Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til online og blended undervisning på IT-Universitetet

IT-Universitetet i København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-02-2020

Brænder du for uddannelsesprojekter og har du erfaring med at tilrettelægge undervisning med inddragelsen af teknologi? Kan du lede projekter med flere partnere og sparre med undervisere om online og blended undervisning?

 

På IT-Universitetet (ITU) er undervisningen organiseret på tre institutter. Den forsknings- og uddannelsesmæssige del af institutternes arbejde understøttes af Research & Learning Support (RL), som lige nu søger en medarbejder til et 10 måneders barselsvikariat på fuld tid med mulighed for forlængelse.

 

Om stillingen

Med reference til teamlederen for Team Learning Support og i samarbejde med dygtige kolleger får du til opgave at sikre høj kvalitet i udviklingen af:

 

  • Fysiske kurser og et onlinekursus i et projekt målrettet små og mellemstore virksomheder

  • Blended learning på ITUs fuldtidsuddannelser generelt

  • Almen pædagogisk-didaktisk support og læringsteknologisk support 

Den primære opgave det første halve år er projektledelse af et igangværende uddannelsesprojekt som omfatter udvikling og afholdelse af fysiske kurser og et onlinekursus. Som projektleder skal du koordinere udvikling af de fysiske kurser med fageksperterne (underviserne) samt koordinere og sikre fremdrift i udviklingen af onlinekurset, som lanceres til oktober. Hertil kommer sekretariatsfunktion for kurserne, statusrapporter til styregruppen, koordination af budget samt evaluering.

 

Parallelt hermed skal du indgå som læringskonsulent og koordinere samarbejde og sparre med fageksperterne, de øvrige læringskonsulenter og IT-udviklerne, om design af aktiviteter og flow i online og blended learning forløb. Du er ansvarlig for at kvalitetssikre det pædagogiske indhold, og skal bidrage til at teste platformen og forløb.

 

Dine kompetencer

Du forventes at kunne agere selvstændigt som projektleder, men vil være omgivet af højtspecialiserede og imødekommende kolleger, som gerne sparrer og samarbejder om kursusudvikling mv. Måske har du allerede joberfaring med udvikling af videregående uddannelser, ellers får du med denne stilling mulighed for at få indsigt i og erfaring med   universitetsuddannelser, co-creation og support af de videnskabelige medarbejdere på universitetets fuldtidsuddannelser.

 

Du har:

  • Akademisk baggrund gerne inden for fx uddannelsesvidenskab, pædagogik, IT & læring

  • Teoretisk viden om voksnes læreprocesser

  • Erfaring med udvikling af online undervisning og blended learning (gerne i Moodle) fra private eller offentlige virksomheder, herunder f.eks. uddannelsessektoren

  • Praktisk erfaring som projektleder og håndtering af interessenter

  • Flair for planlægning, prioritering og formidling

  • Erfaring med at designe og gennemføre evalueringer

  • Flydende i dansk og engelsk, skriftligt og mundtligt 

Derudover er du som person udviklingsorienteret, udadvendt, systematisk og arbejder selvstændigt.

 

Hvem er vi?

Research & Learning Support består af 1 afdelingsleder, 2 teamledere og 18 medarbejdere. Team Learning Support, hvor denne stilling er ledig, består af 5 medarbejdere og 1 teamleder. Teamet har i samråd med underviserne blandt andet ansvar for at udvikle ITUs undervisningsformer, for pædagogisk kompetenceudvikling af undervisere, analyser, kvalitetssikring og strategiske uddannelsesprojekter.

 

Vi vægter høj faglighed, det gode kollegaskab og gør meget ud af faglig sparring og samarbejde.

 

IT-Universitetet tilbyder

IT-Universitetet tilbyder et spændende og udfordrende job i et internationalt miljø med dygtige medarbejdere og gode kollegaer. Vi har en åben og uformel omgangstone og en afvekslende hverdag.

 

Stillingen er en fuldtidsstilling på gennemsnitlig 37 timer om ugen inkl. frokostpause. Vi har flekstid, hvilket giver gode muligheder for at få samspillet mellem arbejde og familieliv til at fungere optimalt.

 

IT-Universitetet har fri parkeringsplads og cykelkælder, ligger tæt på metro, busstoppesteder og indkøbsmuligheder.

 

Ansættelse og aflønning

Aflønning og øvrige ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

 

Stillingen ønskes besat den 15. marts 2020 eller snarest derefter.

 

Yderligere information

Du er velkommen til at kontakte teamleder Annelise Agertoft (anag@itu.dk, tlf. 7218 5233) eller afdelingsleder Lene Heglund (lheg@itu.dk, tlf. 7218 5281) for at høre mere om stillingen.

 

Ansøgningsprocedure

Du kan kun søge stillingen igennem vores e-rekrutteringssystem. Søg ved at trykke på knappen "Ansøg via link" nederst i stillingsannoncen på vores hjemmeside: http://www.itu.dk/stillinger.

 

Ansøgningsfristen er den 1. marts 2020 kl. 22:00.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 10 og uge 11. IT-Universitetet benytter test i forbindelse med vores rekrutteringsforløb.

 

IT-Universitetet ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

IT-Universitetet i København

Adresse 1
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-02-2020
Udløber
01-03-2020
Kviknummer
LJA-79351514
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

IT-Universitetet i København

Adresse
Rued Langgaards Vej 7
2300
København S
Praktisk information
Indrykket
14-02-2020
Ansøgningsfrist
01-03-2020
Kviknummer
LJA-79351514
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed