Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulenter til styring af forretningskritiske udviklingsinitiativer og digital omstilling i politiet

Rigspolitiet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-12-2018

København, Rigspolitiet, Koncernudvikling

Har du erfaring med at styre digital omstilling eller andre komplekse udviklingsinitiativer? Bliver du motiveret af at skabe resultater sammen med andre og gøre en reel forskel for fremtidens politi? Så har vi et spændende job i Rigspolitiets afdeling for koncernudvikling, hvor du får ansvar for at styre forretningskritiske udviklingsinitiativer - og med garanti kommer til at lære nyt undervejs.

Politiet er i gang med en omfattende omstilling og effektivisering, som skal ruste politiet til at håndtere nye kriminalitetstyper og sikkerhedstrusler i et stadig mere komplekst og krævende kriminalitetsbillede, samtidig med at politiet skal være tæt på borgerne. Omstillingen indebærer bl.a. en optimering og øget digitalisering af politiets arbejdsgange og kommunikation med borgerne samt udvikling af nye it-redskaber til understøttelse af politiets opgavevaretagelse, fx operative apps, og analyseværktøjer. Rammerne skabes med flerårsaftalen for politiets og anklagemyndighedens økonomi samt gennem løbende politiske aftaler og initiativer. I 2019 skal vi gennemføre analyser for at forberede de politiske forhandlinger om en ny flerårsaftale for politiet i 2020-2023 og eksekvere store igangværende udviklingsprojekter.

Vi søger derfor nye medarbejdere til Koncernudvikling, som kan drive store og strategisk vigtige udviklingsinitiativer i politiet.

Koncernudvikling i Rigspolitiet

Du bliver en del af Koncernudvikling, der har ansvaret for at styre de mest centrale udviklingsinitiativer i politiet herunder bl.a. komplekse organisationsforandringer og forretningskritiske digitaliseringsprojekter, ofte med skarpe deadlines betinget af operative behov, politiske løfter eller lovgivning.

Koncernudvikling refererer til Rigspolitiets koncernstyringsdirektør og er en afdeling med knap 30 ambitiøse medarbejdere. Afdelingen bliver løbende udvidet med nye stærke profiler, så Rigspolitiet kan løfte flere udviklingsopgaver selv frem for ved brug af eksterne konsulenter. Vi forventer at være ca. 40 ansatte, når vi er fuldt etableret.

Vores rolle er dels at understøtte eksekveringen af politiske aftaler og strategisk vigtige udviklingsinitiativer ved at bidrage med projektledelse og analysekraft, og dels at sikre fremdrift og skabe sammenhæng i udviklingsindsatserne på tværs af politiet. Vi har tæt dialog med Justitsministeriets departement om realisering af de politiske mål og vi samarbejder tæt med dem om løbende politisk betjening.

Vi lægger vægt på læring, høj faglighed og stærke relationer til kolleger i Rigspolitiet, politikredsene og Justitsministeriets departement. Du får mulighed for at gøre en forskel og samtidig udvikle dig i et fagligt miljø med en uformel omgangstone, hvor arbejdsglæde og engagement er vigtigt i hverdagen.

Om jobbet

Vi søger i øjeblikket to typer profiler (eller kombinationer heraf):

  • Projektledelsesprofiler, der kan styre komplekse projekter, når de skal etableres, udvikles og implementeres. Det indebærer bl.a. ansvaret for at sikre styring og fremdrift, risiko- og interessenthåndtering, udvikling af gode løsninger og beslutningsgrundlag samt klar kommunikation.
  • Analytisk stærke profiler, som kan analysere kvalitative og kvantitative data, opstille løsningsscenarier og udarbejde solide beslutningsoplæg, både som grundlag for nye større udviklingsinitiativer og i implementeringen af allerede prioriterede initiativer.

 

Som medarbejder i Koncernudvikling vil du arbejde tæt sammen med kolleger fra andre dele af Rigspolitiet og politikredsene, da hovedparten af udviklingsinitiativerne er forankret med forretningsejerskab i andre dele af organisationen. Du får et spændende job i en kompleks offentlig organisation med samfundsvigtige opgaver og stor politisk bevågenhed.

Fagligt stærk og selvstændig

Du har opnået gode resultater på en relevant akademisk kandidatuddannelse, fx cand.polit. eller cand.scient.pol. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling, fx fra centraladministrationen eller konsulentbranchen. Erfaring med projektledelse, den forretningsmæssige styring af digitaliseringsprojekter, kvantitativ analyse og udarbejdelse af beslutningsoplæg er en fordel.

Du er analytisk skarp og dygtig til at løse komplekse problemstillinger. Herudover formidler du de ofte komplekse problematikker klart og præcist både mundtligt og skriftligt.

Du har sans for at skabe forankring, og du sikrer fremdrift og gode løsninger ved at inddrage projektdeltagere og andre samarbejdspartnere godt. Med stærke samarbejdsevner og naturlig flair for at opbygge relationer formår du at skabe gode resultater på tværs af organisationen.

I en kompleks og politisk organisation kan du bevare overblikket, udlede de væsentlige problemstillinger og se dit arbejde i et større perspektiv. Du er dygtig til at navigere organisatorisk mellem ledere og medarbejdere på forskellige niveauer, og du arbejder løsningsorienteret for at få tingene til at lykkes inden for de givne rammer.

Du arbejder selvstændigt og har et stort drive for at skabe resultater. Samtidig er du konstruktiv, når du udfordrer dine kollegaer og værdsætter også selv at blive udfordret. Du er fagligt nysgerrig og motiveres af en travl hverdag med nye udfordringer.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som fuldmægtig, special- eller chefkonsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med tjenestested på Ejby Industrivej 125-135, 2600 Glostrup.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, og at du kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte centerchef Peter Bendtsen på tlf. 2249 8280 eller centerchef Lene Sillasen på tlf. 2223 8598.

Du kan finde mere information om politiet på www.politi.dk.

Fortæl os i din ansøgning hvordan du med netop dine evner vil kunne bidrage til at fremme afdelingens arbejde.

Når du søger et job i politiet opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere job i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis (herunder karakterer fra bachelor- og kandidat/masteruddannelse). Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Samtalerne afholdes hurtigst muligt efter ansøgningsfristen.

Ansøgningsfrist: 16. januar 2019

Koncernstyring

Koncernstyrings cirka 300 medarbejdere løser centrale opgaver inden for økonomi, strategi, analyse, service og kommunikation for tilsammen at sikre sammenhængende økonomi- og virksomhedsstyring i hele politiet.

Ledelsesmæssigt har vi fokus på at udvikle alle ansatte, både professionelt og menneskeligt. Vi samarbejder på tværs af organisationen om at løfte kvaliteten og understøtte politiets kerneopgaver. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vort arbejde. Vores daglige sparring er en forudsætning for, at vi skaber gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt på i morgen.

Rigspolitiet, der er politiets øverste myndighed, har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse, politiet i Grønland og politiet på Færøerne. Rigspolitiet sætter retningen og udarbejder overordnede strategier for hele politiet i tæt samarbejde med politikredsene.

Del dette job

Kontakt

Rigspolitiet

Adresse 1
Hambrosgade 21
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-12-2018
Udløber
16-01-2019
Kviknummer
LJA-68937496
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Konsulent og rådgivning, Projektledelse, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigspolitiet

Adresse
Hambrosgade 21
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-12-2018
Ansøgningsfrist
16-01-2019
Kviknummer
LJA-68937496
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse, Konsulent og rådgivning, Projektledelse, Strategi og udvikling
Beliggenhed