Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koncernøkonomi i Udlændinge- og Integrationsministeriets departement søger ny kollega

Udlændinge- og Integrationsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-02-2021

Er du en dygtig generalist med et stort drive, og har du lyst til at arbejde med politikudvikling og økonomistyring på et centralt politikområde? Så er en stilling som fuldmægtig i Koncernøkonomi noget for dig.

Lidt om alt det vi tilbyder

Du kommer til at være en del af Koncernøkonomi i vores departement. Her varetager vi en bred vifte af opgaver. De spænder fra ministerbetjening og beslutningsoplæg over finanslovsarbejde, økonomistyring, konsekvensvurderinger af nye politiske initiativer og økonomiske analyser på udlændinge- og integrationsområdet til implementering af en række fælles EU-retsakter på Schengenområdet.

I Koncernøkonomi er det vores opgave, at sikre det økonomiske fundament bag den førte politik og understøtte den politiske dagsorden. Vi omsætter tal til velfunderede politiske beslutningsoplæg og processer. Dette sker gennem dialog og koordination med ministeriets styrelser og ved, at vi selvstændigt beregner forudsætningerne for og konsekvenserne af nye politiske initiativer. I kontoret er vi primært generalister, men vi er særligt gode til at behandle tal og formidle dem i den rette kontekst.

Du vil få dine egne ansvarsområder, men du vil også indgå i den fælles opgaveløsning i tæt samspil med dine kolleger i kontoret og med andre interessenter. Du kan forvente at komme i berøring med ministeriets finanslovsprocesser og kontorets finanslovsmodeller. I tillæg hertil vil dine opgaver kunne omfatte udvikling af eksisterende redskaber til budgettering på ydelsesområdet, det kan f.eks. være hjemrejse- og selvforsørgelsesydelsen og andre refusioner til kommunerne på integrationsområdet. Et af dine arbejdsredskaber vil være Excel.

Vores fællesskab i Koncernøkonomi er kendetegnet ved, at fagligheden er i højsædet. Vores hverdag er præget af et spændende politisk og fagligt stærkt miljø, hvor opgaverne er mange og alsidige, og hvor der er gode udviklingsmuligheder.

I vores opgaveløsning har vi fokus på dialog og vidensdeling. Opgaverne løses i et samarbejde i kontoret, hvor vi er 12 medarbejdere. Vi har en stor kontaktflade og samarbejder med en række interne og eksterne interessenter. Selvom vi arbejder inden for stramme deadlines og høje kvalitetskrav, har vi en uformel omgangstone.

Vores forventninger til dig

Du har en relevant baggrund fra en økonomi- eller anden samfundsvidenskabelig uddannelse, f.eks. cand.polit., cand.oecon., cand.scient.pol. mv. Du kan være nyuddannet eller have erfaring.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • har analytisk sans og kan omsætte tal til proces og velskrevne beslutningsoplæg

  • har flair for tal og har et godt kendskab til Excel

  • er proaktiv, strategisk og ansvarsfuld

  • er kvalitetsbevidst, sætter den faglige barre højt og er god til at koordinere og samarbejde, også med andre fagligheder end din egen

  • er selvstændig, har en god dømmekraft og har lyst til at arbejde i et politisk og fagligt udviklende miljø, hvor der ofte arbejdes med korte deadlines

 

Yderligere information

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen.  Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du meget velkommen til at kontakte souschef Sofie Odgaard på telefonnummer 41 71 78 46 eller på e-mail sod@uim.dk eller kontorchef Søren Larsen på telefonnummer 61 98 33 68 eller på e-mail sln@uim.dk.

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest tirsdag den 9. marts 2021, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 10.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Adresse 1
Slotsholmsgade 10
1216 København K
Danmark
Adresse 2
Slotsholmsgade 10
1216 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
09-03-2021
Kviknummer
LJA-81749796
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Adresse
Slotsholmsgade 10
1216
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-02-2021
Ansøgningsfrist
09-03-2021
Kviknummer
LJA-81749796
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed