Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koncernøkonomi i Udlændinge- og Integrationsministeriets departement søger ny kollega

Udlændinge- og Integrationsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-05-2020

Er du en dygtig generalist med et stort drive og tekniske kompetencer? Har du samtidig lyst til at arbejde med økonomistyring i et politisk miljø med højt tempo? Så er en stilling i Koncernøkonomi noget for dig. For den rette kandidat vil der være mulighed for at få teamansvar med faglig ledelse af dine kolleger.

Lidt om alt det vi tilbyder

I Koncernøkonomi varetager vi en bred vifte af opgaver i relation til ministerbetjening, finanslovsarbejde og økonomistyring, konsekvensvurderinger af nye politiske initiativer mv., økonomiske analyser på udlændinge- og integrationsområdet samt implementering af en række fælles EU-retsakter på Schengenområdet.

Vi er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet. Vores hverdag er præget af et spændende politisk og fagligt stærkt miljø, hvor opgaverne er mange og alsidige, og hvor der er gode udviklingsmuligheder. Vi lægger vægt på, at opgaveløsningen er af høj kvalitet og leveres til tiden.

Selvom vi arbejder inden for stramme deadlines og høje kvalitetskrav, har vi en uformel omgangstone. Vi har i vores opgaveløsning fokus på dialog og vidensdeling. Opgaverne løses i et samarbejde i kontoret, hvor vi er 12 medarbejdere. Vi har en bred vifte af interne og eksterne samarbejdspartnere.

Du bliver en del af et team, som skal sikre, at det økonomiske fundament er solidt og kan være en aktiv medspiller til den politiske dagsorden, f.eks. ved at beregne forudsætningerne for og konsekvenserne af nye politiske initiativer.

Du vil sammen med teamet bl.a. få ansvar for udvikling af de eksisterende redskaber til budgettering på ydelsesområdet, det kan f.eks. være hjemrejse- og selvforsørgelsesydelsen og andre refusioner til kommunerne på integrationsområdet. Teamets arbejdsopgaver omfatter også arbejdet med ministeriets samlede finanslov, herunder kontorets finanslovsmodeller.

For den rette og erfarne kandidat vil der være mulighed for at få et fagligt teamansvar. Som teamansvarlig vil dine arbejdsopgaver være den faglige ledelse af teamet, herunder daglig sparring med medarbejderne samt aktiv deltagelse i løsningen af opgaverne. Der vil i høj grad være mulighed for selv at være med til at fastlægge tilrettelæggelsen af teamets opgaver.

Vores forventninger til dig

Du har en relevant baggrund fra en økonomi- eller anden samfundsvidenskabelig uddannelse, f.eks. cand.polit., cand.oecon., cand.scient.pol. mv. Du kan være nyuddannet eller have erfaring.

Derudover forventer vi, at du:

  • er proaktiv, strategisk og ansvarsfuld, og har mod på at indgå i og være med til at opbygge et nyoprettet team

  • har analytisk sans og godt kendskab til Excel

  • er kvalitetsbevidst og sætter den faglige barre højt

  • er god til at samarbejde, også med andre fagligheder end din egen

  • er selvstændig og har en god dømmekraft

  • har lyst til at arbejde i et politisk og fagligt udviklende miljø, hvor der ofte arbejdes med korte deadlines

Søger du rollen som faglig teamansvarlig, lægger vi også vægt på, at du er empatisk og nærværende og kan motivere medarbejderne og bidrage til den gode stemning i kontoret.

Yderligere information

Du kommer til at bidrage til vores to grundlæggende politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet og hvordan sikrer vi, at udlændinge integreres og tager del i samfundet? Vi er i dag 1.200 medarbejdere i Udlændinge- og Integrationsministeriet, der dagligt arbejder med de spørgsmål. Du kommer til at være en del af Koncernøkonomi i vores departement.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen.  Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du meget velkommen til at kontakte souschef Sofie Odgaard på elefonnummer 41 71 78 46 eller på e-mail sod@uim.dk eller kontorchef Søren Larsen på telefonnummer 61 98 33 68 eller på e-mail sln@uim.dk.

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest mandag den 1. juni 2020, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler umiddelbart efter fristens udløb.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Adresse 1
Slotsholmsgade 10
1216 København K
Danmark
Adresse 2
Ryesgade 53
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-05-2020
Udløber
01-06-2020
Kviknummer
LJA-80273306
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Adresse
Ryesgade 53
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-05-2020
Ansøgningsfrist
01-06-2020
Kviknummer
LJA-80273306
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed