Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent med flair for politik og forhandling til udvikling af det nære sundhedsvæsen

KL - Kommunernes Landsforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-01-2023

Er du optaget af politik og af hvordan vi kan udvikle vores velfærd? Vil du prøve kræfter med interessevaretagelse og forhandling på vegne af landets 98 kommuner? Så er du måske vores nye kollega i KLs Center for Sundhed og Ældre.

 

Vil du være med til at omstille og udvikle det nære sundhedsvæsen?

Kommunerne oplever et voldsomt pres i disse år. Der skal ske en omstilling fra sygehusene til mere pleje og behandling i det nære sundhedsvæsen. Vi bliver flere ældre og flere får kroniske lidelser. Samtidig har kommunerne store udfordringer med at få og fastholde tilstrækkelig arbejdskraft.

 

Hvis kommunerne skal lykkes med at klare deres opgaver på sundheds- og ældreområdet, har de brug for et tæt samspil med praksissektoren herunder alment praktiserende læger, fysioterapeuter, tandlæger osv.

 

Derfor søger vi en kollega, som på vegne af landets kommuner kan forhandle rammer og samarbejde med praksissektoren. Opgaven er ikke ny, men vi har brug for nye tilgange på feltet, fx vil vi gerne arbejde mere med digitale løsninger, data og kvalitet i indsatserne.

 

Bliv en del af et stærkt fagligt fællesskab på tværs af sundhed og ældre

Du bliver en del af et tværfagligt center med kollegaer, der har fingeren på pulsen, når det gælder udvikling af hele sundheds- og ældreområdet.

 

I tæt samarbejde med gode kolleger kommer du til at arbejde med overenskomsterne for almen praksis og vederlagsfri fysioterapi, hvor kommunerne er myndighed. Opgaverne indebærer bl.a.:

 • Forhandling af overenskomstaftaler i tæt samarbejde med Danske Regioner og staten.

 • Udvikling og implementering af overenskomsterne på de to områder.

 • Medlemsrådgivning bl.a. i spørgsmål om fortolkning af overenskomsterne.

 • Indsatser og projekter, der understøtter samarbejdet lokalt i kommunerne, bl.a. bedre digitalt samarbejde mellem kommuner og praksissektor.

Du vil også få opgaver knyttet til politikudvikling og sekretariatsbetjening knyttet til uddannelse og kompetenceudvikling i kommunerne. Det gælder bl.a. i forhold til den Robusthedskommission, hvor KLs direktør sidder med.

 

Vi har brug for dig, der:

 • Har en god politisk forståelse og gerne erfaring med politisk betjening og evt. kommunal opgaveløsning

 • Har interesse for og gerne erfaring med overenskomstområdet

 • Har interesse for udvikling af det nære sundhedsvæsen

 • Er talstærk og glad for at arbejde med data og analyser

 • Er vedholdende og kan trives i et forhandlingsmiljø, hvor løsninger skal findes på tværs af interesser og fagligheder

 • Har stærke mundtlige og skriftlige formidlingsevner

 • Du tager ansvar for egne opgaver og bidrager til, at du og dine kolleger spiller hinanden gode

 • Har en positiv tilgang og er nysgerrig

Vi forventer, at du har relevant uddannelse, fx en samfundsvidenskabelig uddannelse som cand.scient.pol, cand.oecon, cand.jur eller lignende og gerne et par års relevant erfaring fra en politisk styret organisation.

 

Vi tilbyder

I Center for Sundhed og Ældre arbejder vi med analyser, interessevaretagelse, politikformulering og projektledelse, ligesom vi holder kurser, webinarer og konferencer. KLs interessevaretagelse formes i et tæt samspil med kommunerne og med aktører på sundheds- og ældreområdet.

 

Vi er to kontorchefer og ca. 25 medarbejdere. Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger, der brænder for at gøre en forskel for kommunerne.

 

I KL får du fra start både ansvar og gode muligheder for kompetenceudvikling. Her er et stærkt fagligt fællesskab og også mange sociale aktiviteter, her er fx mulighed for både løbeklub og fredagssang.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

 

KL ser forskellighed i medarbejdersammensætningen og i ledelsen som en styrke og opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge vores ledige stillinger.

 

Det praktiske

Ansøgningsfrist er søndag den 5. februar kl. 12. Vi forventer at holde 1. samtaler den 9. februar og 2. samtaler den 20. februar. Stillingen ønskes besat senest pr. 1. april 2022.

 

Du er velkommen til at kontakte chefkonsulent Lone Vinhard på 40 29 57 12 eller kontorchef Nanna Skovgaard på 22 22 82 20.

 

Du må forvente, at der kan indgå case som del af 2. samtale ligesom der kan anvendes logik- og personlighedsanalyser.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Søg stillingen

Ansøgningsfrist

05-02-2023

 

Tiltrædelsesdato

01-04-2023

 

Arbejdstid

37 timer

 

Kategori

Konsulent

 

Hjemmeside

www.kl.dk/Om-KL/

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

KL - Kommunernes Landsforening

Adresse 1
Weidekampsgade 10
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Weidekampsgade 10
2300 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-01-2023
Udløber
05-02-2023
Kviknummer
LJA-84455726
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

KL - Kommunernes Landsforening

Adresse
Weidekampsgade 10
2300
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-01-2023
Ansøgningsfrist
05-02-2023
Kviknummer
LJA-84455726
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling, Sundhed
Beliggenhed