Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulenter til rådgivning (tidsbegrænset stillinger)

IDA

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-03-2024

Sagsbehandler og rådgiver til IDAs rådgivningsafdeling (tidsbegrænset stilling)

IDAs afdeling Rådgivning søger dygtige konsulenter, som kan sagsbehandle og rådgive vores medlemmer i deres ansættelser på tværs af den private og offentlige sektor.

Vi søger rådgivere, som vil møde IDAs medlemmer og hjælpe dem, hvor de er, uanset om det er forberedelse til en lønsamtale, eller når de engang i mellem er ramt på arbejdslivet, og har brug for rådgivning, der vedrører deres trivsel og arbejdsmiljø. 

Rådgivning er en stor afdeling bestående af 80 medarbejdere, herunder 20 studentermedhjælpere, fordelt på tværs af IDAs kontorer i København, Odense og Århus. Du bliver en del af et professionelt og alsidigt team, som rummer både juridiske konsulenter og karriererådgivere. Vi søger dig, der kan navigere på tværs af disse fagligheder, og er nysgerrig på at udforske nye områder.

Som vores nye kollega kommer du til at være i daglig kontakt med mange af IDAs medlemmer, både telefonisk og skriftligt i håndtering af medlemshenvendelser, også på engelsk.

Vi tilbyder

 • Dine arbejdsopgaver bliver at rådgive vores medlemmer omkring deres rettigheder, vilkår og arbejdsliv, og derfor spænder emnerne for rådgivningen bredt. Stillingen har dog særligt fokus på rådgivning om trivsel på jobbet, sygdom, arbejdsmiljølovgivning og løn.
 • En understøttende og fagligt dygtig afdeling, hvor sparring og gode råd er en naturlig del af hverdagen, og hvor erfarne kollegaer står klar i kulissen. Vi vægter faglighed og troværdighed højt og går efter ambitiøse løsninger for IDAs medlemmer.
 • Høj grad af indflydelse på tilrettelæggelsen af dit arbejde, hvor det er væsentligt, at du løbende har blik for, hvor IDA kan forbedre service og tiltag til gavn for medlemmerne.
 • En arbejdsdag, hvor det at gøre en forskel for IDAs medlemmer står centralt, og hvor vi i et højt fagligt miljø har fokus på at have det godt og sjovt med hinanden. Vi anser det som selvfølgeligt, at arbejdsliv og familieliv skal kunne balanceres, og at der udvises fleksibilitet fra begge sider.

Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse på 1 år.

 Forventninger til vores nye kollega

 • Du har en relevant uddannelse. Det kunne være en akademisk uddannelse eller måske en professionsbachelor. Det er ikke så afgørende, så længe du går engageret til opgaven med at hjælpe IDAs medlemmer
 • Vi forestiller os, at du fx kunne have erfaring fra et jobcenter, a-kasse, HR-afdeling eller fra dit hverv som tillidsrepræsentant eller arbejdsmiljørepræsentant
 • Kendskab til vores medlemmers vilkår og arbejdsmarkedet vil være en fordel, men det er ikke et krav
 • Du er proaktiv og har en serviceorienteret tilgang til opgaverne med fokus på medlemmernes ønsker og behov
 • Du har erfaring med eller interesse i at tale med medlemmer om deres udfordringer i arbejdslivet
 • Du motiveres af den direkte og personlige kontakt med medlemmerne, og du er god til at skabe kontakt og en fortrolig stemning, også i telefonen
 • Du er god til at planlægge og prioritere opgaverne i din arbejdsdag
 • Du har humoristisk sans og bidrager til at sikre et godt kollegialt fællesskab i afdelingen

Det får du i IDA

En arbejdsplads med fleksible arbejdstider vi arbejder "fri af tid og sted", og ansættelse med attraktive vilkår efter lokal overenskomst.

I IDA er vi en skøn blanding af medarbejdere, der repræsenterer en bred vifte af livserfaringer og baggrunde. Vi tror på, at forskellighed er med til at berige vores evne til at levere gode resultater, og vi har derfor brug for alle slags mennesker for at præstere bedst. Vi brænder for at vise vores medlemmer og modtagere den værdi, som IDA udgør for den enkelte og i samfundet. Og så håber vi meget, at du vil søge jobbet uanset alder, køn og etnicitet.

IDA er en moderne interesseorganisation og fagforening for ingeniører, it- og naturvidenskabeligt uddannede. IDA har mere end 158.000 medlemmer og varetager både ansattes, lederes og selvstændiges interesser inden for løn- og ansættelse, arbejdsmarked, kompetence, karriere og uddannelse, arbejdsmiljø, teknologi og forskning. IDA har kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Læs mere på ida.dk.

Spørgsmål til stillingen?

Hvis du kan se dig selv i jobbet, vil vi se frem til at læse din ansøgning. Vores ansøgningsfrist er onsdag den 9. april 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte gruppeleder Kamilla Mortensen på tlf. 33 18 48 21.

Det vil være muligt at få ansættelse på IDAs kontor i Odense, Århus eller København. Af rent praktiske årsager holdes ansættelsessamtalerne dog alene på to af lokationerne, hvor første samtale finder sted i uge 16 på IDAs kontor i København, Kalvebod Brygge 31, 1560 København, eller på IDAs kontor i Aarhus, Mariane Thomsens Gade 2F, 8000 Aarhus. Anden samtalerne finder sted den 23. og 24. april på IDAs kontor i København.

Vi går efter at besætte stillingerne hurtigst muligt. Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem. Vi behandler desværre ikke ansøgninger sendt pr. e-mail eller lignende.

Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det bidrager til en bedre og mere fair proces.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

IDA

Adresse 1
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-03-2024
Udløber
09-04-2024
Kviknummer
LJA-85379248
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

IDA

Adresse
Kalvebod Brygge 31-33
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-03-2024
Ansøgningsfrist
09-04-2024
Kviknummer
LJA-85379248
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed