Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til sekretariat for grøn omstilling

Region Hovedstaden

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
08-02-2024

Vi leder efter en ny kollega, der skal være med til at udvikle og drive et stort program for den grønne omstilling af Region Hovedstadens hospitaler. Vi fik sidste år vedtaget et politisk mål om 50% reduktion af CO2 i 2030 og klimaneutralitet i 2050, og vi har brug for flere gode kræfter til at skabe koblingen mellem grønne beslutninger og store indsatser på vores hospitaler samt koordinering mellem de mange grønne tiltag.

 

Hospitalerne i hele Danmark står for ca. 5% af det forbrugsrelaterede klimaaftryk, så vi har en markant rolle i den grønne omstilling.  Vi har lavet et roadmap med 24 klimaindsatser, hvor vi lige nu er ved at rejse fem af dem på vores hospitaler og endnu flere i de faglige koncerncentre, der understøtter hospitalerne.  Indkøb og forbrug står for den største del af vores klimaaftryk og er derfor i fokus i mange af indsatserne.

 

I Center for Politik og Kommunikation arbejder vi med betjening af vores topledelse, politikere og kommunikation og har for et år siden fået programledelsen af Grøn2030, som er regionens klima- og miljøprogram for grøn omstilling af hospitaler. Vi skal sikre, at programmet udvikles og styres med tæt kobling til vores topledelse.

 

Vi har mange gode samarbejdspartnere, der bærer et medansvar for indsatsen. Vi samarbejder med hospitalerne og koncerncentrene om at udvikle, forme og udføre indsatserne.  Vores rolle er ikke at være ude i klinikken og lave projekter, men at forberede og sørge for klare beslutningsgange, tydelige næste skridt, sparring, koordination og tæt dialog med vores samarbejdspartnere og at have øjnene på at nå målet i 2030 og 2050.

 

Om stillingen

Stillingen er nyoprettet i et programledelsessekretariat, der har eksisteret i et år. Vi er derfor stadig i gang med at udvikle og forme indsatsen. Teamet består af fire personer: en enhedschef, der er personaleleder, en programleder, der er faglig leder, en projektsekretær og dig.

 

Opgaverne vil bestå af forskellige sekretariatsopgaver:

  • udarbejdelse af sager til vores mødefora - en programgruppe, en styregruppe og politiske udvalg

  • koordination af sager til og fra Danske Regioner, særligt om implementering af den nye fællesregionale strategi for grønne hospitaler

  • koordination af diverse grønne henvendelser

  • udarbejdelse af oplæg og præsentationer

  • have en tovholderrolle på forskellige understøttende indsatser, hvor du skal sikre koordineret fremdrift

 

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse, gode generalistkompetencer og nogle års erfaring fra sekretariatsarbejde med betjening, sagsudarbejdelse, lidt projektledelse, koordinering mm. Erfaring med betjening af topledelse og politikere og politiske organisationer er en fordel, men ikke en nødvendighed. Du behøver ikke være ekspert i grøn omstilling - hvad du ikke ved, lærer vi dig.

 

Herudover vil vi lægge vægt på, at du:

  • motiveres af at være med i det administrative maskinrum i en stor, politisk styret organisation.

  • har overblik og fokus, også i et landskab hvor vi stadig er ved at tegne kortet

  • har gode samarbejdsevner og kan skabe gode relationer, fordi vi i høj grad arbejder sammen på tværs i en stor organisation

  • kan tænke strategisk og langsigtet samtidig med, at du har blik for detaljen og er omhyggelig.

 

Om os

Vi arbejder i Hillerød og har op til to dages hjemmearbejde om ugen. Vi sidder i storrumskontor med stille- og telefonrum, og du vil sidde sammen med dine teamkolleger. Vi sætter trivslen højt og har gode medarbejdertilbud, som en personaleforening, årlige fælles kompetencepakker og mulighed for individuel kompetenceudvikling.

 

I Center for Politik og Kommunikation er vi i alt 73 dygtige kolleger, der bl.a. arbejder med grøn omstilling, betjening af politikere og koncernledelse, presse, intern kommunikation, patientkommunikation, digital kommunikation, design og jura.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt programleder Lone Otte, 2936 1798 eller enhedschef Charlotte Skaaning Larsen, 40213411. Send gerne en sms for at aftale et tidspunkt, så vi er sikre på at fange hinanden.

Hvis du vil læse mere om grøn omstilling i RegionH, kan du læse med nedenfor. Vi er stadig ved at opbygge kommunikationen, og vi har prioriteret at få den interne kommunikation op før hjemmesiden.

 

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst. Arbejdspladsen er på Regionsgården i Hillerød. Stillingen er til besættelse snarest muligt eller 1. maj 2024.

Vi opfordrer alle til at søge stillingen, uanset etnicitet, køn og alder.

 

Ansøgningsprocedure

Send din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter gennem vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfristen er søndag den 25. februar 2024. Vi forventer at afholde samtaler den 5. marts og eventuelt anden samtale den 11. marts.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 

Fakta

Jobtype

Andre akademikere

Konsulent

 

Arbejdssted

Koncerncentre

 

Arbejdstid

37 timer pr. uge

 

Jobnummer

254215

 

Ansøgningsfrist

25-02-2024

 

Kontakt os

Charlotte Skaaning Larsen

Lone Otte

Chefkonsulent

Phone 29361798

Mobile phone 29361798

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Hovedstaden

Adresse 1
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-02-2024
Udløber
25-02-2024
Kviknummer
LJA-85320679
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Konsulent og rådgivning, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden

Adresse
Kongens Vænge 2
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-02-2024
Ansøgningsfrist
25-02-2024
Kviknummer
LJA-85320679
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Konsulent og rådgivning, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed