Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulentchef til KL's Konsulentvirksomhed (KLK)

KL - Kommunernes Landsforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-12-2018

KL er kommunernes interesseorganisation og en af Danmarks mest markante politiske organisationer. KL yder også konsulentbistand til kommunerne på markedsvilkår. 

KLs Konsulentvirksomhed yder rådgivning og konsulentydelser indenfor kommunal styring og ledelse også på velfærdsområderne.

Som konsulentchef for KLs Konsulentvirksomhed skal du være chef for ca. 25 medarbejdere. Der er tale om fagligt stærke og ansvarlige medarbejdere, der løser konsulentopgaverne med stor konsulentekspertise og etik. En del af medarbejderne har ledelsesmæssig baggrund.

Opgaver

KLs Konsulentvirksomhed skal være kendt for sin faglighed og sin evne til at bistå kommunerne og finde løsninger, der matcher kommunens situation og de lokale forhold. Du skal kunne stille dig i spidsen for den videre udvikling af KLs Konsulentvirksomhed og sikre, at KL fortsat har høj kvalitet og etik i tilbud og ydelser. Og du skal have tæft for at styre økonomien, så vi matcher efterspørgslen, og konsulentvirksomhedens samlede økonomi hænger sammen.

Derudover er det en væsentlig opgave at få det bedste ud af det særlige potentiale, der ligger i, at konsulentvirksomheden på én gang er tæt på kommunerne i hverdagen og tæt på KLs interessevaretagelse. Den unikke rolle skal bruges aktivt - både til at styrke konsulentydelserne og til at styrke organisationens opgaveløsning i øvrigt.

KLs konsulenter indgår på forskellig vis i KLs øvrige opgaveløsning med deres viden og erfaringer fra kommunerne. Det gælder fx i udviklingen af redskaber til kommunernes styring og ledelse på velfærdsområderne, i KLs arbejde med udspil på velfærdsområderne, og i arbejdet med konkrete lovændringer og regelforenklinger. Samtidig skal kommunerne, når de rekvirerer konsulentbistand fra KL, opleve at konsulenterne er opdaterede på de aktuelle reformdagsordner, aftaler der er indgået med regeringen, igangværende forhandlinger, forestående nationale initiativer m.v.

Din profil

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har et solidt kendskab til styring og ledelse i kommunerne, herunder på velfærdsområderne.
  • Kan fastholde og videreudvikle et stærkt konsulentfagligt miljø med tydelige etiske og konsulentfaglige normer.
  • Har en personlighed, der gør, at du let kan skabe og begå dig i relationer med borgmestre, kommunalbestyrelser, kommunale topchefer og øvrige ledelsesgrupper i kommunerne.
  • Har stærke formidlingskompetencer og kan formidle de kommunale dagsordner.
  • Kan lede på distancen, da konsulenterne i størstedelen af deres tid arbejder rundt om i landet i kommunerne.
  • Har en inddragende og anerkendende ledelsesstil og kan skabe gode ledelses-samarbejder internt i KL.
  • Har et stort fagligt engagement og et drive og en kapacitet, der matcher en krævende hverdag.

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af en stærk interesseorganisation med indflydelse på samfundsudviklingen og nogle af de bedst kvalificerede medarbejdere.

Du vil indgå i KLs chefgruppe. Her lægger vi vægt på fælles ansvar, god ledelseskoordinering, gensidig sparring og erfaringsudveksling, både når det kommer til faglige og til ledelsesmæssige mål og udfordringer.

Praktiske oplysninger

Vi holder 1. samtale mandag den 17. december og mellem den 18. og 19. december indgår test samt tilbagemelding. Torsdag den 20. december holder vi 2. samtale. Din løn aftales med udgangspunkt i dine kompetencer og erfaringer. 

Del dette job

Kontakt

KL - Kommunernes Landsforening

Adresse 1
Weidekampsgade 10
2300 København S
Danmark
Tlf
33703370
Adresse 2
Weidekampsgade 10
2300 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-12-2018
Udløber
13-12-2018
Kviknummer
LJA-68500396
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

KL - Kommunernes Landsforening

Adresse
Weidekampsgade 10
2300
København
Danmark
Tlf 33703370
Praktisk information
Indrykket
03-12-2018
Ansøgningsfrist
13-12-2018
Kviknummer
LJA-68500396
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik og samfund
Beliggenhed