Gem annonce

Konsulent med SAS-kompetencer søges til Kompetencecenter for Patientoplevelser (KOPA) på Frederiksberg

Frederiksberg Hospital

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
25-06-2020

Har du gode SAS-kompetencer? Har du nemt ved at skabe overblik? Og synes du, det er spændende at understøtte patientinddragelse i den danske sundhedssektor? Så er stillingen som konsulent i KOPA måske noget for dig.

Kompetencecenter for Patientoplevelser (KOPA) er en konsulentfunktion i Center for Sundhed i Region Hovedstaden med adresse på Frederiksberg Hospital. Vi arbejder med en bred vifte af undersøgelser og evalueringer både lokalt og nationalt. Den største af disse opgaver er den Landsdækkende undersøgelse af patientoplevelser (LUP) en stor spørgeskemaundersøgelse, som vi er i gang med at udvikle og modernisere.

 

Du bliver en del af LUP-teamet (6-7 personer) i KOPA, men vil også skulle løse opgaver på andre projekter end LUP. Din rolle i teamet er SAS-specialisten, som løser de mere programmeringstunge opgaver. Du vil også få til opgave at lave mere dybdegående statistiske analyser af LUP-data, når det er nødvendigt. Som konsulent skal du også løse opgaver i LUP, der ligger udover specialistopgaver med programmering i SAS. En stor del af din tid, vil du indgå i drift og videreudvikling af eksisterende løsninger i SAS og SurveyXact sammen med de øvrige konsulenter i teamet.

 

Vi lægger vægt på, at du er i stand til at skabe dig et overblik over komplicerede analyseopgaver og sætte dig ind i eksisterende og temmelig komplekse SAS-programmer. Du kommer til at deltage i projektgrupper sammen med kolleger, hvor du skal kunne rådgive om elementer i den kvantitative analyse så som stikprøvestørrelser, statistiske tests og fortolkning af resultater.

 

Vi søger en profil, der:

  • Har flere års erfaring med SAS og forstår syntax, makroer og komplekse programmer

  • Har en samfunds- eller naturvidenskabelig uddannelse og er analytisk stærk

  • Har erfaring med projektledelse

  • Kan formidle komplekst databehandlingsstof, så andre forstår det

  • Er logisk tænkende, detaljeorienteret og god til at skabe overblik

  • Har et stærkt samarbejdsgen

 

I KOPA lægger vi stor vægt på høj faglighed og kvalitet i opgaveløsningen. Vi har en uformel omgangstone, og vi interesserer os for hinanden. Vi har en kultur med åbne døre, hvor samarbejde, sparring og feedback er en integreret del af arbejdsdagen. Du skal regne med spidsbelastninger og travle perioder, men i KOPA er vi også optaget af en god balance mellem arbejds- og familieliv samt fleksible arbejdsforhold.

 

Læs mere om KOPA her: www.patientoplevelser.dk

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen er på 37 timer/ugen med tiltrædelse senest pr.  1. oktober 2020.

 

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Daisy Kyed mobil 91166627 (kan ikke kontaktes i perioden 6/7-31/7) eller enhedschef Marlene Würgler, mobil 30691282 (kan ikke kontaktes i perioden 6/7-24/7).

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis til os ved at benytte vores online ansøgningsfunktion, som du finder nederst på siden senest tirsdag den 11. august 2020 kl. 23.59. Vi afholder samtaler i uge 34 og 35, og der vil indgå test for de ansøgere, der går videre til 2. samtalerunde.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Frederiksberg Hospital

Adresse 1
Nordre Fasanvej 57
2000 Frederiksberg
Danmark
Tlf
38163816
Adresse 2
Nordre Fasanvej 57
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-06-2020
Udløber
11-08-2020
Kviknummer
LJA-80534539
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Job i virksomheden

Frederiksberg Hospital

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederiksberg Hospital

Adresse
Nordre Fasanvej 57
2000
Frederiksberg
Danmark
Tlf: 38163816
Praktisk information
Indrykket
25-06-2020
Ansøgningsfrist
11-08-2020
Kviknummer
LJA-80534539
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce