Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent i Ledelse og Organisation i Center for HR og Uddannelse

Region Hovedstaden, Center for HR og Uddannelse

Storkøbenhavn

Indrykket
23-06-2022

Vil du være en del af et ambitiøst fagligt fællesskab, hvor vi arbejder med at styrke ledelseskraften i Region Hovedstaden? Er du i starten af din karriere som ledelseskonsulent? Vi glæder os til at møde dig!

 

Vi søger en konsulent, som brænder for ledelse, og som har lyst til at arbejde med at drifte og udvikle vores ledelsesudviklingsprogram. Du skal arbejde i krydsfeltet mellem den faglige udvikling og den daglige afvikling af de mange udviklingsforløb i vores program.

 

Om stillingen

Du bliver en del af et fællesskab med 35 dygtige og engagerede kolleger. Vi arbejder med:

  • Ledelsesudvikling: Vi driver regionens fælles ledelsesudviklingsprogram med faste forløb for fx nye ledere, skræddersyede udviklingsforløb og masterclasses.

  • Organisationsudvikling: Vi hjælper hospitaler og virksomheder med alt fra optimering af patientforløb og arbejdsgange til strategiforløb og fusionsprocesser.

  • Rekruttering og fastholdelse: Vi bistår med relevante tværgående tiltag og praktisk bistand til rekruttering af ledere og medarbejdere i regionen. 

  • Udvikling af den gode arbejdsplads: Vi understøtter hospitalers, virksomheders og koncerncentres arbejde med god ledelse og organisationsudvikling, trivsel og motivation samt teamudvikling.

 

Ledelsesudviklingsprogrammet består af flere end 8 forskellige udviklingsforløb for ledere på alle niveauer i Region Hovedstaden. Forløbene afholdes flere gange årligt og har en varighed på alt fra 1,5 timers webinar til 11 dage over næsten 1 år. Vi har årligt flere end 2000 tilmeldinger, Deltagerne er fra alle de forskellige fagområder, der skal til, for at drive regionen; fx sygeplejersker, læger, projektledere, it-konsulenter, teknikere og ejendomsfolk. Du kan læse mere om programmet på vores hjemmeside: https://www.regionh.dk/til-fagfolk/uddannelse/ledelsesudvikling/Sider/default.aspx

 

Din opgave vil være at indgå i teamet omkring vores ledelsesudviklingsprogram. Her vil du blive et centralt bindeled mellem vores programledelse, tovholdere og undervisere på de forskellige forløb og vores kursusadministration. Dine opgaver vil fx være at kvalitetssikre planlægningen og arbejdsgangene ift. udviklingsforløbene, at varetage dialog med de mange deltagere og ikke mindst at inspirere til den videre udvikling gennem en ambitiøs og konsistent evalueringspraksis.

 

Stillingen er nyoprettet, og du vil i høj grad få mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet.

 

Uddannelse og viden, vi tror du har

Vi forventer, at du er i starten af din karriere, måske nyuddannet. Du har en relevant akademisk uddannelse, hvor du har beskæftiget dig med ledelse, organisation og gerne evaluering. Du er veltilpas med at håndtere både kvantitative og kvalitative data.

 

Du arbejder systematisk og med stor kapacitet, og du har mod på at kaste dig ud i nye opgaver. Du tager selvstændigt initiativ, når opgaven kalder på det. Og du er fleksibel og serviceminded i din tilgang til brugere og interne samarbejdspartnere.

 

Det får du med sikkerhed fra os

Du bliver en del af en arbejdsplads, der er præget af ambitioner og engagement, og som samtidig prioriterer at skabe faglig og personlig udvikling.

 

Du vil derudover få:

  • Et udfordrende og spændende job med varierende opgaver og en bred kontaktflade i hele regionen.

  • Et meningsfuldt arbejde med fokus på at skabe værdi for borgerne.

  • Et fagligt praksisfællesskab, hvor der er højt til loftet.

  • Ledelse og sparring tæt på opgaveløsningen og personaleledelse med udgangspunkt i et menneskesyn, der fordrer balance mellem arbejdsliv og privatliv.

  • Mulighed for at arbejde systematisk med din karriereudvikling og få et stærkt afsæt for din videre karrierevej som konsulent eller leder.

 

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Hanne Dorthe Sørensen på mobil 40906973 eller Hanne.Dorthe.Soerensen@regionh.dk

 

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst. Stillingen er tidsbegrænset til 1 år med mulighed for forlængelse.

 

Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt og arbejdsstedet er Center for HR og Uddannelse, c/o Gentofte Hospital, Gentofte Hospitalsvej 3A, 2900 Hellerup.

 

Vi ønsker så vidt muligt stillingen besat hurtigst muligt og senest 1. oktober 2022.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis senest den 7. august. Vi forventer at holde 1. samtaler den 18. august og 2. samtale den 26. august.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem.

 

Fakta

Jobtype

Andre akademikere

 

Arbejdssted

Koncerncentre

 

Arbejdstid

37 t/u

 

Jobnummer

242250

 

Ansøgningsfrist

07-08-2022

 

Kontakt os

Hanne Dorthe Sørensen

HR Konsulent

38669673

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Hovedstaden, Center for HR og Uddannelse

Adresse 1
Gentofte Hospitalsvej 3A
2900 Hellerup
Danmark
Adresse 2
Gentofte Hospital, Gentofte Hospitalsvej 17A
2900 Hellerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-06-2022
Udløber
07-08-2022
Kviknummer
LJA-83753314
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden, Center for HR og Uddannelse

Adresse
Gentofte Hospital, Gentofte Hospitalsvej 17A
2900
Hellerup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-06-2022
Ansøgningsfrist
07-08-2022
Kviknummer
LJA-83753314
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed