Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til organisatorisk implementering af Sundhedsplatformen, Regionshuset i Sorø

Region Sjælland - Regionhuset i Sorø

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
23-08-2019

Sundhedsstrategisk Planlægning, Koncern Sundhed søger en erfaren og klinisk funderet special-/chefkonsulent til det strategiske og faglige arbejde i relation til den fortsatte udvikling og implementering af Sundhedsplatformen.

 

Har du lyst til at stå i spidsen for det regionale Sundhedsplatformen Koordinationsforum? Har du erfaring med organisatorisk implementering og kan du agere bindeled for det tværgående samarbejde omkring Sundhedsplatformen? Så er du måske vores nye kollega.

 

Om jobbet

Koncern Sundhed er én af fire enheder i Sundhedsstrategisk Planlægning og spiller en væsentlig rolle i kvalitets- og patientsikkerhedsarbejdet i Region Sjælland. Enheden sikrer, i samarbejde med regionens øvrige enheder, solid beslutningsstøtte til Regionsråd og Koncerndirektionen.

 

Enheden varetager en bred vifte af opgaver, der blandt andet omfatter implementering af Det Nationale Kvalitetsprogram for Sundhedsvæsenet, styrkelse af patientsikkerheden, kvalitetssikring og vedligeholdelse af kliniske retningslinjer samt patientvejledning. Enheden har derudover ansvar for kvalitetssikring af det sundhedsfaglige indhold i Sundhedsplatformen (Sundhedsplatformen) i samarbejde med de Sundhedsfaglige Råd, ledende faglige eksperter og kliniske byggere, samt implementering og udvikling af den borgerettede Min Sundhedsplatform i Region Sjælland.

 

Koncern Sundhed indgår i et tæt formaliseret samarbejde med de øvrige tværgående koncernenheder samt sygehuse og Psykiatrien i Regionen i relation til udvikling og optimering af Sundhedsplatformen. Det regionale Sundhedsplatformen samarbejde er formaliseret i Sundhedsplatformen Koordinationsforum, som du vil blive formand for.

 

Alle virksomhedsområder i Region Sjælland har udpeget Sundhedsplatformen-koordinatorer, der agerer bindeled mellem deres lokale Sundhedsplatformen-organisation og relevante tværgående koncernenheder. Sundhedsplatformen Koordinationsforum har til opgave at understøtte den fortsatte udvikling og implementering af Sundhedsplatformen til gavn for vores patienter og kliniske personale.

 

Som formand for Sundhedsplatformen Koordinationsforum skal du medvirke til at understøtte, koordinere og følge op på regionale udviklings- og optimeringsprocesser i relation til Sundhedsplatformen. Gennem et tæt samarbejde med dine kolleger i Koncern Sundhed og de øvrige koncernenheder samt sygehusene og psykiatrien skal du sikre at tilvejebringe viden om indsatser og opmærksomhedsområder, som er relevante for de udviklings- og optimeringsindsatser, der pågår i relation til Sundhedsplatformen.

 

Dine erfaringer med forandringsledelse og organisatorisk implementering vil blive bragt i spil i forhold til at videreudvikle og styrke regionens tilgang og metode til implementering af udviklings- og optimeringsindsatser samt i etableringen af en struktur og systematik, der medvirker til opnåelse af de forventede forbedringer.

 

Dine opgaver

 • Varetage formandskabet for det regionale Sundhedsplatformen Koordinationsforum, der er ansvarlig for at drive Sundhedsplatformen udviklings- og implementeringsindsatser i regionen i tæt samarbejde med kolleger i Koncern IT samt Data og Udviklingsstøtte

 • Planlægge og facilitere møder i Sundhedsplatformen Koordinationsforum, herunder bidrage til sekretariatsbetjening i samarbejde med sekretariatsfunktionen for Sundhedsplatformen Koordinationsforum samt afrapportering til den regionale styregruppe

 • Medvirke til at drive, planlægge, koordinere og følge op på Sundhedsplatformen implementerings- og optimeringsindsatser

 • Indgå i Koncern Sundheds øvrige udviklings- og koordineringsopgaver i relation til Sundhedsfaglige Råd, faglige eksperter og kliniske byggere i form af fx konferencer, temadage og workshops mv

 • Udarbejde notater, redegørelser og indstillinger til den politiske og administrative ledelse samt relevante myndigheder på sundhedsområdet; ind imellem med kort deadline

 

Derudover vil du indgå bredt i løsningen af Koncern Sundheds samlede opgaveportefølje relateret til Sundhedsplatformen, hvilket indebærer en høj grad af samarbejde med klinikere og øvrige samarbejdspartnere i og uden for regionen.

 

Din profil

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring med forandringsledelse og organisatorisk implementering gerne fra større implementeringsopgaver i sundhedsvæsenet

 • Har stærke samarbejdskompetencer og kan navigere på forskellige organisatoriske niveauer og i spændingsfeltet mellem udvikling og drift

 • Kan lide at have travlt, da du i perioder vil have mange opgaver, som alle kæmper om at være den vigtigste

 • Har gode analytiske evner og er dygtig til at formulere dig såvel mundtligt som skriftligt

 • Kan strukturere og bevare overblikket og har administrative kompetencer, som sikrer god og effektiv sagsbehandling

 • Er udadvendt og opsøgende ift. at etablere netværk, samt kan samarbejde på tværs af organisatoriske enheder såvel regionalt som tværregionalt

 

Vi tilbyder

Koncern Sundhed er en nyetableret enhed med 30 ansatte, som varetager en bred vifte af opgaver i relation til kvalitet, patientsikkerhed og dele af Sundhedsplatformen.

 

Koncern Sundhed er en enhed, hvor du kan påvirke retning og indhold i egne arbejdsopgaver og hvor du har mulighed for relevant kompetenceudvikling.

 

Vi lægger vægt på at have et godt og udviklende arbejdsmiljø, et godt kollegialt samarbejde, en uformel omgangstone, fleksible arbejdsforhold og en god balance mellem arbejdsliv og familieliv. Du vil blive en del af en stor afdeling med en bred opgaveportefølje og deraf mange dygtige, engagerede og hjælpsomme kollegaer med forskellig faglig baggrund.

 

Om Sundhedsstrategisk Planlægning

Sundhedsstrategisk Planlægning er et tværgående center i Region Sjælland, som har til opgave at understøtte regionens ledelse og virksomhedsområder.

 

Sundhedsstrategisk Planlægning består af Koncern Sundhed, Koncern Plan, Koncern Byg, Lægeuddannelse samt et sekretariat. I alt ca. 80 medarbejdere, der beskæftiger sig bredt med opgaver i relation til sundheds- og Sygehusvæsenet i Region Sjælland.

 

Sundhedsstrategisk Planlægning har en mission om at tilvejebringe det strategiske og taktiske grundlag for udviklingen af et fortsat mere specialiseret og nært sundhedsvæsen med borgeren i centrum. Vi har en overordnet ambition om, at koncernens opgaver inden for planlægning, udvikling, ledelse og rådgivning varetages på et højt fagligt niveau. Det gælder både opgaver af strategisk karakter og driftsopgaver.

 

I Sundhedsstrategisk Planlægning prioriterer vi tværfaglighed og vi lægger vægt på et godt og ligeværdigt samarbejde med vores samarbejdspartnere, både internt og eksternt.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Arbejde i København må påregnes.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen og om Sundhedsstrategisk Planlægning ved henvendelse til teamleder Camilla Zink Gammelgaard på tlf. 21 51 76 72 eller på czg@regionsjaelland.dk

 

Samtaler

Forventede ansættelsessamtaler i uge 38 og 39 2019.

Kontaktperson(er):

 

Navn: Camilla Zink Gammelgaard

Stilling: Teamleder

Email: czg@regionsjaelland.dk

Telefon: 21517672

 

Om Region Sjælland

Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 18.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Del dette job

Kontakt

Region Sjælland - Regionhuset i Sorø

Adresse 1
Alleén 15
4180 Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-08-2019
Udløber
12-09-2019
Kviknummer
LJA-75054534
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Sjælland - Regionhuset i Sorø

Adresse
Alleén 15
4180
Sorø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-08-2019
Ansøgningsfrist
12-09-2019
Kviknummer
LJA-75054534
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed