Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koncerndirektør Med særligt ansvar for Børn og Unge

Fredericia Kommune

Fredericia, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
22-05-2020

Fredericia Kommune er i markant vækst. Ambitionerne er høje og befolkningstallet stiger en kommune i bevægelse, forandring og fremdrift.

Koncerndirektøren bliver en del af direktionen i en organisation, der arbejder målrettet og helhedsorienteret og som skaber velfungerende og tværgående løsninger for borgere og virksomheder.

Direktøren skal være en ubetinget holdspiller, der arbejder som en tillidsvækkende og visionær sparringspartner med politikere, direktion, ledere og medarbejdere og som har en samskabende tilgang til opgaveløsning og borgere.

Stillingen

Koncerndirektøren bliver en vigtig figur i kommunens topledelse med mange forskellige og spændende opgaver og relationer. Koncerndirektøren får dermed et væsentligt medansvar for den samlede kommunale drift og udvikling. Direktionen har sammen ansvaret for at planlægge og agere med udgangspunkt i et strategisk, tværgående og sammenhængende perspektiv for hele kommunen.

Som medlem af en velfungerende direktion skal koncerndirektøren bidrage markant og målrettet til tværgående og sammenhængende løsninger med afsæt i en samskabende tilgang.

For koncerndirektøren bliver der tale om et særligt direktøransvar for Børne- og Ungeområdet, som omfatter en stor og kompleks opgaveportefølje på det samlede 0-18 års område. Medarbejderne er motiverede og dygtige og området er i hastig udvikling. Koncerndirektøren skal med viden, stærke kommunikative kompetencer og en tillidsfuld tilgang, understøtte og videreudvikle Børn og Unge som koncernområde gennem inddragende processer, hvor helhedsorienterede og smidige tilgange præger indsatserne indenfor Børn og Unge og Familie- og Børnesundhed.

Koncerndirektøren bliver chef for chefer og skal med en resultatorienteret ledelsesstil skabe mål og tydelig retning for Børn og Unge samt facilitere faglig udvikling og læring i dynamisk samspil med chefgruppen og områdets ledere og medarbejdere. Koncerndirektøren skal bidrage til at skabe rammerne for nytænkning, sikker drift og effektiv opgavevaretagelse med fokus på kerneopgaverne.

Koncerndirektøren får endvidere et medansvar for ledelse af stabsorganisationen.

Sammen med direktionen skal den nye direktør sikre byrådet, borgmesteren og udvalg de bedste betingelser for at udføre det politiske arbejde med kompetent rådgivning og servicering.

Som samlende figur får koncerndirektøren ansvar for et konstruktivt samarbejde med hele organisationen, så der skabes fællesskab og tværgående løsninger.

Kompetencer

Koncerndirektøren skal have ledelseserfaring på højt niveau og være i stand til at præge den faglige og organisatoriske udvikling samt fungere som en vellidt og tillidsskabende direktør. Fremsynede, effektive og velfungerende ledelsesmæssige og faglige handlinger skal præge koncerndirektørens indsatser.

Kommunens nye topchef skal udvise handlekraft og sikre følgeskab, engagement og involvering i arbejdet med mål, strategier og rammer. Koncerndirektøren skal være

visionær og bidrage konstruktivt i en læringsbaseret organisation, hvor kulturer og opgavevaretagelse hele tiden er i bevægelse og forandring. Koncerndirektøren skal gå forrest, sikre resultater og repræsentere det tværgående princip.

Koncerndirektøren skal være en velfunderet og dygtig topleder med indsigt, veneration og viden om Børn- og Ungeområdet og på en og samme tid være driftssikker og visionær. Erfaring med ledelse af større stabsfunktioner vil være en stor fordel.

Koncerndirektøren skal have politisk tæft og med ledelseserfaring fra en politisk ledet organisation.

Koncerndirektøren skal formå at fungere som en synlig og nærværende topchef.

Stærke kommunikative og relationelle kompetencer er en forudsætning for at opnå følgeskab og accept i organisation og omgivelser, hvorfor disse kompetencer vægtes højt.

Profilen skal endvidere rumme analytiske kompetencer på højt niveau med henblik på at foretage kompetente og balancerede prioriteringer af indsatser og ressourcer.

Ansøgning

Søg stillingen på: www.muusmann.com

Ansøgningsfrist: Søndag den 7. juni 2020.

Kontakt gerne Kommunaldirektør Annemarie Zacho-Broe, tlf. 70 10 72 04, eller Lars Muusmann, MUUSMANN, tlf. 40 76 72 27.

Tiltrædelse

1. august 2020.

Læs mere om stillingen på www.muusmann.com , hvor stillings- og personprofilen kan ses.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Fredericia Kommune

Adresse 1
Gothersgade 20
7000 Fredericia
Danmark
Adresse 2
Gothersgade 20
7000 Fredericia
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-05-2020
Udløber
07-06-2020
Kviknummer
LJA-80316163
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Københavns Kommune, Koncernservice

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Fredericia Kommune

Adresse
Gothersgade 20
7000
Fredericia
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-05-2020
Ansøgningsfrist
07-06-2020
Kviknummer
LJA-80316163
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed