Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulenter til ny, ambitiøs analyseenhed i Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune, Rådhuset

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
21-01-2021

Til Frederiksberg Kommunes nyoprettede analyseenhed søger vi dygtige analysekonsulenter med evnen til at løse komplekse problemstillinger på kommunens mange fagområder.

I analyseenheden understøtter vi kommunens arbejde med at styrke kvaliteten og effektiviteten i opgaveløsningen. Det gør vi bl.a. ved at skabe et endnu stærkere fagligt grundlag for de beslutninger, der skal udvikle Frederiksberg. Analyseenheden er forankret hos direktionen med et stærkt mandat til at drive analyser, der kan understøtte ambitionen om at opnå mere langsigtede perspektiver i kommunens budgetlægning og strategiske målsætninger.

Vi er en ny enhed under opbygning med en klar målsætning om at blive et af de bedste offentlige analysemiljøer. Det er derfor afgørende, at du er nysgerrig, motiveres af at nytænke og har mod på en stejl læringskurve.

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du:

  • Kommer helt tæt på opgaveløsningen på tværs af kommunens mange varierende opgaver (jobcentre, skoler, ældreplejer, infrastruktur, administration mv.).

  • Bliver oplært i en analytisk værktøjskasse på niveau med de førende konsulenthuse.

  • Får muligheden for at arbejde tæt sammen med forskellige fagligheder bredt i organisationen.

  • Indgår i en struktureret feedbackkultur, der har til formål at sikre kontinuerlig og accelereret personlig og faglig læring.

  • Bliver en del af en uformel afdeling, hvor højt til loftet og kort til et grin kombineres med et højt fagligt ambitionsniveau.

 

Vi søger to typer af analysekonsulenter: generalisten og dataanalytikeren. Generalisten trives med både kvalitative og kvantitative opgaver på tværs af forskellige analysetyper (f.eks. effektiviseringsanalyser, organisationsanalyser og strategianalyser). Dataanalytikeren motiveres i højere grad af tungere register- og databaserede analyser (f.eks. benchmarking, nøgletalsrapporter, effektstudier og målgruppeanalyser) og kan omsætte store mængder af data til at skabe nye indsigter. Alt efter din motivation og kompetencer vil det være muligt at veksle på tværs af hele opgaveporteføljen.

Fælles for de to profiler er, at vi lægger vægt på, at du:

  • Er passioneret omkring den offentlige sektor og brænder for at gøre en forskel.

  • Er en holdspiller med et stærkt ønske om at lykkes som enhed.

  • Har relevant erfaring - gerne fra en politisk ledet organisation og/eller som konsulent.

  • Har stærke samarbejdsevner og kan navigere i en stor, kompleks organisation, hvor resultater skabes sammen med forskellige mennesker og faggrupper.

  • Er metodisk og analytisk stærk.

 

Kan sætte dig hurtigt ind i komplicerede tekniske områder og samtidig kommunikere komplekse problemstillinger på en letforståelig måde både skriftligt og mundtligt.

Har opnået gode resultater fra en relevant videregående uddannelse (fx cand.polit, cand.scient.pol, cand.oecon., cand.soc., cand.merc.pol mv.).

For dataanalytikeren ligger vi derudover vægt på, at du har erfaring med at udarbejde statistiske og økonometriske analyser - gerne med anvendelse af registerdata på individniveau.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Forventet tiltrædelse 1. april, 2021. For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte projektleder Emil Sydendal på tlf. 28 98 26 60. Send din ansøgning, CV, fulde karakterbevis og eksamenspapirer fra din uddannelse og eventuelt yderligere materiale senest torsdag d. 4. februar 2021. Samtaler afholdes i uge 6.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Frederiksberg Kommune, Rådhuset

Adresse 1
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Adresse 2
Rådhuset,
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-01-2021
Udløber
04-02-2021
Kviknummer
LJA-81616948
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederiksberg Kommune, Rådhuset

Adresse
Rådhuset,
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-01-2021
Ansøgningsfrist
04-02-2021
Kviknummer
LJA-81616948
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed