Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konstitueret landsdommer i Vestre Landsret

Dommerudnævnelsesrådet

Viborg, Midtjylland

Indrykket
29-04-2021

En stilling som konstitueret landsdommer i Vestre Landsret er ledig til besættelse den 1. september 2021.

Efter retsplejeloven kræver udnævnelse som landsdommer eller dommer i en byret eller Sø- og Handelsretten i reglen, at den pågældendes egnethed har været bedømt i landsretten. Denne bedømmelse sker under en konstitutionsperiode, der typisk varer 9 -10 måneder. For nærmere oplysninger om konstitution i landsretterne henvises til www.domstol.dk under "Job".

Ansættelse forudsætter, at du har bestået den juridiske kandidateksamen.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse i stillingen er midlertidig og sker på overenskomstvilkår, med mindre ansøgeren i forvejen er tjenestemand.

Stillingen er placeret i lønramme 38. Til stillingen er endvidere knyttet et tillæg. Den samlede løn udgør for tiden 71.662,36 kr. pr. måned (1. april 2021-niveau).

Til overenskomstansatte ydes et pensionsbidrag på 17,1 pct. af lønrammelønnen, hvoraf en tredjedel regnes som egetbidrag.

Der kan udbetales udstationeringsgodtgørelse, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Eventuel godtgørelse vil blive beskattet efter de gældende regler.

En ansøger, der i forvejen er ansat som dommerfuldmægtig eller retsassessor, skal selv afklare, om der er mulighed for at aftale tilbagegangsret. Læs mere i Domstolenes Personaleadministrative Vejledning (DS-PAV) kapitel 18 på Intra.

Ansøgning

Stillingen søges elektronisk på www.domstol.dk under Job.

Du skal vedhæfte curriculum vitae, indscannet eksamensbevis samt eventuelle udtalelser. Desuden bedes du vedhæfte et vellignende digitalt foto. Ansøgninger skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 27. maj 2021.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Dommerudnævnelsesrådets sekretær, Barbette Hjelmborg, på tlf. 99 68 42 49 eller til Asger Weber, Domstolsstyrelsens HR-center, på tlf. 99 68 42 22.

Dommerudnævnelsesrådet forventes at træffe beslutning om, hvilken ansøger der indstilles til stillingen på rådets møde den 17. juni 2021. Indstillingen vil blive offentliggjort ved en pressemeddelelse den 18. juni 2021 kl. 14.00. Den indstillede ansøger orienteres telefonisk mellem kl. 13 og kl. 13.30.

Dommerudnævnelsesrådet afgiver indstilling til justitsministeren om besættelse af dommerstillinger. Yderligere oplysninger om rådet findes på www.dommerudnaevnelsesraadet.dk. Du kan desuden læse mere om behandlingen af dine personoplysninger her.

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset personlige forhold som alder, køn, race, etnisk tilhørsforhold mv.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dommerudnævnelsesrådet

Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-04-2021
Udløber
27-05-2021
Kviknummer
LJA-82029750
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dommerudnævnelsesrådet

Praktisk information
Indrykket
29-04-2021
Ansøgningsfrist
27-05-2021
Kviknummer
LJA-82029750
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed