Gem annonce

Konsulent til social- og sundhedspolitisk interessevaretagelse i Røde Kors

Røde Kors

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-07-2020

Vil du være med til at gøre en forskel for udsatte mennesker i Danmark?

National afdeling søger en erfaren og dynamisk politisk konsulent, der kan være med til at styrke Røde Kors i Danmarks indsatser og profil på det sociale og sundhedsfaglige område.

 

Røde Kors i Danmark er i rivende udvikling. Gennem de seneste fem år er antallet af mennesker i Danmark, vi hjælper, tredoblet, og vi er nu mere end 35.000 aktive frivillige. Vil du være med til at udvikle og understøtte den fortsatte udvikling af Røde Kors nationale indsats, og kan du i samspil med kollegaer og frivillige omsætte viden og aktuelle dagsordner til nye indsatser og en styrket social profil? Så er du måske vores kommende konsulent på det nationale område.

 

Vi søger en konsulent, der gennem politiske interessevaretagelse skal være med til at styrke vores nationale hjælpearbejde og sikre, at vi udnytter muligheder for indflydelse, finansiering og dialog med politikere, embedsmænd og relevante organisationer. Du skal sikre, at vi i vores politiske arbejde står på et velfunderet grundlag og, at vi er proaktive når det handler om at positionere Røde Kors på det sociale område og sikre midler til det nationale hjælpearbejde.

 

Dit fokus vil spænde fra de helt overordnede politiske dagsordner til at sikre midler og opbakning til konkrete operationelle indsatser. Du har ansvaret for i et tæt samarbejde med kollegaerne på analyse- og fortalerområder at holde dig orienteret om de aktuelle dagsordener. Samtidig har du ansvaret for i samspil med fagkollegaer løbende at positionere Røde Kors som en central aktør på det nationale sociale område samt at afdække og analysere muligheder for at sikre midler fra offentlige myndigheder til Røde Kors prioriterede indsatser. De politiske indsatser vil være målrettet både kommuner, regioner og det nationale niveau i ministerier og på Christiansborg. 

 

Du vil blive en del af sekretariatet i national afdeling. Sekretariatet understøtter den operationelle indsats og arbejder tæt sammen relevante fagkollegaer i afdelingen samt politiske konsulenter i vores kommunikationsafdeling.

 

Dine hovedopgaver

  • Du følger de politiske dagsordener tæt og sikrer, at denne viden videreformidles til ledelse og relevante kollegaer

  • Du har ansvaret for løbende at følge med i og reagere på muligheder for politisk opbakning og finansiering af indsatser på det nationale område

  • Du spiller Røde Kors på banen med cases eller som debattør i konferencer og større eksterne arrangementer og understøtter ledelsen i udarbejdelse af oplæg, taler og debatindlæg

  • Du er ansvarlig for planlægning og gennemførsel af møder og foreningsbesøg med relevante ordførere, centrale embedsmænd og andre organisationer på det sociale område

  • Du understøtter at ledere og konsulenter skaber relationer til nøgleaktører i større, centrale kommuner og regioner, som kan være relevante som partnere på det nationale område

  • Du er ansvarlig for udarbejdelse af politiske planer i konkrete sociale- og sundhedsfaglige projekter i national afdeling og fremmer implementering af de aftalte planer 

  • Du bidrager med viden og erfaring vedrørende politiske dagsordner, analyser og viden til relevante kollegaer herunder er du ansvarlig for udarbejdelsen af et månedligt nyhedsbrev med viden om det nationale sociale område

 

Din profil

Du har stor fagpolitisk indsigt og forståelse. Du har solid erfaring fra en lignende stilling i f.eks. centraladministrationen eller som en del af en større organisation. Du er vant til at arbejde med offentlige bevillinger og arbejder hjemmevant med relationsopbygning og opsøgende dialog om fremtidige finansieringsmuligheder. Du har erfaring med at strukturere og formidle viden til meget forskelligartede målgrupper både mundtligt og skriftligt og trives med at samarbejde tæt med forskellige mennesker. Du tager initiativ, tænker proaktivt og har blik for nye muligheder. Samtidig sikrer du, at dine opgaver leveres med høj kvalitet og til tiden.

 

Vilkår

Løn- og ansættelsesvilkår følger Røde Kors fællesoverenskomst med AC og HK. Lønniveauet er på mellem 46.250 og 48.300 kr. pr. måned inkl. rådighedstillæg og pension, afhængigt af erfaring og kvalifikationer.  Der tildeles yderligere et AC-tillæg på kr. 1.700 pr. måned til kandidater for mere end 10 års akademisk erfaring efter endt AC-uddannelse.

Rejseaktivitet og aftenmøder må i mindre omfang påregnes.

 

Tiltrædelse: d. 1. oktober 2020.

 

Ansøgningsfrist er d. 7. august. Første samtaler afholdes uge 33 og 34.

 

Yderligere information om Røde Kors nationale arbejde kan ses på www.rodekors.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Marie Degn Bertelsen på madeg@rodekors.dk eller tlf. 3123 6443.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Røde Kors

Adresse 1
Blegdamsvej 27
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Blegdamsvej 27
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-07-2020
Udløber
07-08-2020
Kviknummer
LJA-80637042
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Røde Kors

Adresse
Blegdamsvej 27
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-07-2020
Ansøgningsfrist
07-08-2020
Kviknummer
LJA-80637042
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce