Gem annonce

Konstitueret landsdommer i Vestre Landsret

Dommerudnævnelsesrådet

Viborg, Midtjylland

Indrykket
20-09-2022

Fire stillinger som konstitueret landsdommer i Vestre Landsret er ledige til besættelse.

  • To stillinger er ledige til besættelse den 1. februar 2023

  • En stilling er ledig til besættelse den 1. maj 2023

  • En stilling er ledig til besættelse den 1. juni 2023

 

Stillingen til besættelse den 1. juni 2023 kan også søges af udnævnte dommere. Stillingen ønskes besat med henblik på bunkebekæmpelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra retsvæsnet, men det er ikke et krav.

 

Efter retsplejeloven kræver udnævnelse som landsdommer eller dommer i en byret eller Sø- og Handelsretten i reglen, at den pågældendes egnethed har været bedømt i landsretten. Denne bedømmelse sker under en konstitutionsperiode, der typisk varer 9 -10 måneder. For nærmere oplysninger om konstitution i landsretterne henvises til www.domstol.dk under "Job".

 

Ansættelse forudsætter, at du har bestået den juridiske kandidateksamen.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse i stillingerne er midlertidig og sker på overenskomstvilkår, medmindre ansøgeren i forvejen er tjenestemand.

 

Stillingerne er placeret i lønramme 38. Til stillingerne er endvidere knyttet et tillæg. Den samlede løn udgør for tiden 73.364 kr. pr. måned ekskl. pension (1. oktober 2022-niveau). For udnævnte dommere udgør den samlede løn dog 75.430 kr. pr. måned ekskl. pension (1. oktober 2022-niveau).

 

Til overenskomstansatte ydes derudover et pensionsbidrag på 17,1 pct. af lønrammelønnen. Til udnævnte dommere og retsassessorer ydes et supplerende pensionsbidrag på 17,1 pct. af tillægget.

 

Der kan udbetales udstationeringsgodtgørelse, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Eventuel godtgørelse vil blive beskattet efter de gældende regler.

 

En ansøger, der i forvejen er ansat som dommerfuldmægtig eller retsassessor, skal selv afklare, om der er mulighed for at aftale tilbagegangsret. Læs mere i Domstolenes Personaleadministrative Vejledning (DS-PAV) kapitel 18 på Intra. 

 

Ansøgning

Stillingerne søges elektronisk på www.domstol.dk under Job. Du bedes angive tydeligt i din ansøgning, hvilke stillinger du søger, samt angive en prioriteret rækkefølge heraf.

 

Du skal vedhæfte curriculum vitae, afsluttende bachelor- og kandidatbevis, der angiver karakterer og karaktergennemsnit, samt eventuelle udtalelser. Desuden bedes du vedhæfte et vellignende digitalt foto. Ansøgninger skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 4. oktober 2022.

 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Dommerudnævnelsesrådets sekretær, Barbette Hjelmborg, på tlf. 24 62 83 39 eller til Asger Weber, Domstolsstyrelsens HR-center, på tlf. 23 32 27 66.

 

Dommerudnævnelsesrådet forventes at træffe beslutning om, hvilke ansøgere der indstilles til stillingerne på rådets møde den 24. oktober 2022. Indstillingerne vil blive offentliggjort ved en pressemeddelelse den 25. oktober 2022 kl. 14. De indstillede ansøgere orienteres telefonisk mellem kl. 13 og kl. 13.30.

 

Dommerudnævnelsesrådet afgiver indstilling til justitsministeren om besættelse af dommerstillinger. Yderligere oplysninger om rådet findes på www.dommerudnaevnelsesraadet.dk.  Du kan desuden læse mere om behandlingen af dine personoplysninger her.

 

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingerne uanset personlige forhold som alder, køn, race, etnisk tilhørsforhold mv.

 

Ansøgningsfrist

04-10-2022

 

Tiltrædelsesdato

01-02-2023

 

Stillingskategori

Konstitueret lands- og byretsdommer

 

Ansættelsessted

Vestre Landsret

 

Hjemmeside mv.

https://domstol.dk

LinkedIn

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dommerudnævnelsesrådet

Adresse
Asmildklostervej 21
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-09-2022
Udløber
04-10-2022
Kviknummer
LJA-84046917
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dommerudnævnelsesrådet

Adresse
Asmildklostervej 21
8800
Viborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-09-2022
Ansøgningsfrist
04-10-2022
Kviknummer
LJA-84046917
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce