Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konstruktørforeningen søger stud.jur. eller stud.merc.jur. med interesse for juridisk rådgivning inden for ansættelses- og arbejdsret

Konstruktørforeningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-08-2020

Konstruktørforeningen søger en stud. jur. eller stud. merc. jur. til vores forhandlingsafdeling, som består af et team på 8 jurister og faglige konsulenter og 3 juridiske studenter.

Jobbet og dig

Vi forestiller os, at du er mindst 2 - 3 år inde i studiet. Kendskab til ansættelses- og arbejdsret er en fordel.

Dine opgaver er bl.a. at rådgive vores medlemmer om løn- og ansættelsesvilkår, og at være med til at håndtere medlemmernes afskedigelses- og konkurssager, samt de mange andre ansættelsesretlige problemstillinger, der opstår i forbindelse med medlemmernes ansættelsesforhold hos private og offentlige arbejdsgivere. Du vil også skulle rådgive om jobsøgning og gennemgang af kontrakter. Der vil desuden forekomme diverse ad-hoc opgaver.

Du vil få lejlighed til at yde juridisk og anden faglig rådgivning direkte til medlemmerne, typisk pr. telefon eller mail. Du vil hurtigt blive i stand til at behandle ansættelsesretlige sager ud fra et praktisk juridisk perspektiv og blive mere fortrolig med rollen som juridisk og faglig rådgiver. Jobbet er derfor et godt fagligt og praktisk relevant supplement til dit studie.

Vores arbejdsmiljø er uformelt og præget af gensidig hjælpsomhed og videndeling. Du vil få instruktion og sparring fra vores erfarne jurister og konsulenter i forbindelse med udførelsen af dine arbejdsopgaver. Der vil blive lagt vægt på, at du efter løbende introduktion til de forskellige opgavetyper hurtigt kan begynde at arbejde selvstændigt.

Tiltrædelse, arbejdstid- og sted

Vi forestiller os tiltræden 1. oktober 2020 eller efter aftale. Arbejdstiden er op til 15 timer fordelt på to til tre dage om ugen. Arbejdstiden planlægges i samarbejde med dit team og kan placeres fleksibelt under hensyntagen til både studie, eksamensperioder og ferie. Vi lønner efter individuel forhandling med udgangspunkt i DJØFs lønstatistik for studentermedhjælpere.  Arbejdsstedet er med base i Konstruktørforeningens sekretariat, der ligger i Ny Kongensgade 15, København K. Der kan forekomme rejseaktivitet i mindre omfang.

Ansøgningsfrist: onsdag den 26. august 2020 kl. 12.00. Men send gerne din ansøgning hurtigt, da vi indkalder til samtaler løbende. Ansøgning, cv og eksamensbevis sendes pr. mail til kf@kf.dk mærket juridisk student.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte faglig leder Hans Erik Truelsen på telefonnummer 33 36 41 59 eller mail hanserik@kf.dk eller faglig konsulent, cand.jur. Rya Feltmann på telefonnummer 33 36 41 50 eller mail rya@kf.dk  


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Konstruktørforeningen

Adresse 1
Ny Kongensgade 15
1472 København K
Danmark
Adresse 2
Ny Kongensgade 15
1472 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-08-2020
Udløber
26-08-2020
Kviknummer
LJA-80860080
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Konstruktørforeningen

Adresse
Ny Kongensgade 15
1472
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-08-2020
Ansøgningsfrist
26-08-2020
Kviknummer
LJA-80860080
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed