Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til udvikling af projekter og fundraising i Region Sjælland

Region Sjælland

Indrykket
11-05-2020

Vil du opbygge partnerskaber, udvikle indsatser og tiltrække finansiering, der skaber forandringer i samfundet? Er du initiativrig, en god kommunikatør og har du erfaring med at udvikle projekter? Så er du måske vores nye kollega i Region Sjællands fondskontor, der skal understøtte projektudvikling og hjemtaget af fondsmidler til Region Sjælland.

 

Vi skal blive bedre til at tiltrække ekstern finansiering i Region Sjælland, og det vil vi gerne gøre noget ved. Derfor leder vi efter en ny kollega til vores Fondskontor, som kan være med til at styrke vores udvikling af strategiske indsatser og hjemtaget af fondsmidler til regionen i de kommende år. Ideelt set ved du noget om fundraising og har erfaring med at samarbejde med de private fonde i Danmark. Men vigtigst af alt, så er du en god kommunikatør, der brænder for at bruge dine evner til at udvikle indsatser i en politisk styret organisation og i samarbejde med forskellige fagfolk og organisationer.

 

Dine opgaver

Du bliver ansat i Fondskontoret i Regional Udvikling. Regional Udvikling har som kerneopgave at sikre, at Region Sjælland er et godt sted at leve og bo både nu og i fremtiden. Derfor har vi etableret et fondskontor, der har til opgave at udvikle projektideer og ansøgninger sammen med fagfolk og være kontaktpunkt til offentlige og private fonde. Du vil blive rådgiver i at udvikle projekter og hjemtage ekstern finansiering til de indsatser, der er prioriteret i Region Sjælland og som understøtter regionens opgaver på det regionale udviklingsområde det gælder b.la. inden for uddannelse, kultur, transport og miljøområdet og opgaver på sundhedsområdet.

 

Dine vigtigste opgaver:

 • Opsøger partnere og facilitere udviklingen af fælles indsatser og projekter, der kan understøtte den regionale udvikling og opgaveløsningen i Region Sjælland

 • Kontakt til private og offentlige fonde

 • Tovholder og pennefører på ansøgninger til offentlige og private fonde

 • Deltager i gennemførsel af projekter og indsatser

 • Deltager i den fortsatte udvikling af Fondskontoret

 

En akademiker med forretningsforståelse og gode kommunikationsevner

Den rette kandidat har en videregående uddannelse inden for samfundsvidenskab eller humaniora. Du kan enten være nyuddannet eller have erfaring fra lignende stillinger. Du har kendskab til at arbejde i politisk styrede organisationer og til at arbejde strategisk og tværfagligt med mange forskellige samarbejdspartnere og fagfolk. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at lave ansøgninger til private fonde.

 

Vigtigst af alt, så har du gode skriveevner, kendskab til offentlige og private fonde og til at styre projekter godt i mål - fra tidlig idé, til succesfulde ansøgninger og gennemførsel af projekterne.

 

Dine vigtigste kompetencer

 • Du er opsøgende og har erfaring i at udvikle, formidle og implementere projekter

 • Du er en god kommunikatør i skrift og tale og tænker naturligt kommunikation ind i dine opgaver

 • Du har god økonomiforståelse og erfaring med Excel

 • Du kan arbejde tværfagligt og tværgående med kolleger med forskellige baggrunde

 • Du har politisk tæft

 • Du trives i en travl og omskiftelig hverdag med skiftende dagsordener

 • Du har lyst til at blive blandt de bedste til at udvikle projekter og skrive succesfulde ansøgninger til offentlige og private fonde.

 

Hvorfor er denne stilling dit næste job?

Vil du være en del af et fagligt miljø med engagerede kolleger og et godt arbejdsmiljø, hvor arbejdsglæde, trivsel og medindflydelse er højt prioriteret? Kan du lide at skabe forandringer og gøre en forskel for dine medmennesker og for samfundet?

 

Så er du muligvis på vej til at søge dit næste job, som i øvrigt ligger bekvemt i Regionshuset i Sorø blot 45 minutters kørsel fra hovedstadsområdet og fra Fyn.

 

Du ansættes på fuld tid fra d. 15 august 2020. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne i ny løn i Region Sjælland.

 

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte sekretariatschef Thomas Aarup Larsen på tlf. 2927 1954 eller

 

Specialkonsulent Lotte Sivertsen på tlf. 2927 1918.

 

Ansøgning

Send os en motiveret ansøgning og dit CV via vores rekrutteringssystem senest mandag d. 8 juni.

 

Første samtalerunde finder sted onsdag d. 17 juni. En evt. anden samtale vil finde sted mandag d. 22 juni eller tirsdag d. 23 juni.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Sjælland

Adresse 1
Alleen 15
4180 Sorø
Danmark
Adresse 2
Alleen 15
4180 Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-05-2020
Udløber
08-06-2020
Kviknummer
LJA-80252200
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Københavns Kommune, Koncernservice

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Sjælland

Adresse
Alleen 15
4180
Sorø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-05-2020
Ansøgningsfrist
08-06-2020
Kviknummer
LJA-80252200
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed