Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent med stort strategisk overblik og solide administrative kompetencer til Center for IT og Medicoteknologi

Region Hovedstaden, Center for IT og Medicoteknologi

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-09-2021

Vil du være med til at sikre, at udviklingen af Sundhedsplatformen (SP) i Region Hovedstaden og Region Sjælland sker effektivt og med størst mulig værdi for de kliniske brugere?

 

Center for It og Medicoteknologi (CIMT) søger en konsulent med erfaring indenfor strategisk analyse, ledelsessupport og politisk betjening. Vi arbejder, gennem en række SP-fokusområder, tæt sammen med regionernes hospitaler og sygehuse om at videreudvikle SP. Du vil til dels skulle understøtte den kliniske og it-faglige ledelse i et specifikt fokusområde, og dels skulle understøtte ledelsen i CIMT med udarbejdelse af beslutningsoplæg, analyser og strategiske udviklingsopgaver.

 

Om stillingen

Vores sektion SP Systemudvikling har ansvar for at varetage tværgående analyse- og udviklingsopgaver i relation til Sundhedsplatformen, og består af en række medarbejdere med forskellig baggrund og opgaver, hvilket giver en spændende dynamik i hverdagen.

 

Stillingen er en fuldtidsstilling med opgaver fordelt nogenlunde ligeligt mellem rollen som fokusområdekonsulent og andre opgaver. Dine opgaver kan eksempelvis være:

 • Analyser og interessenthåndtering i relation til at opstarte nationale og fællesregionale it-projekter i regi af SP

 • Understøtte fokusområdernes strategiske arbejde, herunder vedligeholdelse af strategisk roadmap

 • Udarbejdelse af diverse skriftligt materiale, herunder beslutningsoplæg, sagsfremstillinger, notater, præsentationer mm. til de forskellige ledelsesniveauer

 • Sekretariatsbetjening ved møder i fokusområdernes ledelse.

 • Sikre opfølgning på og overblik over beslutninger, herunder opfølgning på økonomi, ressourcer og effektmål i fokusområderne

 • Diverse analyser i fokusområderne og/eller CIMT

 

Du kommer til at arbejde i partnerskaberne mellem it (CIMT) og brugerne (hospitaler og sygehuse i Region Hovedstaden og Region Sjælland), og du vil derfor få en stor kontaktflade til en lang række interessenter.

 

Om dig

Vi søger en kollega, som har en længere videregående uddannelse inden for det samfundsvidenskabelige område og/eller indenfor it eksempelvis cand.scient.pol, cand.scient.adm, cand.scient.san.publ., cand.it eller lignende.

 

Vi forventer at du:

 • Har analytisk sans og arbejder struktureret

 • Har erfaring med interessenthåndtering og evner at navigere strategisk i et stort og komplekst interessentlandskab

 • Selvstændigt søger viden og information, og gør brug af denne til at udvikle og omsætte din faglighed i løsning af opgaverne

 • Har en skarp pen og kan skære en sag til, så beslutninger kan træffes på et præcist og oplyst grundlag

 • Har erfaring med sekretariatsbetjening af styregrupper, ledelsesfora eller lignende

 • Kan følge effektivt op på aftaler og sikre at deadlines overholdes

 • Har et godt humør, diplomatisk tæft og gode samarbejdsevner

 

Om os

CIMT er Danmarks største offentlige center for sundhedsteknologi. Vi driver, supporterer og udvikler it og Medicoteknologi på Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre. CIMT beskæftiger ca. 1.000 mennesker og har et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder.

 

Vores sektion er en del af enheden SP System. Vi er en sektion på 18 medarbejdere primært fordelt på analytikere, Scrum masters/projektledere samt konsulenter.

 

Som udviklingssektion har vi en stor rolle i arbejdet med udvikling af Sundhedsplatformen, herunder strategiudvikling på længere sigt inden for vores områder. Vi samarbejder med mange parter, både i CIMT, i Region Hovedstaden, i Region Sjælland samt med leverandører.

 

Vi er en blandet medarbejdergruppe med mange forskellige faglige baggrunde, og vi lægger stor vægt på et godt fagligt og socialt fællesskab, hvor vi samarbejder og bruger hinandens kompetencer.

 

Vi har en uformel kultur med kolleger, der er klar til at hjælpe og støtte dig og som forventer, at du er klar til at give igen.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen har en arbejdstid på 37 timer pr. uge.

 

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles med udgangspunkt i gældende overenskomst og med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

 

Du kan læse mere om os her

 

Interesseret? 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Martin Thor Hansen, tlf. 53 58 09 10.

 

Ansøgningsprocedure

Du søger jobbet ved at sende din ansøgning, CV samt andre relevante dokumenter gennem vores online rekrutteringssystem senest 10. oktober 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 41.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og høre om dig.

 

Fakta

Jobtype

Cand scient

Andre akademikere

Ambulanceassistent

 

Arbejdssted

Koncerncentre

 

Arbejdstid

37

 

Jobnummer

234984

 

Ansøgningsfrist

10-10-2021

 

Kontakt os

Martin Thor Hansen

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Hovedstaden, Center for IT og Medicoteknologi

Adresse 1
Borgervænget 7
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-09-2021
Udløber
10-10-2021
Kviknummer
LJA-82696912
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Region Hovedstaden, Center for IT og Medicoteknologi

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden, Center for IT og Medicoteknologi

Adresse
Borgervænget 7
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-09-2021
Ansøgningsfrist
10-10-2021
Kviknummer
LJA-82696912
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed