Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konstruktørforeningen søger en faglig konsulent/jurist

Konstruktørforeningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-05-2019

Som faglig konsulent/jurist i vores sagsbehandling kommer du blandt andet til at rådgive foreningens medlemmer om deres arbejdsvilkår og arbejdsliv samt at varetage medlemmernes interesser i forbindelse med deres udfordringer med arbejdslivet.

 

Konstruktørforeningen (KF) søger en faglig konsulent til sekretariatets forhandlingsafdeling.

 

Som faglig konsulent er det blandt andet din opgave at rådgive vores medlemmer og tillidsrepræsentanter om overenskomstspørgsmål og ansættelsesretlige problemer, forhandle forlig i sager med modstående arbejdsgivere og arbejdsgiverorganisationer m.v. Der vil indgå opgaver fra både det offentlige og det private område i stillingen.

 

Du bliver en del af teamet i KFs forhandlingsafdeling, der ud over dig består af seks faglige/juridiske konsulenter og to-tre studentermedhjælpere.

 

Dine opgaver

Som faglig konsulent/juridisk sagsbehandler vil du blandt andet kunne få følgende opgaver:

 

  • Besvare henvendelser fra medlemmer og tillidsrepræsentanter om ansættelsesret og overenskomster 

  • Bistå medlemmer i forbindelse med kontrakter, løn og andre arbejdsvilkår, opsigelse, bortvisning, konkurser mv.

  • Forhandle fagretlige sager med arbejdsgivere og arbejdsgiverforeninger og forberede sager til faglig voldgift eller retssagsbehandling i samarbejde med foreningens eksterne advokater

  • Rådgive og bistå medlemmer i forbindelse med overgang til ledighed, jobsøgning m.v.

  • Bidrage til information om afdelingens ansvarsområder via hjemmeside, artikler og nyheder i blad, nyhedsbreve m.v.

  • Deltage i undervisnings- og informationsopgaver, herunder fx introduktion til arbejdsmarkedet for konstruktørstuderende på konstruktørskolerne, undervisning af tillidsrepræsentanter m.v.

  • Indgå i samarbejdet inden for teamet af forhandlingskonsulenter på det offentlige og det private ansættelsesområde i forhandlingsafdelingen

  • Indgå i projekt- og udviklingsopgaver på tværs af KFs organisation.

 

 

Om dig

Vi forestiller os, at du er cand.jur., cand.merc.jur. eller lignende og har et til to års erfaring med håndtering af sager og sagsbehandling herunder forhandlingserfaring. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en faglig organisation eller lignende, og at du har interesse for ansættelsesret, kollektiv arbejdsret og arbejdsmarkedsforhold.

 

Har du den relevante erfaring, er vi åbne over for ansøgere med en anden uddannelsesmæssig baggrund. 

 

Det er en fordel, hvis du har gode kommunikationsevner og er god til at formidle juridiske problemstillinger til vores medlemmer. Du skal kunne begå dig både mundtligt og skriftligt på dansk og også gerne på engelsk.

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af et aktivt sekretariat, der har fingeren på konstruktørprofessionens puls og er med til at præge udviklingen af profession og branche. Vi er i alt 26 medarbejdere.

 

Stillingen er uden højeste arbejdstid. Arbejdsstedet er midt i København med Christiansborg og Rådhuspladsen som nære naboer. Du må forvente 25-30 rejsedage om året.

 

Lønnen aftales individuelt med reference til statens lønskala.

 

Søg jobbet

Send en ansøgning med cv til kf@kf.dk mærket Faglig konsulent senest den 22. maj 2019. Samtaler forventes afholdt i uge 22 eller 23. Tiltrædelse den 1. august 2019 eller efter aftale.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig leder Hans Erik Truelsen på mail hanserik@kf.dk eller telefon 33 36 41 59, chefkonsulent Steen Engelund på mail steen@kf.dk eller telefon 33 36 41 72, eller faglig konsulent Rya Feltmann på mail: rya@kf.dk, eller telefon 33 36 41 75.

 

Om Konstruktørforeningen

KF er bygningskonstruktørernes faglige organisation og standsforening. Med ca.  9.000 medlemmer er KF Danmarks største netværk for bygningskonstruktører. KF repræsenterer bygningskonstruktørerne og er dannet og ledet af bygningskonstruktører. Vi forhandler løn og arbejdsvilkår, arbejder for kvalitet i byggeri og uddannelse samt giver adgang til en række andre medlemsfordele. KF er medlem af hovedorganisationen Akademikerne (AC). Læs mere på www.kf.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Konstruktørforeningen

Adresse 1
Ny Kongensgade 15
1472 København K
Danmark
Adresse 2
Ny Kongensgade 15
1472 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-05-2019
Udløber
22-05-2019
Kviknummer
LJA-73241208
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Konstruktørforeningen

Adresse
Ny Kongensgade 15
1472
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-05-2019
Ansøgningsfrist
22-05-2019
Kviknummer
LJA-73241208
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed