Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent med politisk tæft og skarpt strategisk blik til Københavns Rådhus

Københavns Kommune - Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-12-2019

Trives du godt helt tæt på de politiske beslutningsprocesser? Så er du måske vores nye kollega i ledelsessekretariatet i Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning.

 

I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune søger vi en konsulent, som skal løse opgaver for vores borgmester og direktion. En konsulent, der i tæt samarbejde med kolleger i ledelsessekretariatet og forvaltningens fagkontorer kan være med til at understøtte den forsatte politikudvikling på sundheds- og ældreområdet i København.

 

Du bliver en del af ledelsessekretariatet og får arbejdsopgaver af meget forskellig karakter. En stor del af arbejdet vil være at understøtte borgmester og direktion, udarbejde strategiske oplæg og følge op på politiske sager i tæt samarbejde med forvaltningens fagkontorer. Du vil ofte fungere som bindeled mellem borgmesteren, direktionen og den øvrige forvaltning og skal i den forbindelse evne at motivere, understøtte og udfordre organisationen.

 

Du skal være med til at sikre udvikling, fremdrift og eksekvering af centrale strategiske indsatser. Samtidig skal du yde generel sekretariatsbetjening af borgmester og direktion herunder kvalitetssikre oplæg samt forberede og følge op på møder med borgmesteren og i øvrigt indgå i det daglige arbejde i sekretariatet.

 

Du har erfaring med at arbejde tæt på en administrativ og politisk ledelse, og du kender til livet i offentlige organisationer. Du har et godt overblik, er tillidsvækkende og resultatorienteret.

 

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du:

 

  • har en skarp analytisk og politisk forståelse

  • har en stor arbejdskapacitet og evne til at prioritere i opgaverne

  • er god til at skabe en tillidsfuld, konstruktiv dialog og et godt samarbejde med kolleger og chefer på tværs af forvaltningen

  • hurtigt kan se den strategiske og politiske vinkel i sagerne og får leveret på den baggrund

  • er præcis og overbevisende i skrift og i tale

  • kan tage initiativ, er struktureret og vedholdende og er ikke bange for at give en hånd med, hvor der er brug for det

  • er en god kollega med vilje og evne til at samarbejde på tværs af faggrænser

  • tør at sætte dig for bordenden, hvis der er behov for det

  • har forståelse for samspillet mellem administration og politisk ledelse, hvor interessenterne er mange og tempoet til tider hektisk og højt

 

 

Du har en relevant akademisk uddannelse og flere års erfaring med at arbejde i en sekretariatsfunktion i en politisk ledet organisation.

 

Vi tilbyder

Københavns Kommune er Danmarks største arbejdsplads med næsten 45.000 medarbejdere, der hver dag arbejder for byens mange borgere. Du bliver en del af ledelsessekretariatet, som er en stabsfunktion i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen med ansvar for at betjene borgmester, politisk udvalg og direktion. Københavns Rådhus bliver din primære arbejdsplads.

 

Du bliver en del af et dynamisk og spændende arbejdsmiljø tæt på de politiske beslutningsprocesser og forvaltningens øverste ledelse. Du vil få stort selvstændigt ansvar og en unik indsigt i forvaltningens ressortområde og en bred berøringsflade i organisationen. Ledelse og Kommunikation, som vores afdeling hedder, består af 30 dygtige og ambitiøse medarbejdere fordelt på to afdelinger: Ledelsessekretariatet med ansvar for betjening af borgmester, udvalg og direktion samt Presse, Kommunikation og Kampagne. Du bliver en del af Ledelsessekretariatet med reference til sekretariatschefen.

 

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat som special- eller chefkonsulent. Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst. Tiltrædelse den 1. marts 2020.

 

Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger kan du kontakte sekretariatschef Helle Hartmann-Madsen på 2945 4666.

 

Søg via nedenstående link senest mandag den 20. januar 2020. 

 

Vi forventer at holde første samtaler den 24. januar og anden samtaler den 27. januar om eftermiddagen.

 

Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om os på vores-hverdag.dk.


Del dette job

Kontakt

Københavns Kommune - Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Adresse 1
Rådhuspladsen 1
1550 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-12-2019
Udløber
20-01-2020
Kviknummer
LJA-78307445
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune - Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Adresse
Rådhuspladsen 1
1550
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-12-2019
Ansøgningsfrist
20-01-2020
Kviknummer
LJA-78307445
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed