Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koncerndirektør til Silkeborg Kommune

Silkeborg Kommune

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
09-04-2021

Har du lyst til at arbejde med tværgående strategier? Og kan du skabe helhed og sammenhæng i organisationen? Så er du måske den vi søger som ny koncerndirektør i Silkeborg Kommune!

 

Silkeborg Kommune vokser vi får flere arbejdspladser, og mange vælger at flytte til kommunen. Vi er 96.000 borgere og målet er at blive 105.000 i 2030. Vores vision er at føre en ambitiøs vækstpolitik, der kan medvirke til at løse velfærdsopgaverne, så alle kan leve et godt liv. Klima- og miljøindsatsen vil være et vigtigt fokusområde i de kommende år. Samtidig har Silkeborg Kommune de seneste år skærpet sit brand som Danmarks Outdoor Hovedstad

 

Vi ønsker at skabe udvikling i kommunen i fællesskab med borgere og virksomheder og derfor prioriteres dialog og nærdemokrati højt i beslutningsprocesserne. Regionalt er Silkeborg Kommune en del af Business Region Århus, og vi indgår i en lang række samarbejder med både lokale og regionale aktører.

 

Som vores nye koncerndirektør i Silkeborg Kommune får du sammen med kommunaldirektøren og en koncerndirektørkollega, det overordnede strategiske og tværgående ledelsesansvar for kommunens samlede udvikling.

 

Direktionen fungerer som et stærkt samlet ledelsesteam og udgør sammen med 10 afdelings- og stabschefer kommunens øverste administrative ledelse, Koncernledelsen, der er et strategisk forum, som sætter retning og koordinerer de tværgående indsatser. Du skal derfor være interesseret i alle kommunens opgaveområder, og med et koncernperspektiv sikre sammenhængskraft på alle niveauer - politisk og administrativt.

 

Vi søger ikke en fagdirektør, men en koncerndirektør, der indgår i den tværgående koncerndirektion, og har et antal afdelinger tilknyttet. Du vil arbejde med og for flere politiske udvalg, og indtil videre vil de afdelinger du får tilknyttet være Børne- og Familieafdelingen, Skoleafdelingen, Kultur- og Borgerserviceafdelingen og Beskæftigelsesafdelingen.

 

Til stillingen er udarbejdet en Job- og personprofil, hvor du kan læse mere om Silkeborg Kommune og forventningerne til den nye koncerndirektør.

 

Hvem er du?

Du har sandsynligvis en kommunal baggrund med en solid erfaring som topleder i politisk ledede organisationer og du befinder dig godt i samspillet mellem politik og administration. Du synes det er interessant at samarbejde med engagerede politikere og du er en kompetent sparringspartner for afdelingschefer, direktør kolleger og politikere.

 

Vi lægger vægt på, at du kan se dig ind i Silkeborg Kommunes særlige administrative organisering og du brænder for at sætte Silkeborg Kommune på landkortet både lokalt, regionalt og nationalt.

 

Vi forventer, at du, udover erfaringen som topleder, også:

  • har politisk forståelse og evner den politiske rådgivning

  • kan motivere til udviklingen af tværgående ledelse og samarbejde

  • har erfaring med den strategiske og driftsmæssige kommunale økonomistyring og har forståelse for de store sammenhænge i budgettet og mulighederne i budgetprocessen

  • er en dygtig kommunikator, der kan levere klare budskaber til ledere, medarbejdere og samarbejdspartnere. Og du forstår at samle organisationen om kommunens visioner om vækst og udvikling

  • er tillidsvækkende og har en uformel tilgang, hvor troværdighed og ordentlighed er grundlæggende træk i dit virke

  • kan opbygge stærke relationer internt og eksternt

 

 Materialer herunder Job- og personprofilen, findes på Silkeborg Kommunes hjemmeside

 

Yderligere information:

Hvis du har spørgsmål om stillingen er du velkommen til at kontakte kommunaldirektør Lone Lyrskov på tlf. 24 82 80 85. Send gerne en SMS for nærmere aftale. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Ansøgningsfrist torsdag 29. april 2021, kl. 12.00.

 

Ansættelsesudvalget udvælger kandidater til første samtale mandag 3. maj 2021.

 

Vi holder første samtalerunde mandag 10. maj 2021 kl. 8.00 15.00 og anden samtalerunde mandag 17. maj 2021 kl. 12.00 - 16.00. Mellem samtalerne gennemføres en personanalyse af de ansøgere, der går videre til anden samtalerunde. Kandidater, der går videre til anden samtale, skal gennemføre en Garuda Kompetenceprofil.

 

Forventet tiltrædelse den 1. august 2021 eller 15. august 2021.

 

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning elektronisk. Klik på Ansøg via link og vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

 

Frist:

29-04-2021, 12:00

 

Ansættelsesvilkår:

Fastansættelse

 

Arbejdstid:

Fuldtid

 

Kontaktperson:

Lone Lyrskov

+45 24 82 80 85

 

Lokation:

Søvej 1, 8600, Silkeborg, Denmark

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Silkeborg Kommune

Adresse 1
Søvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
Adresse 2
Søvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-04-2021
Udløber
29-04-2021
Kviknummer
LJA-81937906
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Forbruger- og Konkurrencestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Del dette job

Virksomhedsinformation

Silkeborg Kommune

Adresse
Søvej 1
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-04-2021
Ansøgningsfrist
29-04-2021
Kviknummer
LJA-81937906
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed