Gem annonce

Konsulenter i Sundhed og HR

Frederikssund Kommune

Frederikssund, Nordsjælland

Indrykket
01-11-2019

Frederikssund Kommune søger en sundheds- og udviklingskonsulent og en sundhedskonsulent (barselsvikar)

Har du lyst til at arbejde med at udvikle sundhedsområdet i Frederikssund Kommune? Så er du måske én af vores to nye konsulenter i Sundhed og HR. Der er tale om en fast stilling og et barselsvikariat begge med tiltrædelse 1. januar 2020.

Sundhed og HR er én af to afdelinger i Center for Politik, Sundhed og Personale, som er et nyetableret center. Sundhed og HR er en centralt placeret afdeling, der betjener såvel det politiske niveau som den administrative organisation. Derudover samarbejder vi med andre kommuner og Region Hovedstaden. På sundhedsområdet har vi fokus på tværgående strategisk udvikling. Vi samarbejder med de øvrige centre i kommunen for at løfte sundhedsdagsordenen. Vi har en sundhedspolitik, som sætter rammen for vores arbejde og er afgørende for de indsatser, vi igangsætter. I 2019 har vi fokus på alkohol, rygning og overvægt. Vi vil gerne styrke helhedsperspektivet på tværs af organisationen samt i tværkommunale og tværsektorielle sammenhænge for at kunne levere de bedste løsninger til borgerne. I det kommende år vil fokus bl.a. være på udvikling af Frederikssund Kommunes nye sundhedspolitik og et tværsektorielt sundhedshus.

Du får 9 engagerede kolleger i afdelingen og yderligere 16 kolleger i Politik og Jura, som er den anden administrative afdeling i centret. Derudover rummer centret fire afdelinger, som leverer sundhedstilbud til borgere i Frederikssund Kommune: Rehabiliteringsafdelingen, Sundhedsplejen, Tandplejen samt Træning og Forebyggelse.

Som sundheds- og udviklingskonsulent er dine væsentligste opgaver

 • at være med til at løfte sundhed som en tværgående strategisk dagsorden på tværs kommunens centre, herunder også sammenhængen til arbejdsmiljøindsatsen

 • at stå i spidsen for at udarbejde Frederikssund Kommunes nye sundhedspolitik herunder planlægning af processen samt afholdelse af borgermøder

 • at samarbejde med kommunens centre, andre kommuner og sektorer om at løfte en fælles sundhedsdagsorden og udvikle et tværsektorielt sundhedshus

 • at lede strategiske projekter på tværs af kommunens centre

 • at udarbejde sagsfremstillinger og oplæg til direktion, kommunalbestyrelse m.fl.

 

Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau som f.eks. cand. scient. soc., pol. eller adm. Vi søger en kollega, der kan navigere på alle niveauer i organisationen, er god til at skabe relationer og som har god politisk forståelse. Du har stærke analytiske og kommunikative evner og kan formidle problemstillinger, resultater og anbefalinger klart og præcist - både mundtligt og skriftligt. Du er god til at tænke strategisk og kan planlægge og facilitere processer. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at koordinere strategiske opgaver og processer på tværs på sundhedsområdet i en kommune, region og/eller styrelse.

Som sundhedskonsulent er dine væsentligste opgaver

 • at stå i spidsen for planlægningen af Sundhedsuge 2020 (samarbejde med Kultur og Fritid)

 • at understøtte udvikling i centrets afdelinger: Rehabiliteringsafdelingen, Sundhedsplejen, Tandplejen samt Træning og Forebyggelse f.eks. ved at kvalitetssikre og udvikle tilbud

 • at styre og koordinere forskellige opgaver på tværs af organisationen

 • at understøtte afdelingslederen og centerchefen med ad hoc opgaver mv.

 • at udarbejde sagsfremstillinger og oplæg til direktion, kommunalbestyrelse m.fl.

 • at understøtte egne afdelinger i kommunikation af borgerrettede tilbud og kampagner

 

Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau som f.eks. cand.scient.san.publ. eller cand.scient. i idræt.  Vi søger en nyuddannet kollega til at arbejde på det kommunale sundhedsområde. Du har stærke analytiske og kommunikative evner og kan formidle problemstillinger, resultater og anbefalinger klart og præcist - både mundtligt og skriftligt til både borgere, medarbejdere, ledere, chefer, direktører samt det politiske niveau.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et selvstændigt og spændende job tæt på den politiske og administrative ledelse og medarbejdere i organisationen. Du får mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige opgaver. Du bliver en del af en afdeling i udvikling med dygtige og engagerede kolleger med høj faglighed og uformel omgangstone.

Du kommer til at referere til afdelingslederen i Sundhed og HR.

Yderligere informationer

Har du lyst til at høre mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Charlotte Bidsted på cbids@frederikssund.dk eller Sedsel N. Gyldenløve på tlf. 51 70 09 59 eller mail sngyl@frederikssund.dk.

Frist

18. november kl. 12.00.

Første samtalerunde forventes afholdt den 21.-22. november og anden samtalerunde den 26. november.

Ansættelsesforhold

Sundheds- og udviklingskonsulenten bliver fastansat på fuldtid. Sundhedskonsulenten ansættes på fuld tid til og med 31. august med eventuel mulighed for forlængelse.

Løn- og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst.

Tiltrædelse

Stillingerne ønskes besat med tiltrædelse den 1. januar 2020.

Bilag

Frederikssund Kommunes Sundhedspolitik 2015-2020

Årsplan 2019


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Kontakt

Frederikssund Kommune

Adresse
Torvet 2
3600 Frederikssund
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-11-2019
Udløber
18-11-2019
Kviknummer
LJA-77003001
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederikssund Kommune

Adresse
Torvet 2
3600
Frederikssund
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-11-2019
Ansøgningsfrist
18-11-2019
Kviknummer
LJA-77003001
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Beliggenhed
Gem annonce