Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til Greater Copenhagen

Greater Copenhagen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-11-2023

Synes du, at det lyder interessant at samle organisationer i Danmark og Sverige og få dem til at stå sammen om en politisk sag? Får du energi af at igangsætte og drive projekter? Synes du, at det er fagligt udviklende at arbejde i krydsfeltet mellem politik og økonomisk udvikling med fokus på arbejdsmarkedet i Sverige og Danmark? Bliver du motiveret af at arbejde med dygtige kolleger i et internationalt miljø? Hvis du kan svare ja til dette, skal du søge vores ledige stilling som konsulent i Greater Copenhagen.      

 

Ambitionen med Greater Copenhagen

Greater Copenhagen skal være Nordeuropas vækstmetropol og en af de førende globale hubs for innovation. Ved at samle kræfterne i den fælles organisation Greater Copenhagen vil 85 kommuner og 4 regioner fra Sydsverige og Østdanmark i fællesskab sikre, at regionen bliver endnu stærkere økonomisk integreret, at rammerne for innovation og udvikling af virksomheder er blandt de bedste i verden, og at infrastrukturen er grøn og effektiv.

 

Om stillingen 

Din rolle som konsulent i Greater Copenhagen sekretariat bliver at opbygge partnerskaber, understøtte vores markante politiske interessevaretagelse indenfor især arbejdsmarkedsområdet, hjælpe eksisterende projekter på vej, dele viden på tværs af medlemsorganisationer og få nye partnere med i vores arbejde.  

 

Det er ikke en forudsætning, at du har erfaring med arbejdsmarkedsområdet. Til gengæld er det en forudsætning, at du motiveres af at arbejde med og i politisk styrede organisationer og politikere, samt har en lyst til hjælpe dem med at nå de fælles politiske mål, de har sat for Greater Copenhagen samarbejdet. 

 

Du kan være nyuddannet eller have nogle års erfaring.

Vi forventer, at du kommer til at:

 • Planlægge og gennemføre Greater Copenhagen & OECD Local Development Forum 2024, der afholdes i Malmø og København i september 2024.

 • Drive Greater Copenhagens interessevaretagelse på arbejdsmarkedsområdet over for den danske og svenske regering, Nordisk Ministerråd, EU-kommissionen og andre centrale beslutningstagere for udvikling af Østdanmark og Sydsverige.

 • Være projektleder på Greater Copenhagens samarbejdsaftale med Nordisk Ministerråd og NordRegio omkring arbejdsmarked og grønne vækstinitiativer.

 • Samle Greater Copenhagens interessenter fx interesseorganisationer, fagbevægelsen og myndigheder i nye alliancer, partnerskaber og netværk.

 • Skrive oplæg, notater og udarbejde PowerPoints til Greater Copenhagens bestyrelse, styregruppe og nationale politiske beslutningstagere i Danmark og Sverige. 

 • Gøre Greater Copenhagens sekretariat til en markant stærkere vidensorganisation for vækst, innovation og regional udvikling.

 • Samarbejde med eksperter fra udvalgte kommuner og regioner blandt Greater Copenhagens medlemmer og Nordisk Ministerråds grænsekomiteer.

 • Bidrage til, at sekretariatet bliver en endnu sjovere, mere levende og fagligt udviklende arbejdsplads.

 

Vi forventer, at du:

 • Er proaktiv af natur og får energi af at arbejde sammen med andre - også når det ikke går helt som planlagt.

 • Har afsluttet en samfundsvidenskabelig uddannelse på universitetsniveau.

 • Er optaget af politik og har faglige forudsætninger for at understøtte Greater Copenhagens interessevaretagelse overfor politiske beslutningstagere, embedsmænd og interesseorganisationer på arbejdsmarkedsområdet.

 • Har flair for at opbygge alliancer, partnerskaber og projekter på tværs af vores 89 medlemsorganisationer og virksomheder og nationale myndigheder i Danmark og Sverige. 

 • Har viden om (eller hurtigt kan tilegne dig viden om) økonomisk udvikling, arbejdsmarked, vækstpolitik, infrastruktur og regional udvikling.

 • Er flydende i skrift og tale på svensk eller dansk. Og at du behersker engelsk i skrift og tale.

 • Synes, at det er sjovt at formidle komplekse problemstillinger kort og koncist.

 • Er motiveret ved tanken om at bidrage til udviklingen af Greater Copenhagens sekretariat i det indre København.

 

Din nye hverdag

Du bliver en del af et dansk-svensk team på ti personer i vores sekretariat, der har til huse i indre by i København (Nørregade 7B). Her deler vi kontorfællesskab med en række andre organisationer bl.a. Øresunddirekt, Interreg, Copenhagen Capacity og Wonderful Copenhagen. Du bliver derfor en del af en spændende mangfoldig international arbejdsplads med engagerede kollegaer og samarbejdspartnere, politisk momentum og store ambitioner.

 

Vores arbejdssprog er dansk og svensk. Samarbejde med OECD og EU-Kommissionen foregår på engelsk.

 

Der vil være en del rejseaktivitet (ca. 20% af din arbejdstid) i Greater Copenhagen-geografien, samt enkelte rejser til fx Stockholm, Bruxelles, Paris og i Norden.

 

Stillingen er en fastansættelse på fuld tid. Månedsløn på DKK 33.000 - 37.000 (+ 5% i arbejdsgiver betalt pensionsbidrag). Eksakt lønindplacering afhænger af din erfaring og kompetencer.

 

Forventet startdato er 1. februar 2024.    

 

Søg stillingen

Har du spørgsmål til stillingen eller Greater Copenhagen mere overordnet, er du velkommen til at kontakte Chief Operating Officer, Anna Engblom på tlf.: +45 53 60 65 64 eller ane@greatercph.com

 

Du kan læse mere om Greater Copenhagen på www.greatercph.dk eller www.greatercph.se

 

Din ansøgning skal skrevet på dansk eller svensk og bestå af:

1) En motiveret ansøgning

2) Et opdateret CV

 

Send din ansøgning til job@greatercph.com senest tirsdag d. 12. december kl. 9.00. Samtaler afholdes løbende. 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Greater Copenhagen

Adresse 1
Nørregade 7 B
1165 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-11-2023
Udløber
12-12-2023
Kviknummer
LJA-85123623
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Greater Copenhagen

Adresse
Nørregade 7 B
1165
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-11-2023
Ansøgningsfrist
12-12-2023
Kviknummer
LJA-85123623
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed