Lyngby-Taarbæk Kommune

Lyngby-Taarbæk Kommune,

Lyngby-Taarbæk
12-01-2018

Konsulenter til ambitiøst bygge- og anlægsprogram

Kontakt

Lyngby-Taarbæk Kommune

Lyngby Rådhus, Lyngby Torv 17
2800
Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-01-2018
Udløber:
22-01-2018
Kviknummer:
LJA-54370759
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lyngby-Taarbæk Kommune prioriterer i de kommende år massive investeringer i renovering og modernisering af kommunens ejendomme, herunder navnlig på skoleområdet. Som led i dette oprettes der i Center for Arealer og Ejendomme to nye afdelinger med hver deres chef. Derfor søger vi konsulenter.

 

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, og har du høje ambitioner? I Center for Arealer og Ejendomme har vi fokus på at levere høj kvalitet, både når det gælder at tilvejebringe solide beslutningsgrundlag og eksekvere kommunens anlægsprogrammer som professionel byg- og driftsherreorganisation for ejendomme, vej og park.

 

Vi har etableret en ny organisering og ledelsesstruktur i centeret for at understøtte centerets ambitioner. Lige nu optimerer vi vores interne processer og højner det faglige kompetenceniveau. Det sker gennem medarbejderudvikling og ved tilførsel af yderligere medarbejderressourcer. De ledige stillinger er:

 

Udviklingskonsulent

til forretningsudvikling og digitalisering

Har du interesse for forretningsudvikling og it-systemer? Og har du lyst til at arbejde i et projektmiljø som har fokus på både bygninger, veje, parker og mennesker? Så har du muligheden for at stå i spidsen for udvikling og implementering af en styrings- og digitaliseringsstrategi for Center for Arealer og Ejendomme.

 

Contract manager

Har du interesse for paragraffer og tal? Og kan du opbygge gode professionelle relationer, så vi kan eksekvere og nå mål for økonomi, tid og kvalitet? Så har du muligheden for at stå i spidsen for at udvikle, drive og optimere Center for Arealer og Ejendommes store kontraktportefølje for bygge og anlægsprojekter og facility management for veje, parker og ejendomme.

 

Økonomistyringskonsulent

Har du interesse for kalkulation, budgetter og regnskab? Og styr på hvilke oplysninger, der ligger bag ved dine tal? Så har du muligheden for at blive en central spiller og stå i spidsen for at udvikle den måde, vi økonomistyrer vores byggeri, anlæg, vedligeholdelse og drift.

 

Du bliver en del af vores tværfaglige hold af arkitekter, ingeniører, landskabsarkitekter, bygningskonstruktører, ejendomsmæglere, jurister, økonomer, udviklingskonsulenter og administratorer, som udvikler Lyngby-Taarbæk Kommunes ejendomme, infrastruktur og grønne områder. Vores mål i Center for Arealer og Ejendomme er at optimere drift, vedligeholdelse, byggeri og anlæg, herunder skal vi lægge planer for at erhverve eller ombygge og renovere ejendomme samt infrastruktur og grønne områder. Centret består af 230 medarbejdere, hvoraf 50 medarbejdere er placeret på rådhuset.

 

Læs mere om stillingerne på www.ltk.dk/job-i-kommunen.

Ansøgningsfrist: 22. januar kl. 8.00

 

I Lyngby-Taarbæk bliver du en del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Centerleder til ældreområdet

Tårnby kommune
Frist: 
22-06-2018

Afdelingschef til Yngre Læger

Yngre Læger
Frist: 
11-07-2018

Udviklingsorienteret medarbejder med flair for moms- og afgiftsområderne samt regnskab.

Region Hovedstaden - Center for Økonomi
Frist: 
05-08-2018

AC-fuldmægtig/ specialkonsulent

Region Midtjylland
Frist: 
24-06-2018
Lignende job
TRIAX A/S
Nordjylland
Frist:
29-06-2018
Fresenius Kabi
København, Storkøbenhavn
Frist:
29-06-2018