Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til Internationalt Sekretariat

Patent- og Varemærkestyrelsen

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
06-04-2020

Vil du være med til at skabe rammerne for Patent- og Varemærkestyrelsens vision: Europas bedste IP miljø for erhvervslivet? Og har du lyst og evner for at bidrage til vores internationale arbejde sammen med dygtige og engagerede kollegaer? Så er du måske vores nye konsulent til Internationalt Sekretariat.

 

Om sekretariatet

Sekretariatet refererer direkte til direktøren og er ansvarlig for Patent- og Varemærkestyrelsens internationale politiske arbejde i IP-organisationer, som f.eks. EPO, EUIPO og WIPO og det IP-relaterede arbejde i EU. Sekretariatet arbejder med international politikudvikling i tæt samarbejde med bl.a. sektionen for politik og analyse, der arbejder med national politik, ligesom sekretariatet betjener erhvervsministeren, styrelsens kunder og direktionen på det internationale område. Sekretariatet har herudover ansvaret for bilaterale møder med andre IP-myndigheder.

 

Om jobbet

Internationalt Sekretariat er et team på ca. 5 akademiske medarbejdere og ledes af en sektionschef. Sekretariatet har det overordnede og koordinerende ansvar for en række internationale politiske sager, såsom strategiudviklingen i EPO og EUIPO, supplerende beskyttelsescertifikater for læge- og plantebeskyttelsesmidler og beskyttede geografiske indikationer med det klare formål at arbejde for at sikre dansk erhvervsliv de bedst mulige rammevilkår.

 

Du indgår derfor i de løbende strategiske forberedelser og forhandlinger på området i nordisk, europæisk og globalt regi i de internationale IP-organisationer, bl.a. den europæiske patentorganisation EPO og i forskellige EU-arbejdsgrupper.

 

Du vil desuden komme til at bistå med at forberede og deltage i møder og internationale besøg i forbindelse med styrelsens bilaterale samarbejde med andre nationale IP-myndigheder, herunder fx styrelsens indsats på vækstmarkederne i bl.a. Kina.

 

Arbejdsopgaverne kræver ofte inddragelse af mange interne og eksterne interessenter, herunder kontakter hos andre udenlandske myndigheder, som du skal anvende i forhold til at sikre den bedst mulige positionering af de danske holdninger på internationale politiske sager.

 

Endelig skal du håndtere ministerbetjening og lignende på sager med et internationalt tilsnit.

 

Du må forvente en del rejseaktivitet i stillingen.

 

Om dig

Du har en relevant uddannelse som f.eks. cand. jur., eller anden samfundsvidenskabelig uddannelse. Du har gode formidlingsevner, har gennemslagskraft og kan arbejde under tidspres. Vi lægger vægt på, at du er resultatorienteret og har et godt humør. Vi lægger desuden vægt på, at du har let ved at omgås med dine kolleger og kontaktrelationer både internt og eksternt. Derudover forventer vi, at du:

  • evner at sætte dig ind i en stor og kompliceret mængde information og kan uddrage det væsentlige

  • har erfaring med politikudvikling fra centraladministrationen, interesseorganisation eller virksomhed

  • er effektiv, kan overholde deadlines og bevare overblikket, når det går stærkt

  • har interesse i og gerne erfaring med håndtering af politiske sager og ministerbetjening

  • er fleksibel og har lyst til at arbejde tæt på direktionen

  • tænker strategisk og dermed kan fremstille de danske positioner bedst muligt

  • er en dygtig kommunikator både skriftligt og mundtligt og behersker engelsk på forhandlingsniveau

  • har erfaring med, eller lyst til og evner for, at begå dig i internationale sammenhænge som repræsentant for Patent- og Varemærkestyrelsen

 

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelsen er en fast fuldtidsstilling, og du ansættes som special- eller chefkonsulent alt efter kvalifikationer med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Tjenestestedet vil være på vores kontor i Taastrup.

 

Yderligere information om jobbet kan fås ved henvendelse til sektionschef Flemming Kønig Mejl på telefon 43 50 81 48 eller HR-Partner Anja Refsgaard Cordtz på telefon 91 33 70 41.

 

Lyder stillingen som noget for dig? Så Klik på "Søg stillingen"- knappen nederst i annoncen eller via vores hjemmeside www.dkpto.dk/job. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest mandag den 20. april 2020. 

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Patent- og Varemærkestyrelsen

Adresse 1
Helgeshøj Allé 81
2630 Taastrup
Danmark
Adresse 2
Helgeshøj Allé 81
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-04-2020
Udløber
20-04-2020
Kviknummer
LJA-80058034
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Patent- og Varemærkestyrelsen

Adresse
Helgeshøj Allé 81
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-04-2020
Ansøgningsfrist
20-04-2020
Kviknummer
LJA-80058034
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed