Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent(er) til fundraising i Regional Udvikling i Region Sjælland

Region Sjælland - Regionhuset i Sorø

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
01-04-2019

Tror du på, at gode og holdbare løsninger skal findes i fællesskab? Brænder du for at finde nye løsninger, der gør en reel forskel hos borgerne ude i virkeligheden? Så mangler vi en til to engagerede kollegaer, som vil være med til at skærpe arbejdet med at tiltrække midler til udvikling i Region Sjælland.

 

Vi er ikke gode nok til at tiltrække ekstern finansiering i Region Sjælland, og det vil vi gerne gøre noget ved. Derfor leder vi efter en til to nye kollegaer til vores Enhed for politik og administration, som kan være med til at styrke vores indsats på området og derved øge tiltrækningen af fondsmidler til regionen de kommende år. Ideelt set ved du noget om fundraising og har erfaring med området. Men vigtigst af alt, så brænder du for samskabelse og for at omsætte din erfaring til nye metoder og praksis i en politisk styret organisation.

 

Dine opgaver

Du bliver ansat i Regional Udvikling. Vores kerneopgave er at sikre, at Region Sjælland er et godt sted at leve og bo både nu og i fremtiden. Du vil indgå i Enhed for politik og administration, som er en tværfaglig enhed bestående af 12 medarbejdere, som bl.a. arbejder med fundrasing og strategiudvikling. Et par af de helt store opgaver for enheden det kommende år er at lægge fundamentet til en ny Regional Udviklingsstrategi og at systematisere regionens fundingindsats. På den kortere bane skal du arbejde med hjemtag af midler til at optimere indsatserne på det regionale udviklingsområde, herunder særligt uddannelses-, mobilitets- og miljøområdet. På længere sigt har vi ambitioner om via partnerskaber og kapacitetsopbygning at nå endnu længere ud med vores fundingindsats, så det systematiske hjemtag af nationale midler og EU-midler til regionen fremover øges både i forhold midler til samarbejdspartnere i regionen og Region Sjælland som organisation.

 

Du vil som medarbejder i Regional Udvikling komme til at samarbejde på tværs både internt i organisationen og sammen med kommuner, uddannelsesinstitutioner og andre centrale samarbejdspartnere. Derfor er det afgørende, at du trives med og har lyst til at arbejde i mange forskellige typer af uformelle netværk. Derudover vil du som en fast del af dit arbejde løbende skulle betjene vores politikere og fx udarbejde sagsfremstillinger til vores fagudvalg og Regionsrådet.

 

Den ideelle kandidat har

 

 • Har en relevant kandidatuddannelse, fx Cand.scient.adm. eller Cand.scient.pol.

 • Har erfaring med fundraising gerne ift. private, større nationale og/eller EU-fonde.

 • Har erfaring med projektmodning og projektudvikling.

 • Har erfaring med politikerbetjening (dagsordensproduktion, mødemateriale, dialog med politikerne).

 • Vil gå forrest i højt humør om at finde de bedste løsninger for en fortsat udvikling af Region Sjælland.

 

 

Dine kernekompetencer

 

 • Du har et højt engagement og stor gennemslagskraft.

 • Du har lyst til at arbejde i uformelle netværk.

 • Du har politisk tæft.

 • Du er en god kommunikator i både skrift og tale, og du formulerer dig kort og præcist.

 • Du tænker naturligt i strategiske helheder, samtidig med du bevarer et skarpt blik for detaljen.

 • Du udviser et stort ejerskab til dine opgaver og kan følge dem til dørs.

 • Du er samarbejdsorienteret og mener, at de bedste løsninger skabes i fællesskab.

 • Du trives i en travl og omskiftelig hverdag med mange deadlines og skiftende dagsordener.

 • Du er god til og trives med at arbejde i excel.

 

 

Vi holder til i Regionshuset i Sorø. Der er gode transportmuligheder hertil det tager kun 47 minutter med toget fra såvel Odense som København og mange af dine kolleger bruger togturen til at arbejde i.

 

Ansættelsesvilkår

Du ansættes på fuld tid pr. 1. juni 2019 og aflønnes efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

 

Ansøgningsfristen er søndag den 21. april 2019. Første samtalerunde finder sted onsdag den 24. april 2019. Derudover forventes det, at evt. anden samtalerunde vil finde sted mandag den 29. april 2019.

 

Hvis du vil vide mere

Du er velkommen til at kontakte Sekretariatschef Sine Gregersen på tlf. 29322276 eller singr@regionsjaelland.dk, hvis du har konkrete afklarende spørgsmål til stillingen.

 

Om Region Sjælland

Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 17.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

 

Kontaktperson(er):

Navn: Sine Gregersen

Stilling: Sekretariatschef

Email: singr@regionsjaelland.dk

Mobile: 29322276

Del dette job

Kontakt

Region Sjælland - Regionhuset i Sorø

Adresse 1
Alleén 15
4180 Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-04-2019
Udløber
21-04-2019
Kviknummer
LJA-72091878
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Sjælland - Regionhuset i Sorø

Adresse
Alleén 15
4180
Sorø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-04-2019
Ansøgningsfrist
21-04-2019
Kviknummer
LJA-72091878
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed