Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent med projektledererfaring til Social- og Sundhedscentret

Ringsted Kommune

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
04-09-2019

Vil du være med til at udvikle kvaliteten inden for centrale velfærdsområder i en kommune, arbejde med projektledelse og understøtte implementering i driften, så har vi en stilling til dig som konsulent i Social- og Sundhedscentret.

 

Om jobbet

Social- og Sundhedscentret er i gang med en spændende og ambitiøs udvikling, hvor rehabilitering og recovery-tanken skal omsættes til daglig praksis på sundheds-, ældre- og socialområdet. Sigtet er, at borgerne i videst muligt omfang skal være i stand til at leve et

selvstændigt liv med udgangspunkt i borgerens egne mål og værdier.

 

Social- og Sundhedscentret har netop fået tildelt puljemidler til at styrke rehabiliteringen på ældreområdet og samarbejdet mellem den kommunale- og private leverandør af hjemmepleje. Vi søger en erfaren projektleder, som blandt andet har lyst til at gå forrest i arbejdet med at drive projektet og sikre implementering i dybden.

 

Derudover vil vi gerne prioritere øget brug af velfærdsteknologi fremadrettet, så det er en fordel, hvis du også har erfaring med dette eller lyst til at lære mere om området.

 

Du vil også være med til at løse diverse opgaver i konsulentteamet, som alt afhængig af dine kompetencer, kan være:

  • Udvalgssager

  • Analyser og notater

  • Tovholder på diverse interne udviklingsprocesser

  • Diverse ad hoc opgaver

 

Hvem er du

Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk uddannelse, eksempelvis inden for samfundsvidenskab eller humaniora og gerne en uddannelse som projektleder. Du skal kunne lede og drive projekter selvstændigt.

 

Du er god til at kommunikere, både mundtligt og skriftligt, og er god til at samarbejde på tværs af forskellige fagligheder og faggrupper. Det er en fordel, hvis du har kendskab til at arbejde i en kommune og de velfærdsområder, Social- og Sundhedscentret arbejder med.

 

Om os

Social- og Sundhedscentret løser en række velfærdsopgaver for ældre, voksne med særlige behov samt i forhold til sundhed og genoptræning. Social- og Sundhedscentret består af en administrationsenhed, en myndighedsenhed, en række decentrale institutioner og tilbud såsom botilbud, misbrugsbehandling, plejecentre og hjemmehjælp. Vi har et tæt samarbejde på tværs af enheder om udvikling og drift.

 

Vi tilbyder

Du kommer til at arbejde i administrationen med direkte reference til Social- og Sundhedschefen. Du vil indgå i et konsulentteam, hvor du får en række kompetente og engagerede kollegaer, der blandt andet arbejder med politisk betjening og udviklingsopgaver inden for sundhed, ældreområdet og det sociale område. Vi har et stærkt fagligt miljø og en god kollegial stemning.

 

Ansættelsessamtaler afholdes torsdag den 26. september og fredag den 27. september 2019.

 

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ringsted Kommune

Adresse 1
Rønnedevej 9
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-09-2019
Udløber
24-09-2019
Kviknummer
LJA-75350918
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Projektledelse og styring
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ringsted Kommune

Adresse
Rønnedevej 9
4100
Ringsted
Danmark
Praktisk information
Indrykket
04-09-2019
Ansøgningsfrist
24-09-2019
Kviknummer
LJA-75350918
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Projektledelse og styring
Beliggenhed