Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til ledersekretariatet i BUPL med politisk tæft, en skarp pen og ideer der kan engagere lederne (barselsvikariat)

BUPL

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-07-2022

Pædagogfaglige ledere sikrer i hele landet, at børn og unge har et godt liv og et fundament for fremtiden. Vil du være med til at sikre, at lederne kan løfte denne vigtige opgave? Har du politisk tæft, kan formulere dig klart og har du ideer, der kan engagere lederne? Så er stillingen som konsulent i ledersekretariatet i BUPL måske noget for dig.   

 

Beskrivelse af stillingen

Som konsulent i ledersekretariatet skal du være i stand til at arbejde fagligt med viden om pædagogprofessionen og ledelse i flere arenaer. Du skal både arbejde udad i samarbejdet med interesserenter på området og indad i forhold til BUPLs 12 lokale fagforeninger og lederbestyrelsen. Samtidigt skal du have lyst til og gerne erfaringer med kommunikation til og med ca. 3.700 leder-medlemmer.

 

Konkret skal du fx:

 • Forberede lederforeningens bestyrelsesmøder. 

 • Udarbejde mødeforberedelser til formanden for lederforeningens eksterne møder.

 • Udarbejde debatindlæg og input til SoMe og presse.

 • Arrangere konferencer, webinarer og åbne medlemsmøder.

 • Sidde i interne og eksterne administrative arbejdsgrupper - eksempelvis om ledelse, dagtilbud eller skole-fritid.

 

I din dagligdag vil du have mange samarbejdsflader, og du skal derfor være god til at finde løsninger også selvom der nogle gange er modsatrettede interesser, og det skal gå stærkt. Det er vigtigt, at du er opsøgende, lyttende og konstruktiv i din tilgang. Endelig skal du have lyst til at give en hånd med i de driftsopgaver, der er en vigtig del af politisk betjening og medlemsbetjening eksempelvis referatskrivning og medlemsrådgivning.   

 

Om lederforeningen og -sekretariatet

Lederforeningen i BUPL arbejder for at forbedre vilkårene for de pædagogfaglige ledere og for at sikre god pædagogfaglig ledelse i daginstitutioner, fritidstilbud og på skoleområdet.

 

I ledersekretariatet understøtter vi - i samarbejde med forbundskontorets enheder og de lokale fagforeninger det lederpolitiske arbejde i BUPL.

 

Lederforeningen har en bred ekstern kontaktflade til ministerier, kommuner, vidensmiljøer, uddannelsesinstitutioner og andre interessenter, som ledersekretariatet fortløbende vedligeholder og udvikler.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du:

 • Har erfaringer fra en faglig organisation, en interesseorganisation, en kommune, et ministerium eller lignende. Hvis du er nyuddannet, kan det være erfaring fra studiearbejde eller praktik.

 • Er analytisk stærk, og har en relevant akademisk uddannelse samt måske baggrund som pædagogfaglig leder eller pædagog.

 • Har kendskab til pædagogprofessionen og til ledelse og styring i den offentlige sektor.

 • Har kendskab til påvirkningsarbejde fra en lignende stilling i en politisk organisation og kan tænke i hvordan vi skaber forandringer nationalt og lokalt.

 • Kommunikerer klart og skarpt, herunder har interesse for at kommunikere på bl.a. SoMe, og kan levere korte og præcise skriftlige oplæg af høj kvalitet.

 • Har blik og motivation for at arbejde med medlemsinvolverende aktiviteter.

 • Har blik for og erfaring med nye initiativer, der gavner ledermedlemmerne, og kan få dem ud over rampen i samarbejde med resten af ledersekretariatet og forbundskontorets øvrige enheder.

 

Vi lægger vægt på, at du er systematisk og overholder deadlines, og at du har lyst til at arbejde i en dagsordensættende faglig organisation.

 

Det forventes, at arbejdstiden tilrettelægges med en vis fleksibilitet. Der er en begrænset rejseaktivitet tilknyttet stillingen.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Barselsvikariatet er ledigt fra 1. oktober 2022 og forventes foreløbig at vare til 31. maj 2023. Aflønning følger en intern fælles overenskomst med bl.a. DJØF. Yderligere oplysninger om BUPL som organisation og arbejdsplads kan ses på www.bupl.dk.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Bjørn Hansen på 2558 9503. Du kan læse mere om BUPL og lederforeningen i BUPL på BUPLs hjemmeside www.bupl.dk.

 

Ansøgning

Send din ansøgning til BUPL via e-mail jobibupl@bupl.dk senest søndag den. 14 august 2022.

Der er planlagt afholdelse af første samtalerunde den 25. august 2022 og anden samtalerunde den. 29. august 2022.

 

BØRNE- OG UNGDOMSPÆDAGOGERNES LANDSFORBUND

SUNDKROGSKAJ 20

2100 KØBENHAVN Ø

TLF: 3546 50 00

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

BUPL

Adresse 1
Sundkrogskaj 20
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Sundkrogskaj 20
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-07-2022
Udløber
14-08-2022
Kviknummer
LJA-83803162
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

BUPL

Adresse
Sundkrogskaj 20
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-07-2022
Ansøgningsfrist
14-08-2022
Kviknummer
LJA-83803162
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Kategori
Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed