Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til PenSam's ledelsessekretariat

PenSam

Farum, Nordsjælland

Indrykket
20-05-2019

Om jobbet

Vil du arbejde for 400.000 af de danskere, der får Velfærdsdanmark til at hænge sammen i et af Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskaber? Vi søger en ambitiøs konsulent i Ledelsessekretariatet med ansvar for at drive PenSams medlemsdemokrati, varetage kontakten med overenskomstparterne, udarbejde oplæg for direktionen, bidrage til bestyrelsesarbejdet og spille en central rolle i PenSams CSR-indsats. Måske er det noget for dig?

Hvem er du?

Du har en samfundsfaglig baggrund med solid økonomisk forståelse og min. tre års erfaring fra fx centraladministrationen, et pensionsselskab eller anden relevant organisation. Du har blik for arbejdsmarkedspensioners centrale rolle i den danske samfundsøkonomi og har lyst til at bruge din energi i spændet mellem det politisk-økonomiske og det kommunikative. Samtidig har du sans for og mod på detaljen i en sektor kendetegnet af massiv regulering, hvor det med småt og i parentes også tæller. Du kan lide at være med i mange projekter på en gang og arbejder struktureret og analytisk, så du selvstændigt kan drive en række centrale processer - både når det gælder kontakten til kunder, bestyrelse og bagland.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder et spændende job med mulighed for en stejl læringskurve i PenSams ledelsessekretariat i tæt samspil med otte gode kollegaer, der sammen har ansvaret for direktions- og bestyrelsesbetjening, interessenthåndtering, ansvarlighed og kommunikation.

Du bliver hovedansvarlig for PenSams medlemsdemokrati med alt fra forretningsafklaring til praktik og mødeafvikling, herunder med ansvar for det direkte medlemsvalg i efteråret 2019, ligesom ansvaret for at koordinere kontakten med overenskomstparterne ligger på dit bord. Du får indblik i bestyrelsesarbejdet i en finansiel virksomhed, som del af holdet omkring betjening af PenSams bestyrelser i feltet mellem proces, finansiel regulering og politik. Du vil også løbende arbejde med oplæg for direktionen på centrale områder, hvorfor du skal kunne kombinere pensionsforståelsen med en tydelig kommunikation 

Du kommer med på et hold, der arbejder på at sætte en tydelig retning for ansvarlighed, når krav om afkast til kundernes pensioner skal gå hånd i hånd med krav og ønske om en adfærd gennemsyret af ordentlighed og ansvarlighed. Endelig vil det være dig, der får muligheden for at følge og kritisk selvstændigt forholde sig til indholdet af den pensionspolitiske debat set gennem PenSams kunders øjne.

Med andre ord, en central rolle på direktionsgangen i et af Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskaber, hvor arbejdsopgaverne er mange spændende og varierende og hvor vi hjælper hinanden med at løse stort og småt i en meningsfuld hverdag.

Vil du vide mere?

For yderligere information kontakt chef for Ledelsessekretariatet, Rikke Maria Harhoff 28923195 eller HR- og Kommunikationsdirektør Marie Bender Foltmann på 42729363.

Ansøgningsfristen er mandag 10. juni. Samtaler afholdes i uge 25.

Vi glæder os til at høre fra dig!

PenSam Gruppen omfatter arbejdsmarkedspensioner samt bank- og forsikringsvirksomhed. Den samlede balance er på 140 mia. kr., og mere end 400.000 kunder. Læs mere om PenSams forretning og PenSam som arbejdsplads på www.pensam.dk            

Del dette job

Kontakt

PenSam

Adresse 1
Jørgen Knudsens Vej 2
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-05-2019
Udløber
10-06-2019
Kviknummer
LJA-73436563
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Analyse, Konsulent og rådgivning, Politik og samfund, Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

PenSam

Adresse
Jørgen Knudsens Vej 2
3520
Farum
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-05-2019
Ansøgningsfrist
10-06-2019
Kviknummer
LJA-73436563
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Administration, Analyse, Konsulent og rådgivning, Politik og samfund, Økonomi og regnskab
Beliggenhed