Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent med kendskab til den sociale lovgivning søges til implementering, udvikling og anvendelse af fagsystemer til det sociale område i hele Grønland? Så har vi jobbet

Grønlands Selvstyre

Nuuk

Indrykket
09-06-2021

Grønlands Fællesoffentlige IT søger en konsulent, som skal være en del af et team, der implementerer, driver og udvikler fagsystemer til det sociale område. Det sociale område i hele Grønland står overfor et kvalitetsløft med implementeringen af et fællesoffentligt It-system til understøttelse af sagsbehandlingen.

 

Dine opgaver

 • Med reference til Kontorchefen kommer du blandt andet til at arbejde med følgende opgaver: Forberedelse af udrulning af de socialfaglige systemer i kommunerne

 • Del af den organisatoriske implementering af det nye fællesoffentlige It-system til det sociale område i alle 5 kommuner og Selvstyrets institutioner

 • Sikrer migreringen af kommende fagsystemer, eksempelvis førtids- og alderspension

 • Håndtering af ændringsønsker fra bruger, ved lovændringer og lignende

 • Fortsat udvikling af systemerne bland andet med hensyn til brugervenlighed og optimering af sagsgange

 

 • Din profil Erfaring med styring af forandringsprocesser

 • Gerne nogle års erfaring med offentlig forvaltning

 • Evne til at omsætte social lovgivning

 • Erfaring med projekt- og udviklingsarbejde

 • Gode analytiske og systematiske evner

 • Gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner

 

 

Personligt forventer vi, at du er robust, kan lytte, absorbere og bearbejde information. Du har respektfuld kommunikation med brugerne og ved noget om forskellige former for læring. Du kan arbejde selvstændigt, kan lide at være i processer og er en god kommunikator på alle organisatoriske niveauer både skriftligt og mundtligt.

 

Din uddannelse

Vi forestiller os, at du har en teoretisk baggrund for eksempel inden for interventions- og læringsprocesser i organisationer og gerne med viden om lovgivning og/eller Offentlig Digitalisering.

 

Om os

Grønlands Fællesoffentlige IT er en organisation der er dannet af de 5 kommuner og Selvstyret i fællesskab for at anskaffe, drive, vedligeholde og sikre udviklingen af fælles IT-systemer. Vi driver det Fællesoffentlige ERP og er i gang med at udvikle og implementere et ESDH-system med fagmoduler, der er rettet mod kommuner og Selvstyre i Grønland.

 

Det er Naalakkersuisuts mål at fremme den digitale udvikling i det grønlandske samfund gennem øget anvendelse af IT og digitalisering, herunder effektivisering af den offentlige administration. Dette er Grønlands Fællesoffentlige IT en væsentlig del af.

 

Vi tilbyder

Fællesoffentlig IT er en organisation i udvikling, hvilket kræver stor fleksibilitet af ledere og medarbejdere. Jobbet er derfor alsidigt, selvstændig og udfordrende. Du bliver en del af et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kollegaer.

 

Vi skal være den foretrukne sparringspartner for de organisationer, vi understøtter og sætter derfor den enkeltes medarbejders behov for videreudvikling og uddannelse højt, både personligt og fagligt.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kontorchef Karen Heilmann Lennert telefon +299 282992 eller på mailadressen: karh@nanoq.gl.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

 

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke Send ansøgning.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

 

Ansøgningsfrist:

29. juni 2021

 

Kontaktperson:

Karen Heilmann

+299282992

 

Ansættelsestype:

Fuldtid

 

Ansættelsesform:

Overenskomstvilkår

 

Arbejdsområde:

IT

 

Geografisk område:

Kommuneqarfik Sermersooq

 

Departement:

ERP

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Grønlands Selvstyre

Nuuk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-06-2021
Udløber
29-06-2021
Kviknummer
LJA-82228903
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Grønlands Selvstyre

Praktisk information
Indrykket
09-06-2021
Ansøgningsfrist
29-06-2021
Kviknummer
LJA-82228903
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed