Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konstitueret landsdommer i Østre Landsret

Domstolsstyrelsen, Dommerudnævnelsesrådet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
27-08-2020

Ansøgningsfrist: 24-09-2020

 

En stilling som konstitueret landsdommer i Østre Landsret er ledig til besættelse den 1. maj 2021.

 

Stillingen kan også søges af udnævnte dommere.

 

Der er tale om en ekstra stilling, der opslås ledig som følge af, at en ekstra afdeling i hver landsret videreføres i 2021. Stillingen ønskes besat med henblik på bunkebekæmpelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra retsvæsnet, men det er ikke et krav.

 

Søges stillingen af udnævnte dommere, kan der enten søges for hele konstitutionsperioden på 10 måneder eller for en kortere periode.

 

Angiv tydeligt i din ansøgning, hvilken periode du søger.

 

Øvrige ansøgere kan alene søge for hele konstitutionsperioden på 10 måneder. Konstitutionsforløbet bliver det samme som ved øvrige konstitutioner i landsretterne.

 

Efter retsplejeloven kræver udnævnelse som landsdommer eller dommer i en byret eller Sø- og Handelsretten i reglen, at den pågældendes egnethed har været bedømt i landsretten. For nærmere oplysninger om konstitution i landsretterne henvises til www.domstol.dk under "Job".

 

Ansættelse forudsætter, at du har bestået den juridiske kandidateksamen.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse i stillingen er midlertidig og sker på overenskomstvilkår, medmindre ansøgeren i forvejen er tjenestemand.

 

Stillingen er placeret i lønramme 38. Til stillingen er endvidere knyttet et tillæg. Den samlede løn udgør for tiden 71.159,75 kr. pr. måned (1. april 2020-niveau). For udnævnte dommere udgør den samlede løn dog 72.189,44 kr. pr. måned (1. april 2020-niveau).

 

Til overenskomstansatte ydes et pensionsbidrag på 17,1 pct. af lønrammelønnen, hvoraf en tredjedel regnes som egetbidrag. Til udnævnte dommere ydes et supplerende pensionsbidrag på 17,1 pct. af tillægget, hvoraf en tredjedel regnes som egetbidrag.

 

Der kan udbetales udstationeringsgodtgørelse, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Eventuel godtgørelse vil blive beskattet efter de gældende regler.

 

En ansøger, der i forvejen er ansat som dommerfuldmægtig eller retsassessor, skal selv afklare, om der er mulighed for at aftale tilbagegangsret. Læs mere i Domstolenes Personaleadministrative Vejledning (DS-PAV) kapitel 18 på Intra. 

 

Ansøgning

Stillingen søges elektronisk på www.domstol.dk under Job.

 

Du skal vedhæfte curriculum vitae, indscannet eksamensbevis samt eventuelle udtalelser. Desuden bedes du vedhæfte et vellignende digitalt foto. Ansøgninger skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 24. september 2020.

 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Dommerudnævnelsesrådets sekretær, Barbette Hjelmborg, på tlf. 99 68 42 49 eller til Camilla Metz Larsen, Domstolsstyrelsens HR-center, på tlf. 99 68 42 79.

 

Dommerudnævnelsesrådet forventes at træffe beslutning om, hvilke ansøgere der indstilles til stillingen på rådets møde den 20. oktober 2020. Indstillingerne vil blive offentliggjort ved en pressemeddelelse den 21. oktober 2020 kl. 14. De indstillede ansøgere orienteres telefonisk mellem kl. 13 og kl. 13.30.

 

Dommerudnævnelsesrådet afgiver indstilling til justitsministeren om besættelse af dommerstillinger. Yderligere oplysninger om rådet findes på www.dommerudnaevnelsesraadet.dk. Du kan desuden læse mere om behandlingen af dine personoplysninger her.

 

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset personlige forhold som alder, køn, race, etnisk tilhørsforhold m.v.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Domstolsstyrelsen, Dommerudnævnelsesrådet

Adresse 1
St. Kongensgade 1-3
1264 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-08-2020
Udløber
24-09-2020
Kviknummer
LJA-80956039
Jobtype
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Domstolsstyrelsen, Dommerudnævnelsesrådet

Adresse
St. Kongensgade 1-3
1264
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-08-2020
Ansøgningsfrist
24-09-2020
Kviknummer
LJA-80956039
Jobtype
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed