Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til ambitiøs analyse- og strategienhed i Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune, Rådhuset

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
28-07-2022

Til Frederiksberg Kommunes analyse- og strategienhed søger vi dygtige konsulenter med evnen til at løse komplekse analytiske problemstillinger.

Analyse og Strategi er forankret direkte under kommunaldirektøren og har til opgave at understøtte hele direktionen i at styrke kvaliteten og effektiviteten i opgaveløsningen. Det gør vi ved at udarbejde større transformative analyser og strategier, der skal sikre et solidt fagligt grundlag for de beslutninger, der udvikler Frederiksberg Kommune. Det kunne fx være, hvordan kommunen håndterer udfordringerne på det specialiserede socialområde, eller hvordan vi på folkeskoleområdet realiserer vores 2030 vision gennem en underliggende strategi.

Bliv en del af ambitiøst analysemiljø der brænder for den offentlige sektor

Du bliver en del af en enhed på 12 medarbejdere, hvor vi har en klar målsætning om at blive et af de allerbedste offentlige analyse- og strategimiljøer. Det er derfor afgørende, at du er nysgerrig, motiveres af at nytænke og har mod på en stejl læringskurve.

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du:

 • Bliver oplært i en analytisk værktøjskasse på niveau med de førende konsulenthuse.
 • Får mulighed for at anvende og udvikle dine analytiske kompetencer hver dag helt tæt på virkeligheden på tværs af kommunens mange varierende opgaver (skoler, byudvikling, daginstitutioner, kultur, socialt udsatte, ældrepleje, bæredygtighed, mv.).
 • Bliver en del af et arbejdsmiljø, hvor kreativ problemløsning og ideudvikling fylder i hverdagen.
 • Indgår i en struktureret feedbackkultur, der har til formål at sikre kontinuerlig og accelereret personlig og faglig læring.
 • Får muligheden for at arbejde tæt sammen med forskellige fagligheder bredt i organisationen.
 • Bliver en del af en uformel afdeling, hvor højt til loftet og kort til et grin kombineres med et højt ambitionsniveau om at være en af Danmarks bedste arbejdspladser.

Vores forventninger til dig

Vi søger konsulenter, som trives med både kvantitative og kvalitative opgaver på tværs af enhedens opgaveportefølje som fx strategiudvikling og effektiviseringsanalyser. Du skal altså gerne kunne se dig selv i alt fra facilitering af workshops til dataanalyser. Vi lægger hertil vægt på, at du:

 • Er passioneret omkring den offentlige sektor og brænder for at gøre en forskel.
 • Er metodisk og analytisk stærk samt har sans for at opstille kloge løsninger på komplekse problemstillinger.
 • Kan sætte dig hurtigt ind i komplicerede tekniske områder og samtidig kommunikere komplekse problemstillinger på en letforståelig måde både skriftligt og mundtligt.
 • Har relevant erfaring gerne fra et analysekontor og/eller konsulenthus.
 • Har stærke samarbejdsevner og kan navigere i en stor, kompleks organisation, hvor resultater skabes sammen med forskellige mennesker og faggrupper.
 • Er en holdspiller med et stærkt ønske om at lykkes som enhed.
 • Har opnået gode resultater fra en relevant videregående uddannelse (fx cand.polit, cand.scient.pol, cand.oecon., cand.soc., cand.merc.pol mv.).

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst med indplacering som fuldmægtig, specialkonsulent eller chefkonsulent. Forventet tiltrædelse 1. oktober eller 1. november, 2022. For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte teamleder Anders Leest på tlf. 28 98 26 67 eller teamleder Emil Sydendal på tlf. 29 98 26 60.

Send din ansøgning, CV, fulde karakterbevis fra din uddannelse og eventuelt yderligere materiale senest onsdag d. 17. august. Der vil blive afholdt samtaler fra uge 34.

 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.

Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Frederiksberg Kommune, Rådhuset

Adresse 1
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-07-2022
Udløber
17-08-2022
Kviknummer
LJA-83873180
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederiksberg Kommune, Rådhuset

Adresse
Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-07-2022
Ansøgningsfrist
17-08-2022
Kviknummer
LJA-83873180
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed