Gem annonce

Konsulenter til Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-01-2021

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier (DEG) ønsker at opruste på de erhvervsrettede uddannelser for bl.a. at kunne arbejde mere strategisk med implementeringen af de politiske aftaler, der er indgået på erhvervsskolernes område.

DEG søger derfor to konsulenter; en til Udviklingsteamet og en til Rådgivningsteamet. Udviklingsteamet arbejder med projekter og analyser, som understøtter DEGs politiske arbejde. Rådgivningsteamet betjener DEGs udvalg og har den primære kontakt til medlemsskolerne og ministerier.

Som ny konsulent i et af de to teams skal du indsamle viden og repræsentere en erhvervsskolesektor, der er i udvikling, men som også står over for udfordringer bl.a. med at rekruttere elever til erhvervsuddannelserne. Flere unge og voksne skal motiveres til en faglært uddannelse, så Danmark bl.a. kan komme i mål med de mange implementeringsopgaver, som den grønne omstilling kræver.

Du bliver en del af et dedikeret sekretariat med engagerede og fagligt stærke medarbejdere, som brænder for uddannelsespolitik og for at sikre gode rammer for erhvervsskolernes elever og kursister.

Profil til Udviklingsteamet

Dine opgaver:

 • Udarbejdelse af analyser indenfor de erhvervsrettede uddannelser

 • Projektleder for projekter inden for grundskole- og erhvervsuddannelsesområdet

 • Databehandling inden for uddannelsesstatistik

 • Formidling af statistikker og nøgledata

 • Idé- og metodeudvikling i forhold til gennemførelse af analyser

 • Dialog og samarbejde med DEGs medlemskreds og interessenter.

 

Om dig:

 • Er excel-haj eller ønsker at blive det

 • Er grundig og har fokus på at kvalitetssikre analyser og konklusioner

 • Har projektledererfaring eller har mod på at varetage rollen som projektleder

 • Interesserer dig for uddannelsespolitiske problemstillinger og motiveres af at være den, der kan dokumentere et problem eller en mulig løsning

 • Er udadvendt og ønsker at inddrage DEGs medlemsskoler i dine analyser og projekter

 • Gerne nyuddannet inden for en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse på minimum kandidatniveau.

 

Profil til Rådgivningsteamet

Dine opgaver:

 • Rådgiver på området for de erhvervsrettede uddannelser

 • Varetage eller deltage i tværgående opgaver og projekter i sekretariatet

 • DEGs stemme i eksterne projekter

 • Knytte relationer til medlemmer og samarbejdspartnere

 • Sagsbehandling på området, bl.a. høringssvar på baggrund af dialog med medlemsskolerne

 • Betjene DEGs udvalg for videre- og efteruddannelse samt erhvervsuddannelse.

 

Om dig:

 • Viden om erhvervsuddannelses- og voksen-efteruddannelsesområdet eller mod på at få det

 • Interesse for det lovgrundlag, som sætter rammerne for ungdoms- og efteruddannelsesområdet

 • Glad for at løse opgaver i samarbejde med mange interessenter

 • Dygtig til at formulere dig skriftligt

 • Turde tage ordet i større forsamlinger

 • Gerne nyuddannet eller ny på arbejdsmarkedet og (studenter)erfaring fra ministerie eller anden politisk styret organisation er en fordel.

 

Inden for begge stillinger forventer vi, at du har analytisk sans, kan arbejde selvstændigt samt indgå i teamsamarbejde. Du har et personligt stort drive med fokus på resultater og kvalitet i dit arbejde. Og så skal du skal trives i et til tider hektisk miljø med skiftende opgaver afhængig af den politiske dagsorden. Det er en forudsætning, at du mestrer flydende dansk, både mundtligt og skriftligt.

DEG ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Begge stillinger er fuldtidsstillinger på 37 timer uden øvre arbejdstid, men med stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet, så længe de ønskede resultater leveres. Løn forhandles efter kvalifikationer.

Send os en motiveret ansøgning og et CV på info@deg.dk senest den 31. januar 2021. Mærk ansøgningen "Konsulent til Rådgivningsteam" eller Konsulent til Udviklingsteam. Vi holder ansættelsessamtaler snarest derefter og forventer tiltrædelse den 1. april 2021. Dog gerne tidligere, hvis det er muligt.

Hvis du vil høre mere om de to stillinger kan du kontakte chefkonsulent Stine Sund Hald fra Udviklingsteamet på tlf. 28 89 06 02 eller specialkonsulent Lotte Mollerup fra Rådgivningsteamet på tlf. 30 70 57 98.

Om Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier

DEG er en interesseorganisation, hvis hovedfokus er at sikre bedst mulige rammer for, at erhvervsskoler over hele landet kan levere kvalitetsuddannelser. DEG er en central spiller på ungdomsuddannelses- samt voksen- og efteruddannelsesområdet og fungerer som omdrejningspunkt for medlemskredsen ift. den politiske interessevaretagelse for erhvervsskolesektoren. DEG har 72 medlemsskoler, der udbyder eud, hhx, htx, stx, og VEU.

Sekretariatets konsulenter er opdelt i tre teams, hvilket er public affairs, rådgivning samt udvikling. De tre teams arbejder tæt sammen om fem hovedindsatsområder, som Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier har vedtaget for 2020-2021, læs mere her.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier

Adresse 1
Ny Vestergade 17, 2. sal
1471 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-01-2021
Udløber
31-01-2021
Kviknummer
LJA-81577617
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier

Adresse
Ny Vestergade 17, 2. sal
1471
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-01-2021
Ansøgningsfrist
31-01-2021
Kviknummer
LJA-81577617
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce