejde ministersager, vidensbidrag og kommunikationstiltag i forbindelse med offentliggørelse af rapporter og analyser

 

Din profil

Vi forestiller os, at du har en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse (f.eks. cand.scient.pol., cand.polit., cand.scient.soc.). Du kan være nyuddannet eller have erfaring fra den offentlige forvaltning, fra en forskningsinstitution eller et konsulentfirma. 

 

Derudover lægger vi vægt på, at du har:

 • stærke faglige kompetencer, herunder gerne erfaring med kvantitativ metode og udvikling af undersøgelsesdesign og design af udviklingsprojekter og -programmer

 • viden om uddannelsesområdet, herunder understøttelse og udvikling af praksis igennem udvikling og udbredelse af forskningsresultater

 • gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner og kan præsentere forskningsresultater på en forståelig og korrekt måde

 • gode samarbejdsevner  

 • en selvstændig, struktureret og omhyggelig arbejdsform med fokus på resultater

 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Vi ønsker at besætte stillingerne snarest muligt og senest den 1. august 2019. 

 

Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer ugentligt. Du bliver som udgangspunkt ansat som AC-fuldmægtig efter fællesoverenskomst for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst. Afhængig af din profil og dine kvalifikationer kan der være mulighed for at blive ansat som specialkonsulent. 

 

Vil du vide mere? 

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte teamleder Jon Jespersen, på telefon 3392 5668 eller specialkonsulent Hong Quang Ha, på telefon 3392 5348.

 

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via vores hjemmeside på www.uvm.dk/job senest tirsdag den 11. juni 2019. Vi forventer at holde samtaler i uge 25.

 

Du vil skulle løse en caseopgave i forbindelse med ansættelsessamtalen.

 

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer. 

 

 

I Undervisningsministeriet arbejder vi for at skabe det optimale faglige grundlag for, at ministeren, regeringen og Folketinget kan træffe de rigtige beslutninger på undervisningsområdet. Vores arbejdsopgaver spænder fra betjening af ministeren til udvikling af uddannelsers indhold, mål og kvalitet alt sammen med et fælles mål om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 21
1220 København K
Danmark
Tlf
33 92 50 00
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 21
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-05-2019
Udløber
11-06-2019
Kviknummer
LJA-73326175
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Kommunikation og medier, Kommunikation og medier
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 21
1220
København K
Danmark
Tlf: 33 92 50 00
Praktisk information
Indrykket
13-05-2019
Ansøgningsfrist
11-06-2019
Kviknummer
LJA-73326175
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse, Kommunikation og medier, Kommunikation og medier
Beliggenhed