Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til kompetence-, organisationsudvikling og analyse i den offentlige sektor

Marselisborg Consulting

Aarhus, Østjylland

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-11-2022
 • Marselisborg Consulting søger konsulenter til opgaver hhv. på social og sundhedsområdet og på erhvervs- og beskæftigelsesområdet med tiltrædelse snarest muligt

 • Dit daglige arbejdssted vil være Nørre Allé i Aarhus eller Hauser Plads i København K

 • Der er ansøgningsfrist den 9. december 2022 kl. 12. Du bedes sende CV, motiveret ansøgning og relevante eksamenspapirer

 • Der afholdes samtaler i uge 49 og 50 i hhv. Aarhus og København

 • Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Director for social- og sundhedsområdet, Dorit Wahl-Brink på 21733735, eller Director for erhvervs- og beskæftigelsesområdet, Kenneth Lindberg på 30579852.

 

Hvad kan vi tilbyde?

Vi arbejder med både ministerier, styrelser, kommuner og en række andre aktører om udvikling af de brede velfærdsområder i den offentlige sektor. Vi søger aktuelt en profil til hhv.:

 • Social - og sundhedsområdet, hvor vi særligt arbejder med organisatorisk og kompetencemæssig udvikling af det nære sundhedsvæsen, på børne og familieområdet samt på voksenområdet. Vi arbejder med udvikling af hjemmeplejen, plejecentre, bosteder og sociale indsatser, genoptræning og sygeplejen samt myndighedsfunktioner på social og sundhedsområdet. Derfor er vi optaget af emner som den nye hovedlov, rehabilitering, sundhedsreformen, økonomi og styring samt selvstyrende teams.

 • Arbejdsmarkedsområdet, hvor vi særligt arbejder med udvikling af beskæftigelsesindsatsen for styrelser og landets kommuner, og med koblinger til erhvervsområdet og uddannelsesområdet. Vi er optaget af emner som styrket rekrutteringsindsats, virksomhedernes adgang til kvalificeret arbejdskraft, udvikling af indsatsen for ledige og sygemeldte borgere, og helhedsorienteret indsats for borgere på kanten af arbejdsmarkedet og udsatte unge.

 

Du vil blive del af en virksomhed, hvor der er mulighed for at forme egne projekter - både friheden og ansvaret er stort. Vi arbejder typisk i mindre teams, der skræddersyes til projekterne og bruger en stor del af vores uge ude hos kunder over hele landet. Fælles for alle vores konsulentydelser er at vi følger implementeringsprocessen helt til dørs, så de er omsættelige direkte i kundens drift og derved skaber værdi for borgerne. Det er derfor altid kundens behov, der er i centrum. Vi gør det, der virker, hvorfor vi heller ikke er bundet af faste koncepter.

 

Vi har et tæt kollegialt fællesskab med højaktuelle faglige udviklingsdage, seminarer og gode fredagsbarer. Organisationen er præget af en uformel atmosfære med kort afstand mellem ledere og medarbejdere. Du vil få en hverdag med højt tempo og mange spændende opgaver. Vi er ambitiøse og hjælper hinanden, fordi det skaber et gedigent arbejdsmiljø, der kommer vores kunder til gode.

 

Som konsulent ved Marselisborg Consulting får du - alt efter din profil - ansvar for at bidrage til:

 • Strategi- og organisationsudviklingsforløb for kommunale ledere og medarbejdere med gennemgående fokus på, at konsulentydelserne skaber grundlag for forandring af praksis. Du skal operere med forandringsledelse, udvikling og tilpasning af faglige kvalitetsforskrifter samt arbejdsgange inden for det fagområde, du arbejder på.

 • Kvantitative og kvalitative analyser og evalueringer, der ofte kombinerer styrkerne ved registerbaserede undersøgelser og sagsgennemgang med fokusgruppeinterview og observationsstudier. En stor del af din opgaveportefølje vil også involvere budgetanalyser og udarbejdelse af beslutningsgrundlag til det administrative og politiske niveau.

 • Kompetenceudvikling med særligt fokus på målfastsættelse og empowerment, hvor vi vægter, at underviseren/procesfacilitatoren har både faglig viden til at kunne fylde på i instruktioner og undervisning og til didaktisk at tilrettelægge kompetenceudviklingen, så den fanger målgruppen

 • Skriftlige og mundtlige formidlingsopgaver, der sætter fokus på 1) modtagerens behov, 2) at øge fastholdelsen af de virksomme mekanismer, 3) at emnerne præsenteres på et niveau, hvor erfaringer, tilgange og indsatser kan overføres til differentierede praksisser

 

Din profil

Du kan være nyuddannet universitetsstuderende blandt de bedste fra sin årgang. Eksempelvis fra, men ikke begrænset til, uddannelsesvidenskab, statskundskab, sociologi, antropologi, filosofi, religionsvidenskab, økonomi, (erhvervs)psykologi, jura eller folkesundhedsvidenskab. Det er en fordel, men ikke et krav, at have kendskab til det nære sundhedsvæsen, socialområdet eller arbejdsmarkedsområdet eksempelvis fra studiejobs og studiefag/opgaver. Det vigtigste er at du har evnen til at sætte dig ind i et nyt område og vokse med opgaven.

 

Du kan også have enkelte eller flere års erfaring med kompetence- og organisationsudvikling på beskæftigelses- og velfærdsområdet, eksempelvis i kommunalt regi, fra en styrelse, et ministerie, konsulenthus eller forsknings- og analysecenter.

 

Vi forventer ikke, at du kan tjekke af i alle boksene, og du kan derfor både have en mere analytisk profil eller en mere procesorienteret profil.

 

Vi kan tilbyde en stilling som Udviklings- eller chefkonsulent efter erfarings- og kompetenceniveau.

 

Ansøgningsfrist:

9. december 2022

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Marselisborg Consulting

Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-11-2022
Udløber
09-12-2022
Kviknummer
LJA-84279930
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Marselisborg Consulting

Praktisk information
Indrykket
24-11-2022
Ansøgningsfrist
09-12-2022
Kviknummer
LJA-84279930
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Beliggenhed