Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulenter til Ergoterapeutforeningens afdeling Profession, Politik og Kommunikation.

Ergoterapeutforeningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-02-2021

Ergoterapeutforeningen søger to nye konsulenter til afdeling Profession, Politik og Kommunikation.

 

Vi søger en konsulent, som er ergoterapeut med en sundheds- og/eller samfundsfaglig kandidatuddannelse, og en konsulent med en samfundsfaglig kandidatuddannelse.

 

Vi søger nye kollegaer, da en kollega går på pension efter mange år, og da en anden samtidig vil videre til nye udfordringer, efter 4 år i Ergoterapeutforeningen.

 

Som konsulent i Ergoterapeutforeningen bliver du en del af den vigtige samfundsdagsorden, som handler om at investere i mennesker. Du bliver en del af en professionsfaglig organisation med et hovedbudskab, som har høj politisk bevågenhed, nemlig mestring af eget liv og rehabilitering.

 

Afdeling Profession, Politik og Kommunikation

Du bliver del af en afdeling med ambitioner og engagement i alle opgaver som spænder over politisk interessevaretagelse på social- sundheds- og arbejdsmarkedsområdet, politisk betjening, projektstyring, undervisning, medlemsrådgivning og samarbejde med faglige selskaber. I afdelingen er vi fire konsulenter, en PA- og pressechef, en kommunikationsgruppe på tre konsulenter, en studentermedhjælper og en afdelingschef.  Vi samarbejder med de øvrige afdelinger i sekretariatet; Forhandling og Løn, den administrative gruppe, IT, og økonomi.

 

Afdelingen understøtter foreningens politiske visioner, og der er et tæt samarbejde mellem Hovedbestyrelse, formandskab og afdeling. Ergoterapi som en solid evidens- og forskningsbaseret profession er en central del af Ergoterapeutforeningens strategi, ligesom lige adgang til ergoterapi for borgerne giver flere muligheder og nye strategiske indsatsområder for Ergoterapeutforeningen. Vi er i færd med at udvikle strukturen for politisk interessevaretagelse, i et flow af 3-årige og 1-årige fokuserede indsatser, sideløbende med de løbende tiltag, afhængig af omgivelsernes fokus. Samarbejde og interaktion mellem formandskab, Hovedbestyrelse og afdeling/konsulenter er i tilsvarende udvikling.

 

Om Ergoterapeutforeningen

Ergoterapeutforeningen er en fag- og professionsforening i udvikling med ca. 9.500 medlemmer, som i den grad brænder fagligt for sundhedsdagsordenen i Danmark. Halvdelen af medlemmerne er engageret i foreningens faglige selskaber. Professionen har voksende betydning i det danske social- og sundhedsvæsen, og antallet af medlemmer stiger både inden for den offentlige og private sektor. Professionen har inden for de sidste 10 år fået etableret sin egen kandidatuddannelse på SDU og styrket forskningsmiljøet mono- og tværfagligt.

 

Sekretariatet består af i alt ca. 40 ansatte. Den 1. januar 2020 skiftede Ergoterapeutforeningen hovedorganisation til Akademikerne (AC). Et skift, der understøtter professionens øgede akademisering.

 

Din profil rummer dele eller det hele af følgende:

Du har allerede nogle års erfaring fra f.eks. en interesseorganisation, styrelse, kommune/region eller lignende.

 

Du er en erfaren konsulent, der evner at tænke politisk og strategisk. Du kan se en sag fra flere sider og besidder gode analytiske kompetencer og navigerer sikkert i en politisk organisation.

 

Du har stærke relationelle kompetencer og har/kan opdyrke et godt netværk. Du har en imødekommende og anerkendende tilgang til medlemmer og samarbejdspartnere.

 

Du er initiativrig og ambitiøs, både i samarbejder, og når du går med opgaven alene. Du har undervisningserfaring eller lyst til at lære det, og du har gerne erfaring med og resultater af fondsansøgning. Du har erfaring med kvalitativt og kvantitativt analysearbejde.

 

Du kan lede projektorienterede indsatser og sikrer både dokumentation, fremdrift og afslutning samt kommunikation.

 

Vi tilbyder

  • Et selvstændigt job med høj grad af indflydelse på arbejdsopgaverne, og et tæt kollegialt samarbejde. Opgaverne har samtidig stor variation og bredde. Du må påregne lejlighedsvist aftenarbejde og rejseaktivitet i forbindelse med f.eks. møder og konferencer

  • Aflønning i henhold til gældende overenskomst mellem Konsulentklubben og Ergoterapeutforeningen, som konsulent eller chefkonsulent

  • Arbejdstid på 36 timer ugentligt med mulighed for stor fleksibilitet.

 

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte chef for Profession, Politik og Kommunikation, Tina Solveig Koch på tlf. 53 36 49 79, eller chefkonsulent Ulla Garbøl på tlf. 53 36 49 25.

 

Ansøgning

Send din ansøgning og CV til etf@etf.dk senest fredag d. 12.marts kl. 12.00. Skriv venligst: To konsulenter til PPK i emnefeltet. Vi planlægger at afholde ansættelsessamtaler d. 18. og 19. marts, samt 2. runde d. 24. og 25. marts. Stillingerne ønskes besat pr. 1. maj 2021, eller snarest derefter.

 

Om Ergoterapeutforeningen

Ergoterapeutforeningen organiserer flere end 9.500 ergoterapeuter og studerende. Foreningen udvikler og sikrer ergoterapeuters roller og vilkår på arbejdsmarkedet. Ergoterapeuter arbejder med børn, unge, voksne og ældre, der har svært ved at deltage i dagligdagens aktiviteter. Det vil sige alt det, du gør, fra du står op til du går i seng. Ergoterapeuter træner din krop, psyke og hjerne, og udvikler dine sanser og færdigheder i samarbejde med dig. Ergoterapi investerer i dig, så du har mulighed for at være en del af fællesskabet og bidrage med dit eget potentiale. Det er godt for både dig og for samfundet. Vi gør din hverdag mulig.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ergoterapeutforeningen

Adresse 1
Nørre Voldgade 90
1358 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-02-2021
Udløber
12-03-2021
Kviknummer
LJA-81763777
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ergoterapeutforeningen

Adresse
Nørre Voldgade 90
1358
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-02-2021
Ansøgningsfrist
12-03-2021
Kviknummer
LJA-81763777
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed