Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulenter til koncern Cyber- og Informationssikkerhed

Forsvarsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-07-2019

Vil du være med til at beskytte dem, som arbejder for fred, frihed og sikkerhed? Har du viden om cyber- og informationssikkerhed? Kan du skabe forandringer? Så vil vi gerne høre fra dig.

Vi søger fire dygtige kolleger til en nyoprettet afdeling i Forsvarsministeriet. Afdelingen rådgiver ledelsen, sætter rammer for og hjælper myndighederne i ministerområdet med at udføre cyber- og informationssikkerhedsarbejdet. Afdelingen er under opbygning, så du har mulighed for at påvirke indholdet af dit job.

Om os

Forsvarsministeriet og dets styrelser løser nationale og internationale opgaver, som bidrager til fred, frihed og sikkerhed. Ministerområdets mange opgaver omfatter blandt andet deltagelse i internationale militære operationer, efterretningsarbejde og redningsberedskabet.

Om stillingen

To nye kolleger skal arbejde med strategisk planlægning inden for cyber- og informationssikkerhed. Du skal være med til at operationalisere fællesstatslige initiativer og udforme koncernfælles initiativer, forankre dem i myndighederne og følge op på implementeringen. Du skal blandt andet lave analyser og udarbejde indstillinger til koncernledelsen.

To andre nye kolleger skal indgå i vores Centre of Excellence. Du skal være med til at udvikle rammerne for arbejdet med cyber- og informationssikkerhed i Forsvarsministeriets myndigheder. Eksempelvis skal du være med til at styrke vores koncernfælles governance for cyber- og informationssikkerhed, herunder politik, strategi, bestemmelser og rammeværk samt processer og organisation. Og du skal kunne omsætte teori til praksis ved at hjælpe myndighederne med at implementere governancen.

Om dig

Du har formentlig en akademisk uddannelse og nogle års erfaring fra arbejde med cyber- og informationssikkerhed. Måske har du teknisk erfaring med at bygge informationssikkerhed ind i it-systemer fra starten eller indsigt i truslerne fra cyberspionage og cyberkriminalitet. Du kender formentlig ISO 27001, NIST, COBIT eller andre rammeværk og standarder for styring af informationssikkerhed. Eller også har du arbejdet nogle år med koncernrisikostyring med afsæt i COSO eller lignende. Vi arbejder i teams, så det skal du gerne trives med. Det er en fordel, hvis du har erfaringer med at drive forandringer.

Ansættelsesvilkår

Har du en akademisk baggrund, vil du blive ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. Derudover vil der, afhængigt af dine kvalifikationer, være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.  

Der er også mulighed for at blive ansat og aflønnet i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Forsvarsministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer Det statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Tony Lindemann Bøgh på 41 23 20 64. Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Louise Klingenberg Nielsen på 72 81 91 21.

Ansøgningsfristen er den 31. august 2019, og vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i ugerne efter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om Forsvarsministeriet som arbejdsplads på www.fmn.dk


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriet

Adresse 1
Holmens Kanal 42
1060 København
Danmark
Adresse 2
Holmens Kanal 42
1060 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-07-2019
Udløber
31-08-2019
Kviknummer
LJA-74541164
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web, IT og web, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriet

Adresse
Holmens Kanal 42
1060
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-07-2019
Ansøgningsfrist
31-08-2019
Kviknummer
LJA-74541164
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT og web, IT og web, Strategi og udvikling
Beliggenhed