Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til at styrke datadrevet kvalitetsudvikling i kommunerne

KL - Kommunernes Landsforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-11-2023

Vil du være med til at gøre en forskel for kommunerne på sundheds- og ældreområdet? Kan du se det sjove og udfordrende i at bruge data til at udvikle kvalitet i kommunerne, og kan du tænke i nye løsninger og fængende formidling? Så bliv vores nye kollega i KLs indsats KIK Kvalitet i kommunerne.

Kommunerne er godt i gang med dataunderstøttet kvalitetsudvikling. Der er et stort potentiale i at skabe et fælleskommunalt ståsted i kvalitetsdagsordenen, at kunne lære af hinanden og at angribe ensartede kvalitetsproblematikker i fællesskab. Brug af data til at understøtte udviklingen af kommunernes indsatser er særligt vigtig i en tid, hvor omstilling og prioritering står højt på kommunernes dagsorden.

Vi søger en konsulent til at blive projektmedarbejder i vores Center for Sundhed og Ældre. Med økonomiaftalen 2023 fik KL midler til at drive initiativet KIK Kvalitet i kommunerne i perioden 2023-2028. Stillingen følger denne aftale og løber således i udgangspunkt 5 år. KIK er inspireret af almen praksis tilgang (KIAP - Kvalitet i Almen Praksis) med datapakker, men vi er i gang med at finde den helt rigtige kommunale tilpasning.

Din hverdag i KL

Du vil i tæt samarbejde med programleder, og godt hjulpet af dine øvrige kollegaer i KL, få ansvar for at udvikle indsatserne, så KIK understøtter kommunernes arbejde bedst muligt. Løbende dialog og sparring med kommunerne er en fast del af opgaven.

Din opgave er helt overordnet at:

  • Understøtte kommunerne i at arbejde med datadrevet kvalitetsudvikling. Det drejer sig dels om at skabe overblik over relevante data og værktøjer til kvalitetsudvikling samt at sikre vidensdeling og inspiration på tværs af kommuner.
  • Udvikle en model for, hvordan KIK kan facilitere fælles kommunale data- og kvalitetsprojekter via data, understøttende materiale, netværk mv.
  • Arbejde tæt sammen med kommunerne og facilitere forskellige netværk, webinarer mv.

KL er en politisk styret organisation, og du vil således også forberede og udarbejde mødemateriale, sagsfremstillinger, notater, præsentationer mv.

Har du erfaring med data- og kvalitetsområdet, og kan du tænke i nye løsninger?

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx sociologi, folkesundhedsvidenskab, statskundskab eller en sundhedsfaglig professionsuddannelse med relevant kandidatoverbygning.
  • Har erfaring fra en kommune og gerne specifik erfaring med at arbejde med data og/eller kvalitetsudvikling på sundheds- og ældreområdet
  • Er imødekommende og har lyst til at samarbejde på tværs af kommuner og skabe gode netværk
  • Kan arbejde selvstændigt, strategisk, og kan kommunikere skarpt og let forståeligt
  • Er initiativrig og kan tænke i nye løsninger

Bliv del af et ambitiøst kontor med gode muligheder for netværk og faglig udvikling

Du bliver en del af KLs Center for Sundhed og Ældre som består af ca. 30 medarbejdere fordelt på faste konsulenter, projektansatte og studenter. Centeret ledes af to kontorchefer, hvor du vil referere til kontorchef Nanna Skovgaard.

Som medarbejder i KL bliver du en del af en faglig stærk interesseorganisation, der arbejder strategisk i et politisk miljø, og du får mulighed for at sætte aftryk på den kommunale udvikling. Du får et stort fagligt netværk i kommuner, centraladministrationen og organisationer. Som konsulent i KL får du både ansvar og gode udviklingsmuligheder.

KL har et godt fagligt og socialt miljø både i centret og i KL-huset, og gode muligheder for kompetenceudvikling og medarbejderaktiviteter.

Det praktiske

Send os din ansøgning og CV, så vi har den senest den 10. december 2023. Vi håber at sige velkommen til vores nye kollega per 1. februar 2024.

Vi holder første samtaler i den 15. december og anden samtaler den 20. december.

Der kan forekomme en case i forbindelse med en evt. anden samtale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg på baggrund af dine kvalifikationer.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til programleder Mette Sandager på 33 70 33 89/mesa@kl.dk, eller til Kontorchef Nanna Skovgaard på 33 70 37 16/nask@kl.dk.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

KL - Kommunernes Landsforening

Adresse 1
Weidekampsgade 10
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Weidekampsgade 10
2300 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-11-2023
Udløber
10-12-2023
Kviknummer
LJA-85109928
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

KL - Kommunernes Landsforening

Adresse
Weidekampsgade 10
2300
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-11-2023
Ansøgningsfrist
10-12-2023
Kviknummer
LJA-85109928
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed