Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konstitueret landsdommer i Østre Landsret

Dommerudnævnelsesrådet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-06-2020

En stilling som konstitueret landsdommer i Østre Landsret er ledig til besættelse den 1. oktober 2020.

 

Stillingen ønskes besat med henblik på bunkebekæmpelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra retsvæsnet, men det er ikke et krav.

 

Efter retsplejeloven kræver udnævnelse som landsdommer eller dommer i en byret eller Sø- og Handelsretten i reglen, at den pågældendes egnethed har været bedømt i landsretten. For nærmere oplysninger om konstitution i landsretterne henvises til www.domstol.dk under "Job".

 

Ansættelse forudsætter, at du har bestået den juridiske kandidateksamen. 

 

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse i stillingen er midlertidig og sker på overenskomstvilkår, medmindre ansøgeren i forvejen er tjenestemand.

 

Stillingen er placeret i lønramme 38. Til stillingen er endvidere knyttet et tillæg. Den samlede løn udgør for tiden 71.159,75 kr. pr. måned (1. april 2020-niveau).

 

Til overenskomstansatte ydes et pensionsbidrag på 17,1 pct. af lønrammelønnen, hvoraf en tredjedel regnes som egetbidrag.

 

Der kan udbetales udstationeringsgodtgørelse, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Eventuel godtgørelse vil blive beskattet efter de gældende regler.

 

En ansøger, der i forvejen er ansat som dommerfuldmægtig eller retsassessor, skal selv afklare, om der er mulighed for at aftale tilbagegangsret. Læs mere i Domstolenes Personaleadministrative Vejledning (DS-PAV) kapitel 18 på Intra. 

 

Ansøgning

Stillingen søges elektronisk på www.domstol.dk under Job.

 

Du skal vedhæfte curriculum vitae, indscannet eksamensbevis samt eventuelle udtalelser. Desuden bedes du vedhæfte et vellignende digitalt foto. Ansøgninger skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 6. august 2020.

 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Dommerudnævnelsesrådets sekretær, Barbette Hjelmborg, på tlf. 99 68 42 49 eller til Camilla Metz Larsen, Domstolsstyrelsens HR-center, på tlf. 99 68 42 79.

 

Dommerudnævnelsesrådet forventes at træffe beslutning om, hvilke ansøgere der indstilles til stillingen på rådets møde den 27. august 2020. Indstillingen vil blive offentliggjort ved en pressemeddelelse den 28. august 2020 kl. 14. De indstillede ansøgere orienteres telefonisk mellem kl. 13 og kl. 13.30.

 

Dommerudnævnelsesrådet afgiver indstilling til justitsministeren om besættelse af dommerstillinger. Yderligere oplysninger om rådet findes på www.dommerudnaevnelsesraadet.dk. Du kan desuden læse mere om behandlingen af dine personoplysninger her.

 

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset personlige forhold som alder, køn, race, etnisk tilhørsforhold m.v.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dommerudnævnelsesrådet

Adresse 1
St. Kongensgade 1
1264 København K
Danmark
Adresse 2
St. Kongensgade 1
1264 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-06-2020
Udløber
06-08-2020
Kviknummer
LJA-80555113
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dommerudnævnelsesrådet

Adresse
St. Kongensgade 1
1264
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-06-2020
Ansøgningsfrist
06-08-2020
Kviknummer
LJA-80555113
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed