Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til Danmarks Lærerforenings afskedsteam

Danmarks Lærerforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-05-2019

Har du erfaring og ekspertise inden for det ansættelsesretlige område, og kunne du tænke dig at arbejde i en organisation, hvor vi brænder for at gøre en forskel for vores medlemmer? Så er du måske vores nye konsulent til afskedsteamet i Danmarks Lærerforening. 

 

Som konsulent skal du primært arbejde med forhandling i konkrete personsager, som vedrører medlemmernes tjenstlige forhold, fx i forbindelse med risiko for afsked, advarsler mv. 

 

Arbejdet består af både telefonisk og skriftlig sagsbehandling, hvor du yder faglig kompetent og professionel rådgivning af medlemmer, lokale kredse og hovedstyrelse. Du skal desuden selvstændigt kunne forestå forhandlinger med kommuner og andre arbejdsgivere i konkrete sager. Derudover skal du udarbejde interne beslutningsoplæg, forberede, gennemføre og følge op på møder og forhandlinger samt stå for forskellige undervisningsopgaver, fx i relation til nyvalgte tillidsrepræsentanter.

 

Du bliver en del af afdelingen Organisation, som har ansvar for de interne forhold i Danmarks Lærerforening: organisationsudvikling, uddannelse af de politisk valgte, kongres og vedtægter, arbejdet med medlemmernes arbejdsmiljø samt afskeds- og arbejdsskadesager. Vi er en stor afdeling på 35 engagerede medarbejdere og en chef. Vi lægger vægt på faglig sparring, en åben og nysgerrig arbejdsform og et fælles fokus på at udvikle arbejdspladser og kredse til gavn for foreningens medlemmer. 

 

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har konkrete erfaringer med de nævnte områder. 

 

Vi forestiller os, at du: 

 

  • har erfaring med og forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation

  • har indsigt i de arbejdsvilkår, der er gældende for vores medlemsgrupper

  • er en stærk kommunikator, både skriftligt og mundtligt

  • kan analysere, vurdere og formidle komplekse problemstillinger

  • naturligt skaber konstruktive relationer og god kontakt til medlemmer og lokale kredse

  • trives i et miljø, der kræver selvstændighed, initiativ, samarbejde og godt humør

 

 

Vi tilbyder

En arbejdsplads midt i hjertet af København, hvor du befinder dig i et udfordrende, afvekslende og selvledende arbejdsmiljø med højt til loftet, attraktive ansættelsesvilkår og rige muligheder for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne.

 

Kendetegnende for Danmarks Lærerforening er et engagement, der hviler på et fagligt stærkt fundament - og en god kollegial omgangstone. 

 

Vilkår

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og gerne senest 1. august 2019. Du skal være indstillet på en del rejseaktivitet i hele landet. Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og konsulentklubben i sekretariatet. Lønindplacering sker efter det kommunale lønsystem ud fra kvalifikationer og erfaring. 

 

I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt AP pensionsordning på 17,3 %. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Vi har 6 ugers ferie.

 

Vil du vide mere?

Er du velkommen til at kontakte afdelingschef Katrine Orebo Pyndt på mail kop@dlf.org eller telefon 41 72 39 39 eller advokatfuldmægtig Camilla Bengtson på mail cab@dlf.org eller telefon 33 69 64 53.

 

Ansøgningsfristen er torsdag den 6. juni 2019 kl. 12.00. 

 

Vi forventer at afholde første runde samtaler den 12. og 13. juni 2019 og anden runde samtaler den 17. juni 2019.

 

Fremtiden starter i skolen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

Danmarks Lærerforening er en partipolitisk uafhængig organisation med 85.250 medlemmer, hvoraf hovedparten er lærere i folkeskolen. Danmarks Lærerforening varetager medlemmernes tjenstlige og økonomiske interesser og arbejder for pædagogisk udvikling af folkeskolen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Danmarks Lærerforening

Adresse 1
Vandkunsten 12
1467 København K
Danmark
Adresse 2
Vandkunsten 12
1467 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-05-2019
Udløber
06-06-2019
Kviknummer
LJA-73326241
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danmarks Lærerforening

Adresse
Vandkunsten 12
1467
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-05-2019
Ansøgningsfrist
06-06-2019
Kviknummer
LJA-73326241
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed