|   
Gem annonce

Konsulent elller specialkonsulent søges til kvalitetsudvikling i almen praksis

Region Hovedstaden, KAP-H

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
29-06-2020

Vil du være med til at løfte kvaliteten i almen praksis endnu højere til gavn for patienterne? Kan du drive projekter og processer sikkert i mål, med et skarpt blik for de strategiske sammenhænge? Har du interesse for efteruddannelse og samarbejde på tværs af sektor- og faggrænser? Så er du måske vores nye kollega i KAP-H Sekretariatet (Kvalitet i Almen Praksis i Hovedstaden).

 

KAP-Hs kerneopgave er at fremme den regionale kvalitetsudvikling og efteruddannelse i almen praksis. Vi driver en lægekonsulentordning bestående af 70 praktiserende læger, som faciliterer kvalitetsudvikling og efteruddannelse med henblik på bl.a. kompetenceløft hos praktiserende læger og klinikpersonale. Vi er placeret i Enhed for Kvalitet i Sundhedsvæsenet, Center for Sundhed, hvor vi hjælper hinanden på tværs, og hvor alle er del af det stærke faglige miljø med fokus på at sikre patienterne høj kvalitet i mødet med sundhedsvæsnet. 

 

Om stillingen

Som medarbejder i KAP-H Sekretariatet vil du komme til at arbejde med:

 • Betjening af styregruppe og politiske udvalg herunder udarbejdelse af sagsfremstillinger, baggrundsmateriale og oversigter for projektøkonomi

 • Drift af konsulentteams som teamansvarlig sammen med en lægefaglig konsulent herunder facilitering og koordinering af arbejdet i teamet, være drivkraft for beskrivelse, implementering, opfølgning og afrapportering på teamets indsatser

 • At bidrage ved tilrettelæggelse af fx netværksmøder, temamøder, workshops og kompetenceudvikling for lægekonsulenter

 • At indgå i daglige sekretariatsopgaver, herunder at besvare henvendelser fra lægekonsulenter, brugere og samarbejdspartnere

 

Vi tilbyder

 • Spændende opgaver og godt samarbejde i et ambitiøst team med højt til loftet

 • Daglig kontakt til almen praksis og eksterne samarbejdspartnere

 • Dygtige, engagerede kolleger, gode arbejdsforhold og mulighed for udvikling

 

Din profil

Du har:

 • En relevant akademisk kandidatuddannelse fx folkesundhedsvidenskab. Du må gerne være nyuddannet eller have et par års relevant erfaring

 • Erfaring med kvantitative og kvalitative data og evt. kendskab til datadrevet kvalitetsudvikling

 • Gode evner til at formulere dig på skrift ift. fx sagsfremstillinger

 • Ansvarsfølelse, gennemslagskraft, tålmodighed og sans for at navigere professionelt i en politisk styret organisation.

 

Derudover er du god til at samarbejde, har det kølige overblik, en analytisk tilgang samt lyst til at arbejde med datadrevet kvalitetsudvikling i almen praksis og til at styrke sammenhængskraften med det øvrige sundhedsvæsen. De sager og processer, der lander på dit bord, tilfører du merværdi, og du er velfungerende i et tværfagligt arbejdsmiljø.

 

Det er et plus hvis du har kendskab til økonomistyring.

 

Ansøgningsfrist og kontaktinformation

Løn og ansættelsesvilkår aftales i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst med Region Hovedstaden.

Ansættelses- og arbejdsstedet er Region Hovedstaden, Regionsgården i Hillerød, Center for Sundhed, Enhed for Kvalitet i Sundhedsvæsenet.

 

Send ansøgningen online via linket søg job.

 

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 14. august 2020 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 20. august.

 

Tiltrædelse forventes 1. oktober.

 

Har du spørgsmål til stillingerne er du meget velkommen til at ringe til chefkonsulent i KAP-H Sekretariatet Jeff Svane på tlf. 91 17 49 17 eller enhedschef Nadja Ausker på Tlf. 22 55 05 21.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Hovedstaden, KAP-H

Adresse 1
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-06-2020
Udløber
14-08-2020
Kviknummer
LJA-80555112
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden, KAP-H

Adresse
Kongens Vænge 2
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-06-2020
Ansøgningsfrist
14-08-2020
Kviknummer
LJA-80555112
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce
   |