Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent med interesse for HR og personalejura

KL - Kommunernes Landsforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
02-12-2022

Har du lyst til at arbejde med HR og personalejura og motiveres du af at rådgive og sparre med chefer og kollegaer indenfor HR-området? Så kan du blive vores nye konsulent i HR.

 

Vi søger en kollega, som i tæt samarbejde med teamets øvrige engagerede medarbejdere, vil være med til at gøre en forskel for chefer og kollegaer i KL og understøtte dem i en bred vifte af opgaver indenfor HR.

 

Vil du være en del af HR, Personale og Løn?

I Personale og Løn, som er et ud af to teams i HR, varetager vi en bred vifte af opgaver indenfor HR og personalejura. Som en af vores vigtigste opgaver understøtter vi kontorcheferne i deres ledelsesopgave, ligesom vi er ansvarlig for at udarbejde ledelsesinformation og personalepolitiske nøgletal. Vi forhandler KLs egne overenskomster og sikrer implementering af nye regler og lovgivning. Som et andet stort område i vores team driver vi lønfunktionen og varetager det personaleadministrative område. Vi bidrager i forhold til KL's Samarbejdsråd, arbejdsmiljø, personalepolitiske retningslinjer, GDPR og mange andre spændende og udfordrende opgaver.

 

Vi tilbyder et job, hvor du vil få en spændende, alsidig og udviklende hverdag, med mulighed for at arbejde med mange forskellige opgaver inden for HR-området.

 

Dine opgaver vil fx omfatte:

  • Implementering af ny lovgivning og overenskomstmæssige forhold, herunder sørge for, at vi løbende er opdateret inden for det personalejuridiske område

  • Rådgivning og sparring af chefer indenfor personale- og lønområdet

  • Personale- og lønadministrative opgaver, herunder understøttelse af det fortsatte arbejde med udvikling af enkle, effektive processer og metoder

  • Deltagelse ved forberedelse og forhandling af KL's egne overenskomster

  • Medvirken til at sikre efterlevelse af gdpr-reglerne i kontoret, blandt andet ved at støtte dine kollegaer i fortolkning samt den praktiske anvendelse af reglerne

  • Udarbejdelse af koncepter, politikker, vejledninger mv.

 

Vores nye kollega

Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse, og måske er du nyuddannet. Vi ser gerne, at du har kendskab til personalejuraen, men det afgørende er, at du har interesse for HR-området, har mod på at påtage dig nye opgaver, som du ikke har prøvet før, samt at du har en grundlæggende faglig robusthed.

 

Vil lægger vægt på, at du

  • Er løsningsorienteret og god til at løse opgaverne i tæt samarbejde med dine kollegaer

  • Arbejder engageret og målrettet med opgaverne

  • Har gode formidlingsevner og kan kommunikere på alle niveauer i organisationen

  • Kan lide at arbejde i en dynamisk hverdag med mange alsidige opgaver af både administrativ og udviklingsorienteret karakter.

 

Vi tilbyder

Et spændende og udviklende job - både fagligt og personligt - i et velfungerende team og kontor, hvor vi lægger vægt på at samarbejde og videndele. Vi er fagligt ambitiøse med et fokus på leverancer af høj kvalitet. Vi har en travl hverdag, men har fokus på, at arbejdsliv og privatliv hænger sammen og tilstræber, at der er en god balance.

 

Du bliver en del af en faglig stærk interesseorganisation og får som konsulent både ansvar og gode udviklingsmuligheder. KL har et godt fagligt og socialt miljø, og gode muligheder for kompetenceudvikling og medarbejderaktiviteter.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat som konsulent og løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.

 

Interesseret?

Så ser vi frem til at høre fra dig snarest muligt. Ansøgningsfristen er den 15. december 2022, men vi holder samtaler løbende. Går du videre til anden samtale, vil du muligvis blive præsenteret for en case.

 

Vil du vide mere om stillingen eller har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til teamleder i Personale og Løn Hanne Fleischer på tlf. 30570104.

 

KL ser forskellighed i medarbejdersammensætningen som en af vores styrker og opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge vores ledige stillinger.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Søg stillingen

Ansøgningsfrist

15-12-2022

 

Tiltrædelsesdato

01-02-2023

 

Arbejdstid

37 timer

 

Kategori

Konsulent

 

Hjemmeside

www.kl.dk/Om-KL/

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

KL - Kommunernes Landsforening

Adresse 1
Weidekampsgade 10
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Weidekampsgade 10
2300 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-12-2022
Udløber
15-12-2022
Kviknummer
LJA-84307508
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

KL - Kommunernes Landsforening

Adresse
Weidekampsgade 10
2300
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
02-12-2022
Ansøgningsfrist
15-12-2022
Kviknummer
LJA-84307508
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed