Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koncerndirektør til Danmarks Outdoorhovedstad

Silkeborg Kommune

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
12-02-2020

Silkeborg Kommune vokser vi får flere arbejdspladser, og mange vælger at flytte til kommunen. Vi er 94.000 indbyggere. Målet er at blive 105.000 borgere i 2030. Derfor planlægger vi blandt andet en helt ny grøn bydel Eriksborg, der skal være hjem for 7.000 borgere og have naturen som omdrejningspunkt. Vores vision er bl.a. at løse velfærdsopgaven, så alle kan leve et godt liv. Samtidig har Silkeborg Kommune de seneste år skærpet sit brand som Danmarks Outdoor Hovedstad.

 

Vi ønsker at skabe udvikling i kommunen i fællesskab med borgere og virksomheder, og derfor prioriteres dialog og nærdemokrati højt i beslutningsprocesserne. Regionalt er Silkeborg en del af Business Region Århus, og vi indgår i en lang række samarbejder med både lokale og regionale aktører.

 

Som vores nye koncerndirektør i Silkeborg Kommune får du sammen med kommunaldirektøren og en koncerndirektørkollega det overordnede strategiske og tværgående ledelsesansvar for kommunens samlede udvikling.

 

Direktionen fungerer som et stærkt samlet ledelsesteam og udgør sammen med 10 afdelings- og stabschefer kommunens øverste administrative ledelse Koncernledelsen, der er et strategisk forum, som sætter retning og koordinerer de tværgående indsatser. Du skal derfor være interesseret i alle kommunens opgaver og med et koncernperspektiv sikre sammenhængskraft og binde kommunen sammen på alle niveauer - politisk og administrativt.

 

Vi søger ikke en fagdirektør, men en koncerndirektør, der indgår i den tværgående koncerndirektion, og har et antal afdelinger tilknyttet. Du vil arbejde med og for flere politiske udvalg, og indtil videre vil de afdelinger, du får tilknyttet, være Sundhed og Omsorgsafdelingen, Socialafdelingen samt Teknik- og Miljøafdelingen.

 

Til stillingen er udarbejdet en Job- og personprofil, hvor du kan læse mere om Silkeborg Kommune og forventningerne til den nye koncerndirektør.

 

Hvem er du?

Du har bred erfaring som topleder i en politisk ledet organisation og befinder dig godt i samspillet mellem politik og administration. Du synes, det er interessant at samarbejde med engagerede politikere, og du er en kompetent sparringspartner for afdelingschefer, direktørkolleger og politikere.

 

Vi lægger vægt på, at du kan sige vi om Silkeborg Kommune. Og du brænder for at sætte Silkeborg på landkortet både lokalt, regionalt og nationalt.

 

Vi forventer, at du, udover en bred erfaring som topleder, også:

  • motiverer til udviklingen af tværgående ledelse og samarbejde

  • mestrer den strategiske og driftsmæssige kommunale økonomistyring og har forståelse for de store sammenhænge i budgettet og mulighederne i budgetprocessen

  • er en dygtig kommunikator, der kan levere klare budskaber til ledere, medarbejdere og samarbejdspartnere. Og du forstår at samle organisationen om kommunens visioner om vækst og udvikling

  • kan rumme forskelligheder og støtte op om og motivere en kompetent organisation

  • evner at opbygge stærke relationer internt og eksternt

 

Materialer herunder Job- og personprofilen, findes på Silkeborg Kommunes hjemmeside

 

Yderligere information:

Hvis du har spørgsmål om stillingen er du velkommen til at kontakte kommunaldirektør Lone Lyrskov på tlf. 24 82 80 85. Send gerne en SMS for nærmere aftale. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Ansøgningsfristen til stillingen er onsdag 4. marts 2020.

Ansættelsesudvalget udvælger kandidater til første samtale fredag 6. marts.

 

Vi holder første samtalerunde onsdag 11. marts 2020 i tidsrummet 12.00 18.00 og

anden samtalerunde onsdag 18. marts i tidsrummet 12.00 16.00.

Mellem samtalerne skal de ansøgere, der går videre, gennemføre en Garuda Kompetenceprofil.

 

Send din ansøgning via kommunens hjemmeside www.silkeborg.dk Klik på Ansøg og vedhæft din ansøgning og cv.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Silkeborg Kommune

Adresse 1
Østergade 1
8600 Silkeborg
Danmark
Adresse 2
Søvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-02-2020
Udløber
04-03-2020
Kviknummer
LJA-79322317
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Silkeborg Kommune

Adresse
Søvej 1
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-02-2020
Ansøgningsfrist
04-03-2020
Kviknummer
LJA-79322317
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed