Gem annonce

Konsulent til sociale sager - barselsvikariat

BUPL

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-08-2019

BUPL søger en konsulent til behandling af sociale sager. Stillingen er placeret i enheden for Arbejdsmarkeds- og Socialpolitik på BUPLs forbundskontor.

Enheden varetager opgaver inden for det arbejdsmarkeds- og socialpolitiske område herunder arbejdsskadesager, arbejdsmiljø og principielle sociale sager mv. Vi mangler en kollega, der kan indgå i arbejdet med behandlingen af sociale sager sygedagpenge, fleksjob, førtidspension, ressourceforløb mv.

I stillingen indgår sjældent direkte medlemskontakt. Til gengæld er der mulighed for at bidrage til høringssvar, analyser, rapporter mv. med henblik på at udvikle BUPLs politik på området. Da konsulenten sidder alene på området, er det vigtigt at kunne arbejde selvstændigt.

De primære arbejdsopgaver

 • Socialfaglig rådgivning til BUPLs fagforeninger, herunder vurdering af komplekse sociale sager om fx sygedagpenge, fleksjob, ressourceforløb, pension mv. i forhold til, om de skal til advokat
 • Sikre at BUPLs fagforeninger altid er opdaterede med den nyeste lovgivning, nye principafgørelser, større lovkomplekser på vej på det sociale område mv.

 

Specifikke kvalifikationer

 • Viden på højt niveau om lovgivningen på det arbejdsmarkeds- og socialpolitiske område
 • Erfaring med konkret sagsbehandling
 • Evne til formidling af komplekst stof til et fagfællesskab af dygtige socialrådgivere og jurister med højt engagement
 • Øje for politisk påvirkningsarbejde

 

Vi forventer, at du

 • Har en relevant videregående uddannelse, gerne som jurist eller socialrådgiver
 • Er god til mundtlig og skriftlig formidling
 • Har lyst til at indgå i en kultur med en høj grad af faglig sparring og løbende vidensdeling med kolleger i BUPLs fagforeninger.
 • Kan lide at tale med mennesker som en del af arbejdet
 • Kan trives i et uhøjtideligt miljø
 • Har interesse i at være en del af fagbevægelsen.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er et barselsvikariat på 18 time om ugen, og aflønning følger intern overenskomst. Stillingen ønskes besat snarest muligt. Yderligere oplysninger om BUPL som organisation og arbejdsplads kan ses på www.bupl.dk. Vikariatet løber foreløbig til og med juni 2020.

Yderligere oplysninger om denne stilling kan fås ved henvendelse til leder af Arbejdsmarkeds- og Socialpolitisk enhed Malene Haarder på telefon 35 46 52 33.

Ansøgning

Send din ansøgning til BUPL, HR så vi har den senest den 14. august 2019 inden kl. 10.00 via e-mail til jobibupl@bupl.dk. Der er planlagt ansættelsessamtaler den 21. august og 22. august 2019 (første samtalerunde) og den anden samtalerunde den 28. august 2019.

BUPL er forhandlingsberettiget organisation for 57.000 pædagoger og klubfolk, der arbejder I daginstitutioner, klubber, skoler, biblioteker, dagcentre m.v., samt for de pædagogstuderende. På forbundskontoret er ansat 150 medarbejdere, som servicerer BUPLs medlemmer samt valgte og ansatte i 12 fagforeninger.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Kontakt

BUPL

Adresse
Sundkrogskaj 20
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-08-2019
Udløber
14-08-2019
Kviknummer
LJA-74364730
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

BUPL

Adresse
Sundkrogskaj 20
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-08-2019
Ansøgningsfrist
14-08-2019
Kviknummer
LJA-74364730
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Kategori
Konsulent og rådgivning, Politik og samfund
Beliggenhed
Gem annonce